Burun kalkıklığı nolur bakınnn😔

Evrimdisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2015
40
37
88
29
Merhaba arkadaşlar 27 martta burun ameliyatı oldum septum deviasyon doktor gel dışını da yapalım dedi kabul ettim önceden burnum önden güzeldi sorun yoktu sadece yandan hafif kemerliydi. Atel ve tampon 4 gün önce çıktı burnum o kadar kalkık olmuş ki aynalara küstüm sabahtan beri ağlıyorum bu kalkıklık inecek mi kızlar hayatım zehir olacak artık çok pişmanımm

Fotograf paylassan bi baksak canm ona gore yorum yapalim

Bir çok yaptıran 6 ayda 1 yılda ancak oturur diyor.
Burnumuz nezleyken bile şişip dolma gibi oluyor,ameliyatlı burun elbette şişer,eminim inince çok güzel olacaktır

İner merak etmeyin,benim de ilk zamanlarda çok kalkikti.
Beş ay oldu,gün geçtikçe daha güzelleşiyor burnum.
Sabretmek bu ameliyatın en zor tarafı

Burun ucunun inmesi ameliyatın nasıl yapıldığı ve burun şekli ile alakalı kavis verildi ise burun sırtı oturdukça ucu dahada kalkabilir

Fotoğraf paylaşsan daha yerinde yorumlar yapabiliriz canım.. belki de o kadar kalkık değildir.. sana öyle geliyordur.. ben de burnumu 5 sene önce yaptırdım.. Yeni halini ilk gördüğümde o kadar garip gelmişti ki anlatamam alışmam birkaç gün sürmüştü hatta o ilk birkaç günde pişmanlık yaşamıştım.... ama sonra alıştım ve çok sevdim.. ve sonrasında dedim iyi ki yaptırmışım.. kendime olan güvenim Resmen %100 arttı ..Öncesinde burnumu çok takıyordum ve bu bence bir özgüvensizlik yaratıyordu.. Hala da aynaya bakınca çok mutlu oluyorum

Şimdi koydum kızlar kusura bakmayın şuan burnum böyle ama bildiğiniz baya kalkık zaten üst dudağım şişlik ten içe gömüldü galiba bıyık bölgesi zaten mesafeli duruyor üstüne de kalkıklığı baya canımı sıktım anlayacağınız. Gülerken zaten üst dişler hiç görünmüyor. İnşallah tez zamanda geçer bu durum çok sağolun cevap yazdığınız için

Eklentiler

• IMG_20190405_202741.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 453
Bence o kadar da kalkık değil canım
Maalesef gerçekten kalkık. Benim ilk burnum hafif düşüklüğü vardı ama öyle belli eden bi düşüklük değil sadece benim görebildiğim desem yeri olur bana bu burun çok kalkık geliyor. 4 gözle inmesini bekliyorum 1 ayda inşallah biraz iner. Zaten burun ucumda top gibi şuan bi garip duruyor.

Tabiki inicek oyle kalmayacak,suan burun delikleri iri,burun cok kalkik olur cunku odemli ara ara resimlerini cek sonrasinda karsilastir cok farkedicegini goreceksin.bende ameliyat dusunuyorum gun aldim,oncesinde cok korkardim kalkik olur diye yaptiracagim doktorda aksi gibi kalkik burunlar yapiyor sonrasinda farkettim kontrole gelen hastalarinin burunu ilk ameliyatli fotograflariyla alakasi yok,odem.sonrasinda normal sekli oturmus cogunun

Bende burun estetiği oldum.Küçük zarif bir yüzüm var ortasında kemerli koca burun.aynı zamanda nefes sorunum da vardı.Çok çok memnunum ağrı,sızı,morluk hiç olmadı. artık nefes alıyorum koku alıyorum.İlk etapta evet kalkıktı biraz ama şimdi 9 ay oldu çok daha farklı ilk zamankine göre bayağı yüzüme oturdu.

Ben doktoruma burun dusermi diye sordugumda en fazla birkac milim dusebilir kimininki hic dusmez demisti.
Bana o kadar kotu gorunmedi burnunun kalkikligi. Evet biraz kalkik ama dusucegini dusunuyorum. Daha cok yeni odemli cok belli

Bana güzel ve doğal geldi kavisli değil sırtı oyulmamış bi tık düşüğü benim burnumun aynısı bende kalkık değil diyorum hay allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…