SAKINN bunu dr a sordugumda butun emegimi cöpe atarsin dedi sakin aman kemik kaynar ama.kikirdagi kaybetme yamultma soyleyeyim
Hayır hala sırt üstü yatıyorum bide hep Seyehat yastığıyla yatıyorum sağa sola dönmemi engelliyor a101 den 15 liraya almıştım çok uygun görürseniz alın bence. Benim dişim kırıldı dün baya apse oldu şuan dişçiye gitmeye korkuyorum şekli bozulur diye
3. Sayfaya koymuştum bi bakın istersenizFotografiniz varmi?
Emin olun benimde ilk çıktığında öyleydi ama zamanla iniyor hiç endişelenmeyinSende belli bile olmuyor..bende resim paylasamicak kadar kötü..
Yorumun icin saol...Keske okadar kolay olsa..kucuklukten beri burunla ilgili hep problemim vardi. 3cu kez ameliyat oldum..kaburgamdan kikirdak aldilar..tam bir hafta oluyor sali gunu..ama burun ucune gelmeden once bir cocukluk var, ve sag tarafim halen sis..pskolojik olarak bu durum beni mahfediyor her gecen saniye...Emin olun benimde ilk çıktığında öyleydi ama zamanla iniyor hiç endişelenmeyin
Ya üzüldüm çok geçmiş olsun ben de trafik kazası geçirdim maalesef 2 yıl önce ve burnum kırıldı. Üstünede septum deviasyon. Benim içinde baya zor bi ameliyat oldu anlayacağınız.Yorumun icin saol...Keske okadar kolay olsa..kucuklukten beri burunla ilgili hep problemim vardi. 3cu kez ameliyat oldum..kaburgamdan kikirdak aldilar..tam bir hafta oluyor sali gunu..ama burun ucune gelmeden once bir cocukluk var, ve sag tarafim halen sis..pskolojik olarak bu durum beni mahfediyor her gecen saniye...
yinede cok saol yorumun icin tatlim
Teşekkür ederimFotolari smdi gordum harika olmusss
Merjaba arkadaşım geçen yıl ameliat oldu burnu inanılmaz kalkık ve güzeldi, aradan bir yıl geçti şimdi cok indi düştü diye dert yanıyor aslında normal hale geldi ama oda cok kalkık olmasına alıştığı için garipsedi merak etme 6aydan sonra net anlamaya başlarsin birde sorum şey olacak tamponları cıkarırken ne hissettin acıyormu acabaMerhaba arkadaşlar 27 martta burun ameliyatı oldum septum deviasyon doktor gel dışını da yapalım dedi kabul ettim önceden burnum önden güzeldi sorun yoktu sadece yandan hafif kemerliydi. Atel ve tampon 4 gün önce çıktı burnum o kadar kalkık olmuş ki aynalara küstüm sabahtan beri ağlıyorum bu kalkıklık inecek mi kızlar hayatım zehir olacak artık çok pişmanımm
Şuan çok memnunum bakalım zaman ne gösterecekMerjaba arkadaşım geçen yıl ameliat oldu burnu inanılmaz kalkık ve güzeldi, aradan bir yıl geçti şimdi cok indi düştü diye dert yanıyor aslında normal hale geldi ama oda cok kalkık olmasına alıştığı için garipsedi merak etme 6aydan sonra net anlamaya başlarsin birde sorum şey olacak tamponları cıkarırken ne hissettin acıyormu acaba
Teşekkür ederimMerhaba geçmiş olsun. Bence çok güzel gözüküyor burnunuz. Her gün değişir güzelleşir diyorlar. Bir aylık bir süre geçmiş nasıl oldu? Güncel bir fotoğraf paylaşabilir misiniz ?
DrMerhaba arkadaşlar 27 martta burun ameliyatı oldum septum deviasyon doktor gel dışını da yapalım dedi kabul ettim önceden burnum önden güzeldi sorun yoktu sadece yandan hafif kemerliydi. Atel ve tampon 4 gün önce çıktı burnum o kadar kalkık olmuş ki aynalara küstüm sabahtan beri ağlıyorum bu kalkıklık inecek mi kızlar hayatım zehir olacak artık çok pişmanımm
Merhaba arkadaşlar 27 martta burun ameliyatı oldum septum deviasyon doktor gel dışını da yapalım dedi kabul ettim önceden burnum önden güzeldi sorun yoktu sadece yandan hafif kemerliydi. Atel ve tampon 4 gün önce çıktı burnum o kadar kalkık olmuş ki aynalara küstüm sabahtan beri ağlıyorum bu kalkıklık inecek mi kızlar hayatım zehir olacak artık çok pişmanımm
Drnuz kim memnun kaldinizmiMerhaba arkadaşlar 27 martta burun ameliyatı oldum septum deviasyon doktor gel dışını da yapalım dedi kabul ettim önceden burnum önden güzeldi sorun yoktu sadece yandan hafif kemerliydi. Atel ve tampon 4 gün önce çıktı burnum o kadar kalkık olmuş ki aynalara küstüm sabahtan beri ağlıyorum bu kalkıklık inecek mi kızlar hayatım zehir olacak artık çok pişmanımm
Doktorum Gaziantep de. Evet çok memnunum çok ilgili bi doktor sağolsun her zaman ulaşabiliyorum kendisineDrnuz kim memnun kaldinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?