Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm harkese
arkadaşlar benim burnumda törpülenmesi gereken yer var bunun için doktorum revizyon yaparız dedi 6 ay sonra... bu revizyon içinde ayrıca para verecek miyiz ? ben ameliyat için 2.000 ytl odedim, revizyon bu ucretin içine dahil midir? eğer dahil değilse haksızlık yok mudur biz 2.000 ytl yi 2. ameliyat olalım diye mi odedik bu konuda görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim..
aranızda burun ameliyatı olduktan sonra revizyon ameliyatı olan varmı,yada bu konuyla ilgili bilgi sahibi olan varmıdır.
izmirde hangi dr lara ameliyat oldun?
merhaba,ben de bundan 4 sene önce bir kbb doktoruna ameliyat olmuştum,burnumu resmen mahvetmişti,hadi dışını beceremedi,içini bile becerememiş,nefes bile alamıyordum,ama kendimi tekrar ona emanet etmek te istemiyordum.bundan 2 ay önce naci çelikle tanıştım,ameliyat olmaya karar verdim,bana ameliyatın zor olacağını söylemişti,revüzyonlar zor olurmuş herzaman.ama benim için ameliyat sonrası çok kolaydı,2 gün süren çok az morluk ve şişlik oldu,burnumun şeklide tam istediğim gibiydi,6 gün sonra normal hayatıma geri döndüm,herkes burnumu çok beğeniyor,çok doğal ama bir okadar da güzel diyorlar.naci çeliği gönül rahatlığıyla öneririm,keşke onu daha önceden tanısaydım,bu kadar sıkıntılı yıllar geçirmezdim.....
spring fotonu eklermisin.bende revizyon olcam
hadi ya çok mu kötüydü burnu arkadşınız. acaba bu revizyonda en iyisi emre ilhan mı kafam iyice karışıyo
babam geçen hafta burnunu yaptırdı o doktora,ama okadar fazla kalkık yapmış ki burnunu kötü duruyor yani,çok üzüldüm o da üzülüyor haline sizin önerebileceğinz bir doktor var mı revizyon için
Canım ben bu cuma ikinci kez ameliyat olacağım. Çevremde ikinci kez yaptıran ve çok memnun olan insanlar da var yine pişman olan da. Sanırım doktor seçimi çok önemli. Bir de burun polip üreten bir organ, yani ameliyat sonucu burnun çok güzel olsa da poliplerin büyümesi yüzünden yeniden ameliyat gerekebiliyor ama bu ufak bir operasyon oluyor. Burnumun şekli kötü değil sadece ucu düşük o yüzden doktor da kolay olacak diyor. Sana da bol şans