- 3 Ekim 2007
- 3.612
- 970
- 688
Yeni attığım mailde tam da bunu sordum.Bakalım ne cevap gelecek.Ama 5 yıl rakamı bence anlamlı.Çünkü yüzün yaşlanması ile ilgili bir şey olsaydı , rakam vermez sadece yaşlanma sürecine bağlı ihtiyaca göre dolgu gerekir derlerdi.Her insanın yaşlanma süreci 5 yıl değil ki ...Ama şirketin soru cevap bölümüne bak hep 5 yıldan söz edilmiş.Aynen bana yazdıkları gibi.Evet, canım doğru tercüme etmişsin. burada biraz daha hacime ihtiyacınız olacağını fark edeceksiniz derken, hacim kaybının dolgudan kaynaklandığını kastetmiyor bence. dolgu yapılan yerde 5 yılda bariz bi kolajen kaybı olur, oraları doldurmak için dolgu yapılması gerektiğini kastediyor. yani kalıcı dolgu yaptırdım, ömür boyu yüzüm böyle dolgun kalacak diye bir şey söz konusu değil
Canım gözünü korkutacak bir şey yok ki .Kalıcığı 5 yıldan uzun süren bir dolgu belki 10 yıl ama daha az değil.Niye gözün korktu neticede çok güzel bir dolgu.bende dolgu yaptırmak istiyorum daha önce burdan bir hanımla görüştük.şuan online kendiside. benim gözüm korktu. anlayamadım tam olarak. kalıcılığı yok mu diyosunuz.
numarasını benden isteseydin rose :) telefonda bile sevdiysen yüzyüze de daha çok seversin,çok şiriiiin)son konuşmamızda şu tarih falan filan derken aqualift yoksa aquamid de olur demiştim tamam demişti şaşırdım aslında,başta pek aquamid taraftarı diil gibi konuşmuştu çünkü,acaba acelesinden falan mı tamam dedi diye düşünmüştüm,şimdi sen de böyle diyince şaşırdım bak.necdet bey çok fazla seyahate çıkıyo yaa,benim perşembe ya da cuma mutlaka yaptırmam lazım,umarım gitmez bi yere :-/ ya rose bişey sorucam,sence bana aqualift diil de aquamid yaparsa fiyat farkeder mi?çok mu farkeder? bi de resigned'ın olayıyla niye sen ilgileniyosun anlamadım
Canım gözünü korkutacak bir şey yok ki .Kalıcığı 5 yıldan uzun süren bir dolgu belki 10 yıl ama daha az değil.Niye gözün korktu neticede çok güzel bir dolgu.
Canım albüm yap diye bir şeçenek var, olmazsa prfil resmini değiştir seçeneğinden de olur.Ama küçük olur.resim koycam bakmanız için ama .resimden çok anlaşılmayacak çökük. ayrıca nasıl göndercem resmi.
Canım albüm yap diye bir şeçenek var, olmazsa prfil resmini değiştir seçeneğinden de olur.Ama küçük olur.
bende dolgu yaptırmak istiyorum daha önce burdan bir hanımla görüştük.şuan online kendiside. benim gözüm korktu. anlayamadım tam olarak. kalıcılığı yok mu diyosunuz.
Kızlar, bugün Aquamid Contura şirketinden bir kaç mail aldım.Aquamid dolgu kalıcıymış erimez diyorlar.Sanırım 5 yıldan kasıt kşiye göre ihtyaç mı nedir anlamadım.Ama kesinlikle hiç erimediğini yazmışlar.
kizlar ben burda bir alman cerrahtan randevu aldim iki hafta sonrasina. dolgu icin gidicem. birde ondan fikir alayim bakalim. sizin su yazdiginiz erime konusunu da sorucam.
aqualift ve aquamid hakkinda söylediklerini size yazarim....
ay öf icime dert oluyor su dolgular ya:)
Kızlar Merhaba,
Ben bu dolgudan yaptırdım uzun zamanda oldu gayet menunum, dolgu yaptırmadan önce Yetkili Okan beye danışmıştım beni bu konuda uzman bir doktora yönlendirdi hatta indirimde sağladı. Okan beyle sizde irtibata geçebilirsiniz: xxxxx
:)
Bilgi için teşekkürler , Okan beyle bende görüştüm , çok güzel bilgi veriyorlar.En güzeli doktora yönlendirmeleri .kalıcılığı 3-5 yıl diyorlar daha da uzun sürebilrmiş.Sen nerene yaptırdın ve ne kadar oldu canım.Ayrıca anadolu yakasında doktorun kim ?
okan bey dediğiniz bey kim acaeba. birde izmit yada ankarada yok mu iyi bir doktor.siz baya bilgilisini bu konuda. nasıl yapılıyor bu işlem ve ne kadar sürede iyileşiyor. yüzde herhangi bir kızarıklık yada dolg yapılduğına dair belirti oluyor mu
Okan Bey maddeyi ithal eden firmanın , yetkili temsilcisi.Ben sana Aquamid dolgu konusunda çok detaylı bilgi vermiştim.Forumu da ayrıca oku lütfen.Bu konuda o kadar çok yazım var ki .Aqualift dolgu hakkında tecrübem yok.Aqualift ve Aquamid dolgu farklı dolgular.
Canım rica ederim bunalmak diye bir şey söz konusu değil :) Emzirme döneminde sakıncası olacağını sanmıyorum ama en iyi cevabı doktor verecektir.İzmit ve Ankara konusunda bilgim yok inan.ben şuan emzirme dönemindeyim. sakıncası olur mu aceba. sorduğum sorular sizi bunaltmasın. plastik cerrah yüzümü maffeden,o kadar iyi bir doktor benim yüzümü bu hale getirince. temkinli olamaya çaslışıyorum. korkuyorum açıkcası. yüz nihayetinde. eskisinden kötü olursa ya. bu arada izmitte var mı iiyi bir cerrah yada ankarada.umarım sıkmamışımdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?