Burun için revizyon (düzeltme) ameliyatı olan varmı?

Merhabalar herkese,

Tam 3 ay önce burun ameliyatı oldum. Ancak burun deliklerimin biri daha yukarıda, bu nedenle revizyon ameliyatı olmayı aklımdan geçiriyorum. Çok da korkuyorum. Bir ameliyatı daha nasıl kaldırırım bilemiyorum çünkü ilkinde epey yıprandım. Ya beklediğim gibi olmazsa, ya daha kötü olursa...

slm harkese
arkadaşlar benim burnumda törpülenmesi gereken yer var bunun için doktorum revizyon yaparız dedi 6 ay sonra... bu revizyon içinde ayrıca para verecek miyiz ? ben ameliyat için 2.000 ytl odedim, revizyon bu ucretin içine dahil midir? eğer dahil değilse haksızlık yok mudur biz 2.000 ytl yi 2. ameliyat olalım diye mi odedik bu konuda görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim..

slm harkese
arkadaşlar benim burnumda törpülenmesi gereken yer var bunun için doktorum revizyon yaparız dedi 6 ay sonra... bu revizyon içinde ayrıca para verecek miyiz ? ben ameliyat için 2.000 ytl odedim, revizyon bu ucretin içine dahil midir? eğer dahil değilse haksızlık yok mudur biz 2.000 ytl yi 2. ameliyat olalım diye mi odedik bu konuda görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim..

canım benim revizyon için drlar para almıyorlar.benim dr um almadı diğer birçok yerde diğer dr larında revizyon için para talep etmedilerini biliyorum.sonuçta sorun dr dan kaynaklanıyor.hangi dr a ameliyat olduğunu öğrenmek istiyorum bilgi verirsen çok sevirim a.s.

Bende 5 ay önce burun ameliyatı oldum burun ucumu hiç beğenmiyorum hala olduğu gibi eğri ve tekrar ameliyat olmak istyorum ama bu sefer yine aynı dr olmak istemiyorum zaten ilkinde başaramıyan ikincisinde iyce mahvedebilir düşüncesindeyim bana hangi şehirde olursa olsun burun ucu için sadece en iyi dr. önerebilirmisiniz.

merhaba,ben de bundan 4 sene önce bir kbb doktoruna ameliyat olmuştum,burnumu resmen mahvetmişti,hadi dışını beceremedi,içini bile becerememiş,nefes bile alamıyordum,ama kendimi tekrar ona emanet etmek te istemiyordum.bundan 2 ay önce naci çelikle tanıştım,ameliyat olmaya karar verdim,bana ameliyatın zor olacağını söylemişti,revüzyonlar zor olurmuş herzaman.ama benim için ameliyat sonrası çok kolaydı,2 gün süren çok az morluk ve şişlik oldu,burnumun şeklide tam istediğim gibiydi,6 gün sonra normal hayatıma geri döndüm,herkes burnumu çok beğeniyor,çok doğal ama bir okadar da güzel diyorlar.naci çeliği gönül rahatlığıyla öneririm,keşke onu daha önceden tanısaydım,bu kadar sıkıntılı yıllar geçirmezdim.....

bende 2. amelıyat olmam gerek ama ama aynı şeylerı yaşamak ıstemıyorumm

ben revizyon ameliyatı atlattım..6 gün oldu..revizyon o kadar basit bir ameliyat değil bir yerde herşey sil baştan yaşanıyor..anestezi alıyorsun ardından şişlik ve morluklar yine alçı tampon ve banaj..yine aynı bitmeyen iyileşme süreci..yani geçmişe yaşanan sürecin aynısı..çok büyük bir bozukluk ki anladığım kadarıyla yok yoksa burnunu oynatma derim..

merhaba,ben de bundan 4 sene önce bir kbb doktoruna ameliyat olmuştum,burnumu resmen mahvetmişti,hadi dışını beceremedi,içini bile becerememiş,nefes bile alamıyordum,ama kendimi tekrar ona emanet etmek te istemiyordum.bundan 2 ay önce naci çelikle tanıştım,ameliyat olmaya karar verdim,bana ameliyatın zor olacağını söylemişti,revüzyonlar zor olurmuş herzaman.ama benim için ameliyat sonrası çok kolaydı,2 gün süren çok az morluk ve şişlik oldu,burnumun şeklide tam istediğim gibiydi,6 gün sonra normal hayatıma geri döndüm,herkes burnumu çok beğeniyor,çok doğal ama bir okadar da güzel diyorlar.naci çeliği gönül rahatlığıyla öneririm,keşke onu daha önceden tanısaydım,bu kadar sıkıntılı yıllar geçirmezdim.....

ben çok kararsızım zor mu neler yaşadınız anlatır mısınız. naci çelik kbb uzmanı mı alanı ne

spring fotonu eklermisin.bende revizyon olcam

kızlar revizyon olacaksanız cok ıyı arastırın derım duydugum kadarıyla revızyon amelıyatları cok daha zor oluyormus ben gönul rahatlıgı ıle kendı doktorumu önerebılırım sıze eger dogal bır burun ıstenıyorsa :))) doktorum abdülkadir göksel tatlım

hadi ya çok mu kötüydü burnu arkadşınız. acaba bu revizyonda en iyisi emre ilhan mı kafam iyice karışıyo

kızlar revizyon olacaksanız cok ıyı arastırın derım duydugum kadarıyla revızyon amelıyatları cok daha zor oluyormus ben gönul rahatlıgı ıle kendı doktorumu önerebılırım sıze eger dogal bır burun ıstenıyorsa :))) doktorum abdülkadir göksel tatlım, iyice arastır tatlım sonra amelıyat ol

babam geçen hafta burnunu yaptırdı o doktora,ama okadar fazla kalkık yapmış ki burnunu kötü duruyor yani,çok üzüldüm o da üzülüyor haline sizin önerebileceğinz bir doktor var mı revizyon için

babam geçen hafta burnunu yaptırdı o doktora,ama okadar fazla kalkık yapmış ki burnunu kötü duruyor yani,çok üzüldüm o da üzülüyor haline sizin önerebileceğinz bir doktor var mı revizyon için

hadi ya
çok üzüldüm babana allahım bu doktorlar neden bize bunu yapıyolar bu nasıl bir şansızlıktır. benim ki de kötü arıyorum ama bi tek barış çakır içime sindi bilmiyorum ne yapcam.

serdar öztürk çok iyi anlatılıyor..acaba revizyonları kaç paraya yapıyor bilgisi olanlar lütfen paylaşsın.......

Canım ben bu cuma ikinci kez ameliyat olacağım. Çevremde ikinci kez yaptıran ve çok memnun olan insanlar da var yine pişman olan da. Sanırım doktor seçimi çok önemli. Bir de burun polip üreten bir organ, yani ameliyat sonucu burnun çok güzel olsa da poliplerin büyümesi yüzünden yeniden ameliyat gerekebiliyor ama bu ufak bir operasyon oluyor. Burnumun şekli kötü değil sadece ucu düşük o yüzden doktor da kolay olacak diyor. Sana da bol şans

benimde doktorum sizinki gibi çok basit olacağnı söyledi sizin sonucunuz bnim için önemli lütfen bana yazarmısınız.benim sadece burun ucunu bi kesiyle hafif kaldırıp yapabileceğini söyledi,bende çok güvenemiyorum ilk başta yaptığım gibi :(:50:

Kızlar ben antalyadayım.ayın 19 unda koray coşkunfırata revizyon oldum.bugün onuncu günüm olmasına rağmen çok memnunum:)herkese tavsiye edebilirm hocamı.

Back
X