burun kenarindan agiz kenarina inen oyuklar (nazolabial cizgi /bölge)

Yeni attığım mailde tam da bunu sordum.Bakalım ne cevap gelecek.Ama 5 yıl rakamı bence anlamlı.Çünkü yüzün yaşlanması ile ilgili bir şey olsaydı , rakam vermez sadece yaşlanma sürecine bağlı ihtiyaca göre dolgu gerekir derlerdi.Her insanın yaşlanma süreci 5 yıl değil ki ...Ama şirketin soru cevap bölümüne bak hep 5 yıldan söz edilmiş.Aynen bana yazdıkları gibi.

Son düzenleme:
bende dolgu yaptırmak istiyorum daha önce burdan bir hanımla görüştük.şuan online kendiside. benim gözüm korktu. anlayamadım tam olarak. kalıcılığı yok mu diyosunuz.
Canım gözünü korkutacak bir şey yok ki .Kalıcığı 5 yıldan uzun süren bir dolgu belki 10 yıl ama daha az değil.Niye gözün korktu neticede çok güzel bir dolgu.

Canım sen de aquamid'i düşün. nette araştır contura marka aquamidin çok güvenilir olduğunu yazıyorlar, firma fda'den onay bekliyormuş. aqualift'le ilgili bi video izledim; öncesi ve sonrasıyla ilgili bi fark göremedim. gerçi doktorun sana öncesi-sonrası resimleri göstermiştir, aqualift dediğine göre.
bir de canım, necdet bey çok seyahate çıkıyormuş, bi sorun çıkarsa ne yapacağız?:26: peşi sıra mı gideceğiz? bunları da düşünmek lazım. şöyle mekanı belli bi doktor olsa benim açımdan çok daha iyi olur. koca ankara'da aquamid yapan bi doktor yok.

Canım gözünü korkutacak bir şey yok ki .Kalıcığı 5 yıldan uzun süren bir dolgu belki 10 yıl ama daha az değil.Niye gözün korktu neticede çok güzel bir dolgu.

resim koycam bakmanız için ama .resimden çok anlaşılmayacak çökük. ayrıca nasıl göndercem resmi.

bende dolgu yaptırmak istiyorum daha önce burdan bir hanımla görüştük.şuan online kendiside. benim gözüm korktu. anlayamadım tam olarak. kalıcılığı yok mu diyosunuz.

Canım neden gözün korktu? arkadaşın bi sorun mu yaşamış? canım dolgu kalıcı ama bizim yüzümüze şeklini dolgunluğunu veren kolajen tabakalar var. 30'undan sonra bu tabakalar boşalıyor. kalıcı dolgu yaptırarak bu tabakaların boşalmasını önleyemiyoruz, boşalan yerleri dolduruyoruz. boşalma anlık olan bir şey değil, zamanla oluyor. zamanla boşalan yerleri dolguyla doldurtuyorsun. ama 1, 2 yılda hatta 5 yıldan önce bi sorun olmaz. 5. yılda duruma göre rötuş yaptırırsın. ama geçici dolguda en geç bir yılda yeniden yaptırman gerekir. 5 yılda bi kere yaptırmak var bir de 5 kere yaptırmak var. artık acısı, her yapılışta yüzde açılan mercimek büyüklüğündeki iz, her yaptırdığında verdiğin para, doktora gittim geldim yaptırdım derken yaşadığın stres, harcadığın vakit... gözünü korkutmuş gibi olmayım ama bunlar da gerçek.

arkadaşlar konuyla dolaylı olarak alakası olan bişeyden bahsetmek istiyorum,yüz yogası!bikaç haftadır bu konuyu araştırıyorum.sonuçta hepimizin amacı yüzümüzdeki kusurlu yerleri rötuşlamak ve hep daha genç bir görünüm elde etmek.eğer üşenmeyip de yüzümüze her gün 10-15 dakikamızı ayırırsak çok sağlıklı ve radikal şekilde yüzümü gençleştirip güzelleştirebiliriz.tıpkı sporla vücudumuzu nasıl formda ve güzel tutuyosak yüz yogası da aynı şeyi yüzümüz için yapıyor.yüzümüzde de bir sürü kas var ve her gün bu kasları çalıştırırsak yüzde yüz işe yarayan bi yöntem bu.olan kırışıklık gerginlik fazlalık eksiklik herşeyi toparlıyor bu yöntem.üstelik bu yöntemle genç kalan kadınlara baktığımızda cilt renklerinin ve yapılarının bile harika olduğunu görüyoruz.60-70 yaşındaki kadınlar,30-35 gösteriyorlar,yıllardır yüz yogası yapıyorlar.bu başlık altında bu konu abes gelmiş olabilir ama bi araştırın,ilgilen derim ben.cilde dışardan yapılacak müdahalelerdense bu sistemle yüzümüzü kendimiz kontrol altına alıp mucizevi iyileşmeler sağlayabiliriz,yeter ki düzenli olarak her gün yapalım.ben 1 haftadır yapmaya çalışıyorum daha,dün eski bi arkadaşla karşılaştım dedi ki yüzün parlıyor resmen ışıl ışıl ne güzel ne kullanıyosun?oysa yüzümde krem bile yoktu.yüz yogası konusuyla ilgilenmeliyiz kızlar bence,umarım bi düzene oturturtup her gün yapabilirim.lütfen bi ilgilenin kızlar,üşenmeyelim

bu arada dolgudan vazgeçmedim elbette ama doktoruma sorucam,yüz yogası yapıyorum,dolguya bi zararı olur mu vs diye.

Son düzenleme:
harikacığım yüz yogasını bir araştırayım.Ben pek inanmam ama sen yazınca iş değişir.Çünkü bilinçli bir kızsın.Nette bir bakaym.Nasıl bir şey ki gerçekten fikrim yok .Bir inceleyeyim.

Kızlar, bugün Aquamid Contura şirketinden bir kaç mail aldım.Aquamid dolgu kalıcıymış erimez diyorlar.Sanırım 5 yıldan kasıt kşiye göre ihtyaç mı nedir anlamadım.Ama kesinlikle hiç erimediğini yazmışlar.

burda kimse yaptırmamış mı dolgu. sadece fikir alışverişinde mi bulunuyoruz. eğer gerçekten kalıcı ise 5 yıl gibi yapotırmaya değer. yaptırma aşamasında neler yaşanıyor acaba. yüz ne durumda oluyor.kaç günde iyeleşiyor .

kizlar ben burda bir alman cerrahtan randevu aldim iki hafta sonrasina. dolgu icin gidicem. birde ondan fikir alayim bakalim. sizin su yazdiginiz erime konusunu da sorucam.

aqualift ve aquamid hakkinda söylediklerini size yazarim....

ay öf icime dert oluyor su dolgular ya:)

haberleri bekliyoruz o zaman. sende yüzüne mi yaptıracaksın

canim aslinda ben burda, yani almanyada yaptirmak istemiyorum, hem cok pahalli hemde türkiyedeki doktorlara daha cok güveniyorum nedense, pratikleri cok daha gelismis cünkü bizim doktorlarin. Bilgi edinmek icin gidicem ama bilemiyorum iste, eger güvenebilrisem doktora yaptirabilirim dolguyu. Ben uzun süredir düsünüyorum dolguyu cünkü

Kızlar Merhaba,
Ben bu dolgudan yaptırdım uzun zamanda oldu gayet menunum, dolgu yaptırmadan önce Yetkili Okan beye danışmıştım beni bu konuda uzman bir doktora yönlendirdi hatta indirimde sağladı. Okan beyle sizde irtibata geçebilirsiniz: XXXXXXXXXX
:)

Son düzenleyen: Moderatör:

Bilgi için teşekkürler , Okan beyle bende görüştüm , çok güzel bilgi veriyorlar.En güzeli doktora yönlendirmeleri .kalıcılığı 3-5 yıl diyorlar daha da uzun sürebilrmiş.Sen nerene yaptırdın ve ne kadar oldu canım.Ayrıca anadolu yakasında doktorun kim ?

Son düzenleyen: Moderatör:

okan bey dediğiniz bey kim acaeba. birde izmit yada ankarada yok mu iyi bir doktor.siz baya bilgilisini bu konuda. nasıl yapılıyor bu işlem ve ne kadar sürede iyileşiyor. yüzde herhangi bir kızarıklık yada dolg yapılduğına dair belirti oluyor mu

Okan Bey maddeyi ithal eden firmanın , yetkili temsilcisi.Ben sana Aquamid dolgu konusunda çok detaylı bilgi vermiştim.Forumu da ayrıca oku lütfen.Bu konuda o kadar çok yazım var ki .Aqualift dolgu hakkında tecrübem yok.Aqualift ve Aquamid dolgu farklı dolgular.

ben şuan emzirme dönemindeyim. sakıncası olur mu aceba. sorduğum sorular sizi bunaltmasın. plastik cerrah yüzümü maffeden,o kadar iyi bir doktor benim yüzümü bu hale getirince. temkinli olamaya çaslışıyorum. korkuyorum açıkcası. yüz nihayetinde. eskisinden kötü olursa ya. bu arada izmitte var mı iiyi bir cerrah yada ankarada.umarım sıkmamışımdır.

Canım rica ederim bunalmak diye bir şey söz konusu değil :) Emzirme döneminde sakıncası olacağını sanmıyorum ama en iyi cevabı doktor verecektir.İzmit ve Ankara konusunda bilgim yok inan.
Bu arada özel mesjlarımda sorun var, sizde de aynı sorun var mı bilemiyorum.Mesajlar açılmıyor, gönderdiğim hiçbir özel mesaja ulaşamıyorum .Bildirilerim yazan yerde, bildiri var görünüyor ama hiçbir bildiriyi göremiyorum.İki gündür böyle....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…