Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahah 5 defa oldum desem :)
Kızlar ben antalyadayım.ayın 19 unda koray coşkunfırata revizyon oldum.bugün onuncu günüm olmasına rağmen çok memnunum:)herkese tavsiye edebilirm hocamı.
Cook geçmiş olsunnn bende de çökme var revizyon şart fakat doktor bulmak zor.. kime oldun nasıl durumm??? Antalya'dayım bende.. yardımcı olursann cok sevinirimDün revizyon ameliyati oldum arkadaslar antalyadayim. Oncelikle sunu söylemeliymki revizyon ameliyatlarinin nasil gectigini birbirimize sormak oldukca yanlis cunku hepimiz farkli sebeplerle revizyon olabilirz benim revizyonum burun ortasi cokme sebebiyle idi.bir nevi ters v deformitesi.ve islem tamamen kikirdaklara yonelik yapildi kulagimdan kikirdak alindi.burun icindeki hafif nefes problemim icin radyofrekans islemi uygulandi..kanatlarda hafif daraltilma oldu.ve kemik kirma olayi olmadığı icin yuzumde hicbir morluk olusmadi..insallah sonucta guzel olur..sevgilerimle. .
canım revizyon oldun mucanım aynen senin dediğin gibi dr umda 15 dk süreceğini ve lokal anestezi ile yapacağını söyledi.tabi eğer 3 ay sonra yine aynı sorun olursa,bence sorun yok şişliktendir çok büyük bi ihtimalle dedi.ama yinede sen kendini mutlu hissedene kadar uğraşırım dedi.bakalım canım inşallah 3 ay içerisinde düzelirde gerek kalmaz,çünkü bu beni daha çok korkutuyor.
Revizyon ameliyatı oldunuz mu acaba ?arkadaşlar revizyon olacağım ne yazık ki. sorun burnumun ucunda, kırma olmayacak, uç kısmını düzeltecek, direği kanatları vs. bana memnun kalanlar İSTANBUL için öneride bulunur musunuz?
fiyat olarak da en fazla 5-6 bin verebilirim...