Burun kalkıklığı nolur bakınnn😔

Bana güzel ve doğal geldi kavisli değil sırtı oyulmamış bi tık düşüğü benim burnumun aynısı bende kalkık değil diyorum hay allah
Yaa bugün kontrole gittiğimde de doktor inecek bir tık sabret ama inmesin böyle çok güzel dedi ama işte ben alışamıyorum peki gülüşünüz ne zaman eskisi gibi oldu acaba bana çok farklı geliyor da gülüşüm

Fotoğrafınıza baktım ama dudağınız gözükmediği için tam kalkıklığını anlayamadım. Dudak burun mesafesi önemli.. Ama daha yeni olduğu için mesafe açık olur, çünkü kalkıklığı iniyor hep gördüklerim öyle.

Umarım öyle olur evet açıklık var şuan eski haline göre baya...

Hiiiiç canını sıkma. ben ilk aynaya baktığımda o kadar üzüldüm ki kaldıramadım o görüntüyü bayılmışım. Çünkü burnum michael jaksn burnu gibiydi. Zamanla yüzüme oturdu bütünleşti. İlk ayda sanki sonradan takılmış gibi bir görüntü oluypr ama zamanla yüzüne oturunca alışıyprsun. Boşa üzülme. Kalkıklıktaa 1 tık iniyor.

Gözüm yavaş yavaş alışmaya başladı sanki kalkıklık ta hafif indi gibi yada benim gözüm alıştığı için öyle geliyor bilemedim. Şuan ki göze batan sorun burun ucum top gibi ve havada ve bu yapaylığı çook belli ediyor inşallah top görüntüsü gider. İnşallah dediğiniz gibi olur çok sağolun yazdığınız için

Gi
decek gidecek. Benimde öyleydi. Burun kendini bırakıyor. Çok doğallaşıyor o konuda rahat ol

Benden bir gün önce olmuşsun benimde hala soru işaretlerim var bende pek keyifli değilim açıkçası resim paylaşır mısın?

Bana sorarsan cok dogal duruyor ve zamanlada daha guzel olucagindan hic suphen olmasın yüzünle özlestiginde emin ol dahada güzel duracaktır
Söylediğin kadar kalkık değil kavisi gayet başarılı yüzüne de yakistigindan eminin

Çok teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için eminim sizinki de çok güzeldir ve yakışmıştır

Bu kalkık bile değil benim burnumdaki bantlar çıkınca burun deliklerim görünüyordu karşıdan bakınca. Senin burnundan bayağı kalkıktı ucu. 2. aya girmeden burun kalkıklığı inmeye başladı. Seninde iner diye tahmin ediyorum

Çok teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için eminim sizinki de çok güzeldir ve yakışmıştır

Çok teşekkür ederim ❤Emin ol bende senin kadar sabirsizim şuan için burnumla mutluyum ama zamanla degisecegi icin de merakla bekliyorum. Kontrole gittin mi yoksa 1. Aydan sonra mı?

Açıkcası alıştım diyebilirim kalkıklığını da beğenmeye başladım bakalım zaman neler gösterecek

Çok teşekkür ederim ❤Emin ol bende senin kadar sabirsizim şuan için burnumla mutluyum ama zamanla degisecegi icin de merakla bekliyorum. Kontrole gittin mi yoksa 1. Aydan sonra mı?
İlk ay her hafta çağırıyor doktorum pazartesi gideceğim gene inşallah

İlk ay her hafta çağırıyor doktorum pazartesi gideceğim gene inşallah

Ohh ne güzel kafandaki bütün soru işaretlerini çözebilirsin Ozmn.
Bu arada yatış pozisyonunu değiştirdin mı yoksa hâlâ dirt usstü mü yatiyosun? Ben malesef ara ara burnumun üzerine bile yatıyorum farkketmeden
Umarım bi sorun olmaz

SAKINN bunu dr a sordugumda butun emegimi cöpe atarsin dedi sakin aman kemik kaynar ama.kikirdagi kaybetme yamultma soyleyeyim

Hayır hala sırt üstü yatıyorum bide hep Seyehat yastığıyla yatıyorum sağa sola dönmemi engelliyor a101 den 15 liraya almıştım çok uygun görürseniz alın bence. Benim dişim kırıldı dün baya apse oldu şuan dişçiye gitmeye korkuyorum şekli bozulur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…