Burun için revizyon (düzeltme) ameliyatı olan varmı?

revizyon olan var mi ozellikle devlet hastanesinde ve memnun kalan ?

Dün revizyon ameliyati oldum arkadaslar antalyadayim. Oncelikle sunu söylemeliymki revizyon ameliyatlarinin nasil gectigini birbirimize sormak oldukca yanlis cunku hepimiz farkli sebeplerle revizyon olabilirz benim revizyonum burun ortasi cokme sebebiyle idi.bir nevi ters v deformitesi.ve islem tamamen kikirdaklara yonelik yapildi kulagimdan kikirdak alindi.burun icindeki hafif nefes problemim icin radyofrekans islemi uygulandi..kanatlarda hafif daraltilma oldu.ve kemik kirma olayi olmadığı icin yuzumde hicbir morluk olusmadi..insallah sonucta guzel olur..sevgilerimle. .

Dün revizyon ameliyati oldum arkadaslar antalyadayim. Oncelikle sunu söylemeliymki revizyon ameliyatlarinin nasil gectigini birbirimize sormak oldukca yanlis cunku hepimiz farkli sebeplerle revizyon olabilirz benim revizyonum burun ortasi cokme sebebiyle idi.bir nevi ters v deformitesi.ve islem tamamen kikirdaklara yonelik yapildi kulagimdan kikirdak alindi.burun icindeki hafif nefes problemim icin radyofrekans islemi uygulandi..kanatlarda hafif daraltilma oldu.ve kemik kirma olayi olmadığı icin yuzumde hicbir morluk olusmadi..insallah sonucta guzel olur..sevgilerimle. .
Cook geçmiş olsunnn bende de çökme var revizyon şart fakat doktor bulmak zor.. kime oldun nasıl durumm??? Antalya'dayım bende.. yardımcı olursann cok sevinirim

Tesekkur ederim doktorum Hadi Nural. Tabiki yardimci olmak isterim.suan yatak dösek yatiyorum ama iyi oldukca buradayim :)

Meraba.Deviasyon nedeniyle 20 gun once ameliyat oldum.1-2 yerde kikirdak cokmesi oldu.Eski seklindeki yerlerde hemde.6 ay sonra revizyon olabilecegini soyledi.Kulaktan kikirdak alincakmis.Nasil oluyor bu kikirdak nakli?

canım aynen senin dediğin gibi dr umda 15 dk süreceğini ve lokal anestezi ile yapacağını söyledi.tabi eğer 3 ay sonra yine aynı sorun olursa,bence sorun yok şişliktendir çok büyük bi ihtimalle dedi.ama yinede sen kendini mutlu hissedene kadar uğraşırım dedi.bakalım canım inşallah 3 ay içerisinde düzelirde gerek kalmaz,çünkü bu beni daha çok korkutuyor.
canım revizyon oldun mu

Sevgili arkadaşlar benim benim 4 ayım bitti şişlikler indikçe burnum sola doğru yamulmaya basladi burun deliklerimde asimetri oluştu doktorum 6 ay sonra 15 , 20 dk sürecek lokal anestezi ile biseyler yapıp düzelteceğini söylüyor tabi banada inanmaktan başka bisey kalmıyor burnum sağ ve soldan şahane ama önden bakılınca bir hattı yok sola eğik duruyor yüzüm yamuk gibi duruyor asimetri oldu insallah düzelecek diye umut ediyorum herkese sevgiler

arkadaşlar revizyon olacağım ne yazık ki. sorun burnumun ucunda, kırma olmayacak, uç kısmını düzeltecek, direği kanatları vs. bana memnun kalanlar İSTANBUL için öneride bulunur musunuz?

fiyat olarak da en fazla 5-6 bin verebilirim...
Revizyon ameliyatı oldunuz mu acaba ?

Burada çok revizyon hastası var. Herkes ilk yapılan estetik ameliyatların başarılı olduğunu sanıyor, ama ne yazık ki çoğu kişi ikinci ameliyata ihtiyaç duyuyor.

Back
X