sen niye utanıyosun ki, onlarda taptıklarından utanmazken. boşver sen hakkını aramışsın. böylellerine diş göstermezsek. yolar bizleri.kimlerle görüştün şimdiye kadar. sadece sivilce lekeeri için mi görüşmeler yapıyosun.
Canım haklısın da işte, kork korkmayandan, utan utanmayandan hesabı... ben hem lekelerim hem de dolgu için bakıyorum. anakara'daki her yere baktım. bi dr buldum. şu an burda değilmiş. gelince görüşeceğim bakalım.
Canım cumartesi dolguyu yaptıracak mısın ? Yoksa sadece ön görüşme mi ?
hadi kızlar.yaptırın da biz de görelim.takipteyiz
Kızlar ben endoskopik orta yüz germe oldum.Bu amelyatın yüzdeki bu çizgileri azalttığı doktorum tarafından söylendi.Amelyatımın 25 inci günü çizgiler gitti.Ama yüzümde hala şişlik var.O nedenle 2 aya tam yüz oturunca sonuç görülür.Ben amelyatımla ilgili resimlerimi gün gün çekerek profilime ekledim.Doktorum bana dolguyu pek tavsiye etmediklerini söylemişti ama bilemiyorum tabiki
eveeeeet kizlar,
cumartesi günü cerraha gittim düsseldorfta (almanyada). iceri girdim, doktor önce kar aramdaki cizgiyi farketti zaten, ne de olsa belirgin bayagi. sonra ben burun kenarindaki cizgilerimden bahsettim kendisine. dolgu ile halledilebilcegini söyledi. aqualift ti sordum ve aquamid dolgusunu da. aqualiftin kaliciligi bir kac yil dedi. aquamidinki ömür boyuymus. birkere enjekte edilirse birdaha gerek kalmaz dedi, ancak bazi kisilerin cildinin bu dolguyu kabul etmedigini, ve olusabilen komplikasyonda ameliyat ile cikarilmasi gerektigini söyledi (enjekte edilen yerde pütürlesme olabiliyormus). Sorun yasamayan hastalar elbette var, ve güzel sonuclar veriyor, ama cildin kabul etmesi önemli dedi. Köütlemedi yani her iki dolguyuda. bana radiesse dolgusunu önerdi, kaliciligi bir bucuk sene kadarmis. daha az risk yasarsin onunla ve sorununu halleder dedi. kasimin arasina botox önerdi, yarim senede bir yaptirmak gerekiyormus. dolguyu 600 euro , botoxu ise 190 euroya yapiyor.
Burun ameliyati icin de danistim, türk oldugumu ögrenince aynen sunu söyledi: " ben cerrahim, kendim burun ameliyatlari yapmiyorum, ama yapan bir sürü doktor önerebilirim. Fakat türk oldugunuza göre, benden tavsiye, kendi vataninizda yaptirin bu ameliyati, cok iyi cerrahlar var türkiyede ve maliyeti size yari fiyata gelir, sizin acinizdan daha iyi olacaktir" dedi. düsünme süresi istedim ve tesekkür edip ayrildim doktorun yanindan. cok samimi sicakkanli ve güzel bilgi veren bir doktordu. Burun ameliyatimi tr de olmamin daha iyi olacagini söylemesini cok samimi buldum. verdigi fiyatlarda burdaki standart fiyatlar zaten.
Lamianin resimlerine de baktim demin, gercekten süper olmus sonuc bence. bana göre bir 8-10 yil geriye gitmis :) acikcasi endoskpik yüz germeyi de düsündüm ciddi ciddi resimlere bakinca. Bilmiyorum kizlar napicami simdi. Karar vermek zor gercekten. Bazilarida, burun ameliyatini yaptir sonra dolgu yap, daha iyi olur diyorlar. yani kararsiz kaldim biraz...
doktorda bana, her uygulamadan sonra kalicilik süresinin uzadigini söyledi.
benim sorunum su , ben calisan bayanim malesef, sürekli insan icindeyim gün boyu isyerinde. eger 3 ayda anca düzeliyorsa yüz, o zaman nasil calisabilirimki. sonucta hergün ofise müsterilerimiz gidip geliyor, is görüsmeleri icin, mor ve sisik halde oturamam ofiste, öf kizlar ya napicam ben:)
dolguya da kafam yatti aslinda, ama sarkma falan olur diye korkuyorum bu seferde yanagimda, yanagim biraz cökük gibi cünkü yandan bakinca, dolgu onu nasil yukariya toparlar bilmiyorum. kafam cok karisik. birde bir türk cerrah var burda, ona da gitip fikir alicam, ilk gittigim doktorda yaptirmiyim diyorum.
Lamia ´cim sen ne kadar ödedin ameliyatin icin? burda 7 bin euro dan basliyormus orta yüz germe
cilt ve yüz konusunda cok sanssiz dogmusum ben gercekten fikrimce:S
Bana 4 işlem birden yapıldı.Şakaklar gerildi.Kaşlar hafif kaldırıldı.Alt ve üst göz kapaklar düzeştildi.Toplam 6 bin lira verdim.Doktorum Erhan Eryılmaz
ne kadar fark var fiyatlarda, gercekten inanilmaz. senin komple yaptirdigin islem parasina ben burda anca orta yüz germeyei yaptirabiliyorum hic bir extrasi olmaksizin.
Lamiacim ciddi sisikliklerin tam olarak kac günde indi? elbette su an daha vardir ama ilk bir hafta icinde disari cikabilcek durumda oluyormu insan?
Nevinciğim dolgu ile oyuklar niçin düzelmesin .Yüz germe operasyonunun hangi türü olursa olsun , burun yani çizgileri çok derinse yine dolgu yapılıyor.Dr muyenehanesinde canlı örneklerde gördüm.Yüz germe yapılmış ama , burun yanı çizgileri için yine dolguya geliyorlar.Endokopik yüz germe de burun yanı çizgileri çok fazla bir şey zaten kazanmaz.Adı üstünde orta yüz germe.Alın ve gözler bu operasyonda harika sonuç veriyor ama alt kısımlarda ancak çok az hatlar varsa biraz düzeliyor.Lamianın teyzesinin resimlerine bakarsan , çöküklük en fazla gözlerde.Burun yanı çizgileri zaten derin değil.Gözlerde harika bir değişim olduğu için çok güzel görünüyor.Çünkü bu operasyonda alın ve gözler yukarıya çekiliyor.Alt kısımlarda sorun varsa klasik yüz germe ile birlikte de yapılıyor.Ben kendi doktoruma sormuştum , oda endoskopik orta yüz germe ile nazolabial hatlar yok olmaz ancak hafifler demişti.rosecigim, nerelerdesin sen ya?:) canim sagol, yazdiklarin banada mantikli geliyor, dolgu benim de kafama yatiyor aslinda, ama o oyuklar gercekten de düzlesirmi? sarkma olmazmi o zaman yanakta acaba? benim korkum o zaten. dolgunun da etkisiyle cildin daha da asagi kaymasi
Istanbula gelmek sart oldu vallahi....
Canım benim dr, şu anda yurt dışında ne zaman döner bilemiyorum .Ama ben Güner beyin bu konuda iyi olduğunu yaptığı örneklerden gördüm .Aslında telefonla arayıp bu konuda bilgi alabilirsin.Yadımcısı dr çıkıyor ve çok detaylı bilgi veriyor.Bence yanak çöküklüğü için bu dolgu çok güzel.Biliyorsun bu dolgu konusunda 8 yıllık deneyimim var.Ayrıca doktor muayenehanlerinde çok güzel örneklerini gördüm.Hatta bir bayan beni görüp, doktora niçin bu dolguyu kendisine söylmediğini sordu ve kızdı.Çünkü yıllardı belli aralıklarla yaptırdığı yag enjeksiyonu eriyormuş .Maddi ve manevi yıprandığını söyledi.Yine bir bayanın dudak ve çenesine yapılmıştı.Çok beğendim.Bne onu üniversite öğrencisi sanırken 40 yaşında olduğunu öğrendim.Gerçekten harikaydı.Yüze verdiği gençlik inanılmaz .Bnesenin yerinde olsam dr. u ara dolgu konusunda bilgi alırım .Bu dolguyu yıllar önce uygulayan ve hala yapan bir isim.Bir komplikasyon olsaydı sanırım devam etmezdi.İnan korkacak bir şey yok.Sadece enjeksiyon sonrası dikkat etmen gereken şeyler var.Ben bu konuda bir hayli deneyimli ve araştıran biriyim.Sana dikkat edeceğin şyleri yeri gelince yazarım.Ayrıca beğenmesen bu madde enjektörle çekiliyor.Ama dediğim gibi , maddeyi yapan her doktor çekmeyi bilmiyor.Güner bey bu konuda tecrübeli.Ben telefonla sormuştum , gerçekten yaptığı maddeyi çok iyi tanıyor .Forumlarda adı geçen N.U adında bir plastik cerrah var.Böylelerinden sakın derim.Adam bu maddeyi yapıyor ama geri almayı bilmiyor.Kendisiyle görüşmüştüm.O benim bilgimden nasıl rahatsız olduysa , bende onun kalıcı dolgu konusundaki cehaletinden rahatsız oldum.Özelden tam adını yazarım.Bir maddeyi kişiye veriyorsan, onu almasını bileceksin .Merhaba rosenoire, nasılsın canım. Önce şunu söylemek istiyorum benim endoskopik orta yüz ameliyatı sonrası dolgun olan göz altlarım 1 yıl sonra eski çöküklüğüne döndü.
Birde senin doktorun kim, dolgu konusunda sana ve senin bilgine güveniyorum, şu an mevcut olan geçici dolgularım eridiği zaman seninde dediğin gibi kalıcı dolgu yaptırıp bu dertden kurtulmak istiyorum.
Korkmuyor değilim ama ameliyattan kalan yanak çöküklüğümü artık tamamen unutmak istiyorum.
Bana özelden dr. güner .... demiştin ama o dr.ile ilgili bilgin varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?