Burun için revizyon (düzeltme) ameliyatı olan varmı?

burnumun üstünde hafif bir tümsek var belli belirsiz,resimlerde belli olmuyor.geçenlerde dr uma gittim büyük bir ihtimalle şişlik olduğunu,ama ameliyat esnasında kalmış olabileceğini söyledi.3 ay daha bekleyelim,eğer geçmemiş olursa revizyon yaparız.senin istediğin gibi törpüleriz dedi.kafam karıştı,yakından görenler yok bişey diyor ama,ben elimle dokunduğumda hissediyorum.bekleyeceğim bakalım,ilgin için tşk ederim arkadaşıma.s.
aslında sizinle durumumuz çok benziyor...benm orta kısımda hafiften ayrık gibi duruyor..bende revizyon olacam inşallah.......sizede geçmiş olsun:34::34::34:

canım aynen senin dediğin gibi dr umda 15 dk süreceğini ve lokal anestezi ile yapacağını söyledi.tabi eğer 3 ay sonra yine aynı sorun olursa,bence sorun yok şişliktendir çok büyük bi ihtimalle dedi.ama yinede sen kendini mutlu hissedene kadar uğraşırım dedi.bakalım canım inşallah 3 ay içerisinde düzelirde gerek kalmaz,çünkü bu beni daha çok korkutuyor.

canım ben de revuzyon olmak istiyorum seni ekledim kabul eder msn? bir de sen memnunsun sanırım, doktorun kimdi?

arkadaslar ben bikez ameliyat oldum ama suan eskisinden daha bir berbat bir burna sahibim. ve ikinci kez ameliyat olmayi düsünüyorum ama korkuyorum. aranizda revizyon ameliyati olan varmi ve fotolara bakamiyorum. hangi doktoru düsündünüz?? Ve tavsiye ediyormusunuz ikinci kez ameliyat olmayi. dahada kötü olur diye cok korkuyorum. simdi olmazsa birdahada olmaz burun öyle bir ameliyat ki ikiden fazla olammak lazim, yoksa dahada kötü oluyor. gülmeyin ama michael jackson'i bi düsünün...

arkadaşlar bende 4ay önce ameliyat oldum ilk açıldında bi sorunum yoktu ama zamanla burun değişmeye başladı burun ucum biraz aşağı indi bide kemikler dışa doğru kaldı biraz dokununca hissediliyo doktorum 2. bi operasyon kalıcı dolgu önerdi bu konuda fikri olan yaptıran var mı acaba?

Çok büyük problem yoksa bence revizyon ameliyatı olmayın çünkü eskisinden çok daha berbat olabiliyor sonuçları...yani biraz daha bekle bence en az 1 sene geçmeli benim fikrimce.

bende olmayı düşünüyorum ama buradaki yorumları okudukçada etkilenmiyor değilim :(

eşim 5yaşındayken olmuş..alerjisi nedeniyle burnu çok akıyormuş ve ameliyat demişler ameliyatı olduktan sonra sol burun deliğindeki burun kıkırdağı dışarıda kalmış oda nefes almasını güçleştiriyor ve alerjisi şimdi burnunun akmasında değil burnunun sürekli tıkanmasını sağlıyor ameliyatı düşünüyoruz bende tedirginim bazı geceler nefesi kesiliyor ve korkuyorum ama bir türlü doktora gidip görüşemedi..herkese geçmiş olsun

Son düzenleme:
arkadaşlar revizyon olacağım ne yazık ki. sorun burnumun ucunda, kırma olmayacak, uç kısmını düzeltecek, direği kanatları vs. bana memnun kalanlar İSTANBUL için öneride bulunur musunuz?

fiyat olarak da en fazla 5-6 bin verebilirim...

aranızda burun ameliyatı olduktan sonra revizyon ameliyatı olan varmı,yada bu konuyla ilgili bilgi sahibi olan varmıdır.

arkadaşlar şu burun ameliyatıyla ilgili biri bana moral versn yardımcı olsn ameliyat olucam kemer vr burnumda ama hazır değlm ve kme olmalıyım 1 kez olsun tam olsun istyrm yaa

burnumun üstünde hafif bir tümsek var belli belirsiz,resimlerde belli olmuyor.geçenlerde dr uma gittim büyük bir ihtimalle şişlik olduğunu,ama ameliyat esnasında kalmış olabileceğini söyledi.3 ay daha bekleyelim,eğer geçmemiş olursa revizyon yaparız.senin istediğin gibi törpüleriz dedi.kafam karıştı,yakından görenler yok bişey diyor ama,ben elimle dokunduğumda hissediyorum.bekleyeceğim bakalım,ilgin için tşk ederim arkadaşıma.s.

arkadaşlar şu burun ameliyatıyla ilgili biri bana moral versn yardımcı olsn ameliyat olucam kemer vr burnumda ama hazır değlm ve kme olmalıyım 1 kez olsun tam olsun istyrm yaa

revizyon olucam ama nefes prblemine yönelik. bende elime gelen bi kemik var senin dedigin gibi ama inan doktora bile sormadm dışardan hiç bi belirginligi yok çünkü. ama doktorun eger onun için revizyon düşündüyse eger hrlde sende brz dha fazla yada doktorunun titizligiyle alakalı. çok elletme eger memnunsan burnundan

bitanem sende ankaradasın ferruh bingülle bi görüş derim.ben aslında ona ameliyat olmayı çok istemiştim.fakat evime uzak diye eşim,şimdi ameliyat olduğum hastaneyi tercih etmemi istedi.ferruh beyi çok övüyorlar,iyice araıştırmanı tavsiye ederim.ben 1 hafta içerisinde hemen yaptırdım,şimdi keşke biraz daha araştırsaydım diyorum.umarım herşey senin için tahmin ettiğinden daha iyi olur.sevgilerimlea.s.

aslında sizinle durumumuz çok benziyor...benm orta kısımda hafiften ayrık gibi duruyor..bende revizyon olacam inşallah.......sizede geçmiş olsun:34::34::34:

canım burnunda büyük bir problem yoksa olmak istediğin için yani keyfi olma derim ben... çünkü olduktan sonra binlerce pişmanlık yaşayan kişi var canım bi okusan bak neler görüceksin...tatlım eğer illa ki olucam diyorsam uzunca bir süre araştır canım çünkü sonuçları çok üzücü olabilir..hakkında hayırlısı olsun..

selam kizlar burun estetigi yaptiniz icin bilgi verebilirmisiniz,kac ay beklemek gerekiyor sonucu almak icin ??

Ben de revizyon olmak istiyorum burun ucumda hafif asimetriklik var randevumu aldım aynı doktora olucam ama hala korkuyorum daha kötü olurmu pişman olur muyum diye gerçekten zor bir karar bir de aynı doktora olmak biraz riskli sanki ama başka çarem yok 300-500 tl arasında vericem şimdi yoksa pahalıya patlıcak:(

etiler esteworld hastanesınde olmayı dusunuyorum doktor kendınden cok emın ve bır cok tv programınada cıkmıs bana burdanbaska yer cazıp gelmıyor doktor fıkrı olmayan burayı tercıh edebılır ...!

ben geçen hafta oldum revizyon ameliyatını lokal olarak ve hiç bu kadar kolay bişi olacağını düşünmemiştim lokal olanlar neden abartıyorlar anlamadım hatta dr a dedm ki keşke ilk ameliyatımıda lokal yapsaydınız diye ama bana olmaz o büyük bir ameliyattı dedi.hiç ağrım olmadı 1 saat dinlendim alışverişşe gittim burnun üstünde bir flaster yapıştırmıştı sanki, sivilce varmışta kapatmışım gibi.ama hafif bir şişlik oldu morarma hiç olmadı gerçi burun ucu yine benim istediğimmkadar kalkık değil ama çöküntü çıkntı ve çukurlar gitmiş tabiiki az daha şişlik insin o zaman daha belli olur.ama inanılmaz doğal duruyor...

Back
X