Burun için revizyon (düzeltme) ameliyatı olan varmı?

Burada çok revizyon hastası var. Herkes ilk yapılan estetik ameliyatların başarılı olduğunu sanıyor, ama ne yazık ki çoğu kişi ikinci ameliyata ihtiyaç duyuyor.
Peki 2. ameliyat için önerebileceğiniz bir doktor var mı ben Barış Çakır ya da Yakıp Avşar arasında kararsızım

Peki 2. ameliyat için önerebileceğiniz bir doktor var mı ben Barış Çakır ya da Yakıp Avşar arasında kararsızım

Maalesef doktor öneremem. Ben yıllarca ilk ameliyat için doktor araştırdım. Bütün ünlü ve iyi olarak bilinen doktorların ameliyatlarını gördüm sayılır. Benim anladığım en iyi doktorlar bile kötü sonuçlar ortaya çıkarabiliyorlar. Bu bir nevi şans işi... Bu sebeple bu riski alamayacağım için ameliyat olmaktan tamamen vazgeçtim. Aynı sebeple doktor tavsiye etmem de mümkün değil. Bu arada çok çok geçmiş olsun. Umarım iyi bir doktorun elinde başarılı bir 2. operasyon geçirirsiniz ve arzu ettiğiniz burna kavuşursunuz.

merhaba arkadaşlar bende yaklaşık 40 gün önce ameliyat oldum burnumda göz hizasinda bi tümsek var şişlik mi acaba diyorum dokunuyorum elime yatay ince bi kemik geliyor ve ayrıca disardan da bariz bi şekilde belli oluyor.Dr gecicegini söyledi geçmezse torpulicekmis bu torpuleme işlemi nasıl ilk ameliyattan sonra yaptıran var mi? ?

Sevgili arkadaşlar benim benim 4 ayım bitti şişlikler indikçe burnum sola doğru yamulmaya basladi burun deliklerimde asimetri oluştu doktorum 6 ay sonra 15 , 20 dk sürecek lokal anestezi ile biseyler yapıp düzelteceğini söylüyor tabi banada inanmaktan başka bisey kalmıyor burnum sağ ve soldan şahane ama önden bakılınca bir hattı yok sola eğik duruyor yüzüm yamuk gibi duruyor asimetri oldu insallah düzelecek diye umut ediyorum herkese sevgiler
Canım özelden fotoğraf atabilir misin acaba bende aynıyım

Back
X