Burun kalkıklığı nolur bakınnn😔

Benimde acilen seyahat yastığı almam şart oldu yoksa gerçekten bütün emek çöp Allah korusun
Çok ağrın yoksa ertele derim bende geçmiş olsun canim

Emin olun benimde ilk çıktığında öyleydi ama zamanla iniyor hiç endişelenmeyin
Yorumun icin saol...Keske okadar kolay olsa..kucuklukten beri burunla ilgili hep problemim vardi. 3cu kez ameliyat oldum..kaburgamdan kikirdak aldilar..tam bir hafta oluyor sali gunu..ama burun ucune gelmeden once bir cocukluk var, ve sag tarafim halen sis..pskolojik olarak bu durum beni mahfediyor her gecen saniye...

yinede cok saol yorumun icin tatlim

Ya üzüldüm çok geçmiş olsun ben de trafik kazası geçirdim maalesef 2 yıl önce ve burnum kırıldı. Üstünede septum deviasyon. Benim içinde baya zor bi ameliyat oldu anlayacağınız.

Merjaba arkadaşım geçen yıl ameliat oldu burnu inanılmaz kalkık ve güzeldi, aradan bir yıl geçti şimdi cok indi düştü diye dert yanıyor aslında normal hale geldi ama oda cok kalkık olmasına alıştığı için garipsedi merak etme 6aydan sonra net anlamaya başlarsin birde sorum şey olacak tamponları cıkarırken ne hissettin acıyormu acaba

Merhaba geçmiş olsun. Bence çok güzel gözüküyor burnunuz. Her gün değişir güzelleşir diyorlar. Bir aylık bir süre geçmiş nasıl oldu? Güncel bir fotoğraf paylaşabilir misiniz ?

Şuan çok memnunum bakalım zaman ne gösterecek aslında acı yok ama bende baya bi kan pıhtısı olmuştu çekerken onlarda geldiği için acı hissettim gözünüzü korkutmasın bu ama ben de baya vardı pıhtı o yüzden öyle oldu

Merhaba geçmiş olsun. Bence çok güzel gözüküyor burnunuz. Her gün değişir güzelleşir diyorlar. Bir aylık bir süre geçmiş nasıl oldu? Güncel bir fotoğraf paylaşabilir misiniz ?
Teşekkür ederim aynen gün geçtikçe daha da güzelleşiyor ama en önemlisi psikoloji. İnsanın yeni görüntüsüne alışması zaman alıyor

Eklentiler

• IMG_20190521_132608.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 129
Dr

Drnuz kim memnun kaldinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…