burun kenarindan agiz kenarina inen oyuklar (nazolabial cizgi /bölge)

kendimi emanet edebilecegim tek dr coskun levent taşcı
henüz kendisini görmedim, farklı bir ildeyim, ama inşallah gidicem ve sorunlarımı halleder

canım burada nazalobial çizgilerle ilgili bilgi paylaşımı yapılıyor, daha çok dolguya yönelik bilgiler. senin böyle bi sorunun var mı? adını verdiğin dr. bu konuda ne yapıyor? görmediğin, konuşmadığın bi dr hakkında nasıl bu kadar kesin hüküm veriyorsun? reklam yapıyorsun gibi geldi bana

eee sonuç?

yaptıranlar ya da yaptırcam diyenler uğramıyor.. bi haberiz!
neyse.. çoğu başlık böyle açılıyor ama sonuç yok!

kizlar nabersinizz,

haklisiniz ya konu öylece kaldi, yogun geciyor bugünlerde hersey. Ben 10. ayda Radiesse dolgu yaptiricam. doktordan o sekil termin aldim. bir bucuk sene kaliciligi var dedi doktor. önce gecici dolgu yapmak istedi yarim seneligine ama ben istemiyorum. O kadar para dökücem yarim sene sonra kaybulucak. doktor deneme amacli diye düsündü ama ben olmusken tam olsun diyorum. Biraz zaman var daha, ama yaptirinca paylasirim mutlaka.

Evet Harikada yaptiricakti ama haber alamiyoruzki kendisinden...

Rosecigim , doktor bana endoskopik yüz germe yapilir ama gerek yok, dolgu ile daha fresh görüntüye kavusursun dedi. onu yaptirman icin daha bir kac yil zamanin var dedi. Bende dolguya sicak bakiyorum zaten. Yaptiricam 10. ayda. termini de aldim. biraz elime para gecer o zamana kadar.

Nevincee hangi doktor ile görüştün ve dolgun ne kadar tutacak, birde kalıcı dolgu hakkında bilgi alabildinmi. Ekim ayında bende yaptırmayı düşünüyorumda.

bu mesajı nerden aldıgınızı bilmiyorum
ancak baş kısmında mutlaka başka şeylerden yazmısımdır, cımbızlanmıs gibi görünüyor
istediginizi düşünme konusunda özgürsünüz, burada herkes fikrini acıklıyor , suna gidicem buna gidicem
su dr su operasyonu yaptı diyor, tesekkurler ediyor
bence siz reklamları orda arayın benim mesajımda değil
kullandıgı yöntemler sebebiyle tercih edebilecegim neden aklınıza gelmiyor?
burun operasyonlarını lazerle yapan benim bildigim tek dr ...
diğer dokulara zarar vermeden ilerleyebilecegini videosunda anlatmıs,
herkesin sitesi var girer bakarsınız
ayrıca her baslıkta zaman zaman degisik konularda yazı yazılıyor

reklam olsa sürekli kendisinden bahsetmem, ve gittim şöyle oldu böyle oldu
şöyle iyi böyle iyi demem gerekmez mi?

sizinki gereksiz ve kabaca bir aklı evvellik olmuş

Son düzenleme:

canııım yaaa, bu ne tepki Allah aşkına? öncesine sonrasına bi bak! kızcağız o mesajı sana değil bir başkasına yazdı senle ilgisi yok! hemende yanlış anlarız mübarek..

canııım yaaa, bu ne tepki Allah aşkına? öncesine sonrasına bi bak! kızcağız o mesajı sana değil bir başkasına yazdı senle ilgisi yok! hemende yanlış anlarız mübarek..

rosenoire arkadaşımızın yazdıklarına katılıyorum.Üstelik bu konularda çok bilgi sahibi zaman zaman rosenoire arkadaşımızdan endoskopik orta yüz germe amelyatından sonra özellikle moralimin bozuk olduğu zamanlarda bilgi aldım.Çünkü inanın bu amelyat çok ama çok zor ve zahmetli bir amelyat.Eğer diğer yöntemler işe yaramıyorsa çok fazla düşünerek yaptırın derim.Evet sonuç gerçketen çok güzel.Gerçektende belki 15 yıl geriye gittim.Bende inanılmaz derecede değişiklik ve fark yarattı.Ancak bu konu ile ilgili açıklamaların endoskopik orta yüz germe başlığında var.Şu an 2 ay oldu ama bu 2 ayı gelinde bana sorun nasıl geçti.Zombi gibi idim ve çok pişman olmuştum.Ama sonra çok mükemmel sonuç oldu ama hem pisikolojim etkilendi hemde bu pisikoloji ile çevremide rahatsız ettim.Lamiacığım canım yeğenim oda yanımda idi beni çekti.Eşimin canını okudum.Yani çok zordu.Şimdi deseler resimleri gösterseler böyle olacan deseler asla ama asla olmam.Çünkü çok zor ve zahmetli bir amelyat.Hala yüzüm oturma sürecinde özellikle gecelri bunu daha çok hissediyorum.Hala göz altlarımda hafif şişlik var.Dolgu çözüm olmasa bu amelyatı yaptırın derim
herkese sevgilerimle

Nevincee hangi doktor ile görüştün ve dolgun ne kadar tutacak, birde kalıcı dolgu hakkında bilgi alabildinmi. Ekim ayında bende yaptırmayı düşünüyorumda.

kimbilir, canim ben almanyada yasiyorum, burda gittim bir doktora. kalici dolguyu da sordum, hatta cok hevesliydim onu yaptirmaya, bana uzun vaadede daha iyi olur diye düsündüm. Doktorun dedigine göre, kalici dolgu ile güzel sonuc almak mümkün, fakat vücut kabul etmeyebiliyor onu dedi, cildin altinda pütürlesmeler meydana gelebiliyor dedi, ve bu durumda ameliyat ile aliniyormus o dolgu ordan. cecaret edemedim. Bana Radiesse önerdi, fiyatini hic sorma valla, 600 euro diyor. kaslarimin arasindaki cizgiye de botox uygulayacak, bana toplam 800 euroya geliyor keske Tr de olsam da orda yaptirsam...

Radiesse in kaliciligi bir-birbucuk sene dedi. ekimde yaptiricam bende..insallah iyi sonuc alirim , o kadar masrafa degsin

Nevince canım, ben de radiesse yaptırmak için dr'la görüştüm ama bu dolgu pek içime sinmedi. fotoğraflarda dolgu yerleri belli oluyor gibi. dr. beni de kalıcı dolgudan vazgeçirmek, hyaluronic acid için bayağı bi dil döktü ama bilgimle üste çıktım. bu konularda artık yeteri kadar bilgim var ve artık dr'lara da pek güvenmiyorum; çünkü sana, sana uygun olanı değil kendileri için uygun olanı uygulamaya çalışıyorlar. eee bu açıdan bakınca, 18 ayda 600 lira verip radiesse mi karlı yoksa altı ayda bir 600 verip hyaluronic acid yaptırmak mı? kusura bakılmasın ama hyaluronic acidi kalıcı dolgulara tercih eden ve bu dolguyu komplikasyonsuz gibi ballandıran dr'lara inanmıyorum. senin için radiesse uygun bi tercih olmuş ama doktorunun kalıcı dolgular hakkında pütürleşme olur demesine inanmadım asıl radiesse de sertleşme sorunu olabiliyormuş, gözünü korkutmuş gibi olmayım ama yan etkilerinde böyle bir durum varmış, araştır istersen.
fiyat da bayağı tuzluymuş, benim görüştüğüm doktor radiesseye 300-400 arası dedi. neyse... sen daha önce botox yaptırdın mı hiç? ben ilk defa geçen hafta yaptırdım. çok korktum ama şimdi kremlere verdiğim onca paralara acıyorum. neden daha önce yaptırmamışım diye hayıflanıyorum. çok memnun kaldım. burun kenarı dışında hiç kırışıklık kalmadı. o kadar da doğal duruyor ki... inşallah 5-6 ay dayanır. ben yüzümdeki lekeler için lazer yaptıracağım onlardan kurtulduktan sonra dolgu düşünüyordum ama botox benim sorunumu halletti. kaş arası çizgilerden dolguyla kurtulabiliriz ama kaz ayaklarından zannetmiyorum. onun için botoxa devam edeceğim.

Canım, sen gerçekten ne yazdığını ve niçin yazdığını bilmiyorsun. ben senin mesajını niçin cımbızlayacak mışım? benim mesajımdan bir önceki mesaj senin ve olduğu gibi alıntıladım, mesajın başı da sonu da o. mesajında ne doktor hakkında ne de yaptığı işlem hakkında hiçbir bilgi vermeden "kendisini henüz görmedim ama kendimi emanet edebileceğim tek dr filanca" yazınca, işkillendim. madem kesin bi hüküm veriyorsun gerekçeni de açıkla, bilelim. öyle ortalığa bi sis bombası atıp da, niye göremiyorsun gibisinden beni eleştirme lütfen.

Canım benim güvenin için çok teşekkür ederim .Resimlerini takip ediyorum.O kadar güzel ki ......doktorun müthiş başarılı , değişim inanılmaz boyutta .İyi ki yaptırmışsın.Yazdıklarını okudum da hastanede 4 gün mü kalınıyor.Demek ki çok ağır bir operasyon .Ben de geçtğimiz haftalarda yağ aldırma operasyonu geçirdim , sonuç seninki gibi çok güzel. ( benim vücut elbette....bel, bacak içi,sırt ) .Ama ameliyat öncesi ve sonrasında yaşadıklarımı mesajlarımdan okursan , sanırım bir daha yaşamım boyunca estetik ameliyat olmayacağım.Ayrıca kendi bildiğim doktorumun dışında başka bir doktora da gitmeyeceğim.
Sen gerçekten afet gibi olmuşsun tatlım :) Kocaman öpüyorum.Lamiaya selam.

kızlaaaar herkese selam!tatilden yeni döndüm o yüzden geç yazdım.tatile çıkarken yaptırdım dolgumu ve çoook memnun kaldımmm 21:

harikaevre canım sen nerene dolgu yaptırmıstın ve hangi doktora hangi dolguyu yaptırdın yazarsan memnun olurum. Dolgundan memnun kaldığına sevindim, güle güle kullan.

nazolabial çizgilere ve azıcık dudak çevresine aqualift dolgu yaptırdım canım,doktorum necdet uçar.yaptırdıktan sonra gitmedim kontrole vaktim olmadı ,bu aralar gidicem bakalım kendisi ne diyecek zaten burun kontrolüm var

canım kaç yıl kalıcı bu dolgun bende bugün kalamış tıp .... aradım cep nosunu verdiler necdet beyin ben istanbulda oturmuyorum artık ayarlayıp gideceğim şu nazolabial çizgilere istiyorum ne kadar tuttu senin dolgun fiyat olarak birde kaç cc kullandı yazarsan sevinirim aramadan ön bilgim olsun

canım 3-5 senelik bi dolgu bu ama bünyeye göre 2 yılda da eriyebilir ya da 5i de aşabilir sanıyorum.benimki 2 cc idi,1000 liraya yaptırdım,ama sanırım biraz az geldi,doktorum başka bi malzemeden azıcık ekleme yaptı,şirketten dedi dur bakalım kontrolde ne diyecek.ama ben mutlaka tavsiye ediyorum canım,gel buraya yaptır

dur foto koymaya çalışayım canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…