Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin ameliyatın iyiydi sonuçları burda hepimz begenmiştik,revizyon mu olmayı dusunuyosun?
burnumun üstünde hafif bir tümsek var belli belirsiz,resimlerde belli olmuyor.geçenlerde dr uma gittim büyük bir ihtimalle şişlik olduğunu,ama ameliyat esnasında kalmış olabileceğini söyledi.3 ay daha bekleyelim,eğer geçmemiş olursa revizyon yaparız.senin istediğin gibi törpüleriz dedi.kafam karıştı,yakından görenler yok bişey diyor ama,ben elimle dokunduğumda hissediyorum.bekleyeceğim bakalım,ilgin için tşk ederim arkadaşıma.s.
burnumun üstünde hafif bir tümsek var belli belirsiz,resimlerde belli olmuyor.geçenlerde dr uma gittim büyük bir ihtimalle şişlik olduğunu,ama ameliyat esnasında kalmış olabileceğini söyledi.3 ay daha bekleyelim,eğer geçmemiş olursa revizyon yaparız.senin istediğin gibi törpüleriz dedi.kafam karıştı,yakından görenler yok bişey diyor ama,ben elimle dokunduğumda hissediyorum.bekleyeceğim bakalım,ilgin için tşk ederim arkadaşıma.s.
geçmiş olsun canım inşallah onemli bişey değildir maşallah burnun çok guzel gorunuyor fotolarda bahsettiğin şey demekki çok kuçuk bişey ki kimse farketmiyo..oyle kuçuk seylern revizyonu 10 dak falan suruyomuş belkide gecer cunku daha zaman gecmesi gerekıyo iyice yerine oturması için...inşallah en iyisi olur...
canım aynen senin dediğin gibi dr umda 15 dk süreceğini ve lokal anestezi ile yapacağını söyledi.tabi eğer 3 ay sonra yine aynı sorun olursa,bence sorun yok şişliktendir çok büyük bi ihtimalle dedi.ama yinede sen kendini mutlu hissedene kadar uğraşırım dedi.bakalım canım inşallah 3 ay içerisinde düzelirde gerek kalmaz,çünkü bu beni daha çok korkutuyor.
inşallah canım herşey gonlumuzce olur...Benim de 1 ayım kaldı ama hala dr secemedim carsamba da bi doktorla goruscem off kafam çok karışıyo zaten cevremde bana destek kimse yok arastrmayı da kendi kendime yapıyorum:bbo:
bitanem sende ankaradasın ferruh bingülle bi görüş derim.ben aslında ona ameliyat olmayı çok istemiştim.fakat evime uzak diye eşim,şimdi ameliyat olduğum hastaneyi tercih etmemi istedi.ferruh beyi çok övüyorlar,iyice araıştırmanı tavsiye ederim.ben 1 hafta içerisinde hemen yaptırdım,şimdi keşke biraz daha araştırsaydım diyorum.umarım herşey senin için tahmin ettiğinden daha iyi olur.sevgilerimlea.s.
bitanem sende ankaradasın ferruh bingülle bi görüş derim.ben aslında ona ameliyat olmayı çok istemiştim.fakat evime uzak diye eşim,şimdi ameliyat olduğum hastaneyi tercih etmemi istedi.ferruh beyi çok övüyorlar,iyice araıştırmanı tavsiye ederim.ben 1 hafta içerisinde hemen yaptırdım,şimdi keşke biraz daha araştırsaydım diyorum.umarım herşey senin için tahmin ettiğinden daha iyi olur.sevgilerimlea.s.
Canım ben bu cuma ikinci kez ameliyat olacağım. Çevremde ikinci kez yaptıran ve çok memnun olan insanlar da var yine pişman olan da. Sanırım doktor seçimi çok önemli. Bir de burun polip üreten bir organ, yani ameliyat sonucu burnun çok güzel olsa da poliplerin büyümesi yüzünden yeniden ameliyat gerekebiliyor ama bu ufak bir operasyon oluyor. Burnumun şekli kötü değil sadece ucu düşük o yüzden doktor da kolay olacak diyor. Sana da bol şans
Arkadaşlar burun revizyonundan sonra morarma,şişlik oluyor mu?Alçı,bandaj takılıyor mu??İlk ameliyatla revizyon arasında benzerlik var mı?Revizyondan sonra masaj yapılması gerekiyor mu?Beni aydınlatırsanız çok sevineceğim :=))
slm arkadaşlar. ben izmirde iki kere burun ameliyatı oldum ilk burnum çok güzel oldu fakat burun ucum fazla toporlak gelior diye ikinci ameliyatıoldum daha 5,buçık ayda ama ikinci ameliyatım ok ama çok kötü oldu.eğer burnunuzda gözle görülür bir sorun yoksa sakın ikinci ameliyatı olmayın.benim burnum okadar kötü olduki anlatamam.dışarı çıkamıorum üçüncü ameiliyatı olucam bu sefer ankarada hangi doktor çok iyi bilmiyorum eğer bir fikriniz varsa söleyin lütfen.nebil beye ve feeruh beyi çok övüyorlar bir fikri olan varmı varsa lütfen yazsın
Arkadaşlar burun revizyonundan sonra morarma,şişlik oluyor mu?Alçı,bandaj takılıyor mu??İlk ameliyatla revizyon arasında benzerlik var mı?Revizyondan sonra masaj yapılması gerekiyor mu?Beni aydınlatırsanız çok sevineceğim :=))