burun kenarindan agiz kenarina inen oyuklar (nazolabial cizgi /bölge)

okan beye nasıl ulaşabiliriz?internette bulabilir miyiz numarasını?gözümü karartıp yaptırcam şu agualift ten.ama en önemli kısmı bu işn doktor sanırım.
neltem hangi doktora yaptırdı acaba?

Nevince merhaba,ben sizlere yaşadıklarımı anlatayım ondan sonra Aqualift yaptrıp yaptırmıyacağınıza karar verin.Bir süredir bu dolguyu araştırıyordum alt dudağıma yaptıracaktım.Okuduklarımdan heveslendim adı geçen doktoru buldum.Gittim ve klinikte bir hastasyla tesadüfen karşılaştım.Doktor çok çeç geldiği için hastasıyla konuşma fırsatım oldu.Doktorun adını özel mesajdan isteyenlere yazarım.Kadının sağ yanağı şişmiş ve iltihap etmiş , bir kaç Ay Önce AQUALİFT DOLGU YAPTIRMIŞ. Reaksiyon yapmış.Ben AQUAMİD DOLGUDA hiç böyle sorun yaşamadım ve görmedim.Elbette orada dolgudan vazgeçtim.Gideceğim sırada doktor geldiği için kaçamadım görüşmek zorunda kaldım.Ben vazgeçtiğimi söyledim.Hastasının durumunu dedim ama kendisiyle ilgili olmadığını dedi.Oysa kadın onun yaptğını söyledi.En nefret ettiğim doktor tipi sizi başka şeylere yönlendirendir.Adam çenemin dolguya ihtiyacı olduğunu söyledi.Hayretler içinde kaldım.Çünkü çenem yüzümdeki en güzel ve orantılı noktadır.Kısaca bu doktordan nefret ettim.Hiç etik gelmedi , çok sempatik görünüyor ama bilgimden acayip rahatsız oldu , konuşmaları hiç hoşuma gitmedi.Terli ,tuzlu elleriyle dudağımı muayene etti midem bulandı.Kısaca bu doktordan Ve AQUALİFT DOLGUDAN UZAK DURUN. Piyasaya çıkalı henüz 4 yıl olmuş.Üstelik ukrayna malı arkasında düzgün bir şirket yok.2 cc dolgu firmada 140 dolar Satılıyor doktor 1000 liraya yapıyor.Elde edilen haksız kazanca bakın.Ucuz yapsa ne olacak zaten rezil bir dolgu maddesi.
Henüz yaptırmayan arkadaşlar lütfen vzgeçin, kalıcı istiyorsanız AQUAMİD yaptırın ya da geçiciye devam edin.Ama bu doktora gitmeyin.Zaten işin ilginç yanı AQUALİFT dolguyu getiren firma , bu doktorun adını hiç vermedi.Firma dolguyu yapan doktorların ismini veriyor ama bu doktorun adı firmada yok.Belki de kendisine güvenmiyorlar bilemiyorum.

Son düzenleme:
Canım, bu dolguların bir de çin malı olanı varmış. belki de çin malı kullanıyordur. hem sahte dolgu hem de eldivensiz işlem; allah muhafaza iltihap da olur ödem de.

Canım, bu dolguların bir de çin malı olanı varmış. belki de çin malı kullanıyordur. hem sahte dolgu hem de eldivensiz işlem; allah muhafaza iltihap da olur ödem de.

Evet canım eldiven yoktu.Yeni gelmişti terliydi elleri terden tuzluydu.Ellerini yıkamadı.Midem bulandı çıkarken gizlice kağıt mendile tükürdum ağzımı sildim

aquamid de korkutuyor beni.şimdiden kalıcı dolguya gerek var mı?rosecum bana yazar mısın o doktorun adını?ben özelden yazamıyorum hala.

Evet canım eldiven yoktu.Yeni gelmişti terliydi elleri terden tuzluydu.Ellerini yıkamadı.Midem bulandı çıkarken gizlice kağıt mendile tükürdum ağzımı sildim

Gerçekten mide bulandırıcı. dr da elini yıkamazsa artık... canım bana dr aquamid'le ilgili hijyenin çok önemi olduğunu da söylemişti. eli marifetli değil ama hijjen de üzerine yoktur desem yeridir.

arkadaşlar dolgu yaptırıp ta yakın zamanda gebelik dşünen oldu mu hiç acaba..yani mesela dolgudan atıyorum 3 ay sonra hamile kalsak ne olur...bebeğe etkisi var mı..çok araştırıyorum ama nette hiçbişey bulamıoyrum..

rose çok teşekkürler canım.mesaj sayım yetersizmiş hala,özelden yazamadım.çok sağol,iyi oldu yazdıkların.peki ne öneriyorsun?32 yaşındayım,benim kırışık çizgi sorunum yok aslında.racuatane kullanmıştım,biraz hacim sorunum oluştu bu yüzden.daha canlı,daha aydınlık bir görünüm istiyorum sadece,belki biraz göz altına,biraz da yanaklara.şaşırdım kaldım şimdi.aqualift mi denesem,yoksa juvaderm midir resytaline midir herneyse,bunları mı denesem?..ve tabi iyi bir doktor nasıl bulucam?offff.
sen hiç dolgu yaptırmadın değil mi yüzüne?
teşekkürler canım.seni de çok yoruyoruz böyle.

Canım senin belirgin bir sorunun yok ki .Brundan aşağı uzanan hatların filan olsa yaptır derim ama böyle bir şey de yok.Hem bizim bahsettiğimiz kalıcı dolgular göz altına uygulanmıyor. Belki biraz bakım , ağızdan alacağın vitaminle , zayıfsan biraz kilo iyi gelebilir.Ama derin hatların yoksa bence gerek yok.Bu hatlar oluşunca önce geçici denersin beğenirsen kalıcı dolguya geçersin .

Durubulut, senin yüzünü mahveden dr kalıcı aquamid dolgu da yapıyor. sen yüzünü gidip de gösterdin mi? yüzünün o hale gelmesi senin hatan değil heralde. sana bu konuda ne söyledi? çukur diyorsun, o çukurluğu kapatmanın tek yolu dolgu sanırım. bence başka dr aramadan git doktorunla konuş, kalıcı dolguyla hatasını düzeltsin. düzeltemiyorsa da parasını versin düzeltsin.
bir de, "o kadar iyi bi dr" ifadene takıldım. iyi doktor; benim bildiğim yaptığı işlemler memnuniyet veren doktordur. senin iyilik ölçün nedir, merak ettim.

Son düzenleme:

günaydın. benim yüzümü mahveden doktorun iyi olduğunu bu sitede gidenler hanımların hepsi söylüyor. ben ona istinaden iyi bir doktormuş dedim.yüzümdeki şişlik beni çok rahatsız edince. bir komşumuz böyle bi dokytor var ona gisin dedi. ama devlet hastanesine gittim. param olmadığı için. ordaki çalışanlarıda inanılmaz met edttiler. bir tek iz kalmayacak, hoca bu konuda süper. para almayınca kasap gibi bçiyolar. gençkızın o zaman bi düşünün insanların bakıışını. evet benim hatam sivilcem oynaıp bu hale getirdim. am uzmanına gittim. vicdanlı olan bir insan bçyle yaparmı. yüzümü yakından görmeniz gerekir.her aynaya baktığımda moralim bozuluyor.ç annem çok üzülüyor. her seferinde para birikiptirip yaptırcam diyor.anne işte. etrafdan laflar duyunca. kaynanam az şey demeedi. aman neyse konuştukça moralim bozuluyor.parayla yaptırmadığım için bişey diyem dra. bide gitmem ona. bana diyo ki yüzümü naptınız çok iz olmuş ve çukurlaşmış dedim. senin cildin problemli, kanser olmadığına dua t demişti. bi daha gidilir mi bu adama. iyi bir doktor bulsam giderim.şu an imkanım daha iyi. sizlerin sayesinde onuda bulacağım inşallah. yardımcı olursanız tabi. diğer ablada sağolsın çok bilgi verdi.şimdilik böyle.

Ah canım benim, allah beterinden korusun. beceriksiz doktorun dediği gibi dua et hatta bir de sadaka ver, daha da kötü yapabilirdi. iltihaplı sivilce ya da siğile öyle cerrahi işlem mi yapılırmış! antibiyotikli bi kremle filan hallolurdu. bu da doktor işte. etraftan laf söyleyenler de kendilerine baksınlar. kim bile bile böyle bir şey yaptırmak ister. insan kendini bi karşısındakinin yerine koyar da teselli etmeye filan çalışır, vicdan özürlüler ne olacak! canım henüz yeniyken bi plastik cerrahi servisine git, belki uygun bi krem filan verirler.

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim .yeni, bir olay değil ki.2007 de yaptırdım. o zaman bir krem verdi dikiş izleri gider diye. ne dikiş izi gitti ne de o yüz eski yüz oldu. sadece dikiş izi olsa üzlemem. ama mavfeeti yüzümü. resim yollayacam özelden ama nasıl yapcam bilmiyorum.psikolojim yüzüme her baktığımda altüst oluyor. resimlerde hep sol tarafıma kullanmak istiyorum. resim çekinmek bile istemiyorum düşünün.

Canım seni çok iyi anlıyorum. ama çok fazla üzülerek de kendini mahvetme. başına gelen kötü bir olayın daha kötüsünü düşün her zaman için. allah başka dert vermesin. gerçi seninki göz göre göre olmuş bir şey ama artık olmuş. şimdi bu sorundan nasıl kurtulabiliriz onun için çalışalım. benim de sivilce lekelerim var ama öyle hafife alınacak türde lekeler değil, bayağı belliler. ben de onlardan kurtulmaya çalışıyorum. çarşamba gün özel bi hastaneye gittim iki tane profesör cilt doktoru var birisiyle görüştüm ama hiç oralı olmadı. takılacak bir şey yok rahat ol dedi. istersen kimyasal peeling yapabiliriz dedi. özel hastane belki lazer tedavisi filan yapıyorlardır diye düşündüm. bir de çıkışta benden 250 lira istemezler mi! şaşırdım. girişte de almıyorlar sadece 12 lira aldılar. hani sgk ile anlaşmanız vardı ya dedim. o doktorun yokmuş. ben de siz mümkünse benim 12 liramı verin, doktorunuz ne yaptı da 250 vereceğim dedim. daha neler oldu neler... parayı vermedim ama söylediklerimden, tavırlarımdan kendim bile utandım. utanmadan insanları kandırıyorlar, sahtekarlık yapıyorlar insanı da kendileri gibi alçaltıyorlar. neyse... sen burayı takip et ben bi şeyler bulursam haberdar ederim. ankarada olduğumuz için biraz şanssızız ama yapacağız bir şeyler.

Hiç de utanma tatlım.İnsanları resmen keriz yerine koyuyorlar.Ben olsam ben de vermezdim .İki laf etti diye niye 250 lira veresin ki ? Nefret ediyorum böylelerinden.

sen niye utanıyosun ki, onlarda taptıklarından utanmazken. boşver sen hakkını aramışsın. böylellerine diş göstermezsek. yolar bizleri.kimlerle görüştün şimdiye kadar. sadece sivilce lekeeri için mi görüşmeler yapıyosun.

kizlar cumartesi doktordayim, aktaricam o zaman bilgileri az daha sabredin:)

Harika sen nerelerdesin , kayboldun gittin:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…