kendimi emanet edebilecegim tek dr coskun levent taşcı
henüz kendisini görmedim, farklı bir ildeyim, ama inşallah gidicem ve sorunlarımı halleder
Yüz jimnastiklerini sürekli ve düzenli yaparsanız bu tür sıkıntıların zamanla ortadan kalkacağını düşünüyorum. Yaştan ileri gelen kırışıklarıda en aza düşürmüş oluyoruz böylece.
Nevinciğim dolgu ile oyuklar niçin düzelmesin .Yüz germe operasyonunun hangi türü olursa olsun , burun yani çizgileri çok derinse yine dolgu yapılıyor.Dr muyenehanesinde canlı örneklerde gördüm.Yüz germe yapılmış ama , burun yanı çizgileri için yine dolguya geliyorlar.Endokopik yüz germe de burun yanı çizgileri çok fazla bir şey zaten kazanmaz.Adı üstünde orta yüz germe.Alın ve gözler bu operasyonda harika sonuç veriyor ama alt kısımlarda ancak çok az hatlar varsa biraz düzeliyor.Lamianın teyzesinin resimlerine bakarsan , çöküklük en fazla gözlerde.Burun yanı çizgileri zaten derin değil.Gözlerde harika bir değişim olduğu için çok güzel görünüyor.Çünkü bu operasyonda alın ve gözler yukarıya çekiliyor.Alt kısımlarda sorun varsa klasik yüz germe ile birlikte de yapılıyor.Ben kendi doktoruma sormuştum , oda endoskopik orta yüz germe ile nazolabial hatlar yok olmaz ancak hafifler demişti.
Sen dolgu ie cildin sarkacağını düşünüyorsun ki bu çok çok yanlış.Mümkün değil :) Çünkü düşünkü kalıcı bir dolguda , yapılan yerde destek bir doku oluşuyor .Bu her kalıcı dolgu için geçerli.Çünkü vücut yapılan bir dolguyu (kalıcı ) yabancı bir madde olarak algılıyor ve orada ince bir kapsül oluşuyor.Yani kendi kolajenin uyarılıyor.Yani hiçbir kalıcı dolgu , yapıldığı yerde tek başına kalmıyor , muhakkak kendi dokunla kaplanıyor.Şu anda sen her güldüğünde, çizgiler daha da derinleşir.Ama allta bir destek olsa çizgilerin derinleşmeyecek .Bayağı bilimsel bir açıklama oldu ama yıllarca araştırdıklarım bunlar canım.Yani dokun asla sarkmaz tam tersi hatların derinleşmesi engellenir.Ayrıca geçici dolguda yaptırsan , oradaki dolgu nedeniye yine de hatların derinleşmesi engellenecektir.Ama destek doku geçici dolguda oluşmaz .Sadece dolgu olarak kalır.Hatların sarkması mümkün değil.Hangi cerraha sorarsan sor çok saçma gelecektir.
Ayrıca doktorlara sorarsan , senin yüz germeye ihtiyacın olmayacağını söyleyeceklerdir.İhtiyacın olan tek şey dolgu.
Bu arada ilknuru biliyorsun endoskopik orta yüz germe olmuştu.Ama İlknura bu oprasyonun yapılma nedeni İlknurun gözlerinden şikayetçi olmasıydı.Doktorun bu durumu normal bir göz estetiği ile halletmesi imkansızdı.Niçin diye sorarsan ; İlknurun gözaltlarında fazla deri yoktu.Klasik göz çevresi operasyonunda İlknurun göz altları aşağı çekilirdi.Orta yüz germede , üst bölüm tatmamen yukarı alındığı için , göz altlerında muhakkak fazla deri oluşuyor böylece gözlere badem şekli vermek ve aşağı çekme riski olmadan, operasyon imkanı oluyor.
Kısaca ilknurun durumu seni yanıltmasın , onun hatları zaten hiç yoktu.Tek değişim gözlerinde oldu ki bu da İlknurun istediği birşeydi.Sen bilirsin tatlım ama , yinede doktor gçrüşü al.Bana göre senin sorunun sadec dolgu ile olur.Bu arada görüştüğün doktor sana ne söyledi, endoskopiyi ona da sordun mu ?Bunlar benim düşüncelerim birtanem .Bir plastik cerrha sorup fikir alman en doğrusu bakalım ne diyecekler. Çok öptüm.
canım burada nazalobial çizgilerle ilgili bilgi paylaşımı yapılıyor, daha çok dolguya yönelik bilgiler. senin böyle bi sorunun var mı? adını verdiğin dr. bu konuda ne yapıyor? görmediğin, konuşmadığın bi dr hakkında nasıl bu kadar kesin hüküm veriyorsun? reklam yapıyorsun gibi geldi bana
bu mesajı nerden aldıgınızı bilmiyorum
ancak baş kısmında mutlaka başka şeylerden yazmısımdır, cımbızlanmıs gibi görünüyor
istediginizi düşünme konusunda özgürsünüz, burada herkes fikrini acıklıyor , suna gidicem buna gidicem
su dr su operasyonu yaptı diyor, tesekkurler ediyor
bence siz reklamları orda arayın benim mesajımda değil
kullandıgı yöntemler sebebiyle tercih edebilecegim neden aklınıza gelmiyor?
burun operasyonlarını lazerle yapan benim bildigim tek dr ...
diğer dokulara zarar vermeden ilerleyebilecegini videosunda anlatmıs,
herkesin sitesi var girer bakarsınız
ayrıca her baslıkta zaman zaman degisik konularda yazı yazılıyor
reklam olsa sürekli kendisinden bahsetmem, ve gittim şöyle oldu böyle oldu
şöyle iyi böyle iyi demem gerekmez mi?
sizinki gereksiz ve kabaca bir aklı evvellik olmuş
canııım yaaa, bu ne tepki Allah aşkına? öncesine sonrasına bi bak! kızcağız o mesajı sana değil bir başkasına yazdı senle ilgisi yok! hemende yanlış anlarız mübarek..
Nevincee hangi doktor ile görüştün ve dolgun ne kadar tutacak, birde kalıcı dolgu hakkında bilgi alabildinmi. Ekim ayında bende yaptırmayı düşünüyorumda.
kimbilir, canim ben almanyada yasiyorum, burda gittim bir doktora. kalici dolguyu da sordum, hatta cok hevesliydim onu yaptirmaya, bana uzun vaadede daha iyi olur diye düsündüm. Doktorun dedigine göre, kalici dolgu ile güzel sonuc almak mümkün, fakat vücut kabul etmeyebiliyor onu dedi, cildin altinda pütürlesmeler meydana gelebiliyor dedi, ve bu durumda ameliyat ile aliniyormus o dolgu ordan. cecaret edemedim. Bana Radiesse önerdi, fiyatini hic sorma valla, 600 euro diyor. kaslarimin arasindaki cizgiye de botox uygulayacak, bana toplam 800 euroya geliyorkeske Tr de olsam da orda yaptirsam...
Radiesse in kaliciligi bir-birbucuk sene dedi. ekimde yaptiricam bende..insallah iyi sonuc alirim , o kadar masrafa degsin
bu mesajı nerden aldıgınızı bilmiyorum
ancak baş kısmında mutlaka başka şeylerden yazmısımdır, cımbızlanmıs gibi görünüyor
istediginizi düşünme konusunda özgürsünüz, burada herkes fikrini acıklıyor , suna gidicem buna gidicem
su dr su operasyonu yaptı diyor, tesekkurler ediyor
bence siz reklamları orda arayın benim mesajımda değil
kullandıgı yöntemler sebebiyle tercih edebilecegim neden aklınıza gelmiyor?
burun operasyonlarını lazerle yapan benim bildigim tek dr ...
diğer dokulara zarar vermeden ilerleyebilecegini videosunda anlatmıs,
herkesin sitesi var girer bakarsınız
ayrıca her baslıkta zaman zaman degisik konularda yazı yazılıyor
reklam olsa sürekli kendisinden bahsetmem, ve gittim şöyle oldu böyle oldu
şöyle iyi böyle iyi demem gerekmez mi?
sizinki gereksiz ve kabaca bir aklı evvellik olmuş
Canım benim güvenin için çok teşekkür ederim .Resimlerini takip ediyorum.O kadar güzel ki ......doktorun müthiş başarılı , değişim inanılmaz boyutta .İyi ki yaptırmışsın.Yazdıklarını okudum da hastanede 4 gün mü kalınıyor.Demek ki çok ağır bir operasyon .Ben de geçtğimiz haftalarda yağ aldırma operasyonu geçirdim , sonuç seninki gibi çok güzel. ( benim vücut elbette....bel, bacak içi,sırt ) .Ama ameliyat öncesi ve sonrasında yaşadıklarımı mesajlarımdan okursan , sanırım bir daha yaşamım boyunca estetik ameliyat olmayacağım.Ayrıca kendi bildiğim doktorumun dışında başka bir doktora da gitmeyeceğim.rosenoire arkadaşımızın yazdıklarına katılıyorum.Üstelik bu konularda çok bilgi sahibi zaman zaman rosenoire arkadaşımızdan endoskopik orta yüz germe amelyatından sonra özellikle moralimin bozuk olduğu zamanlarda bilgi aldım.Çünkü inanın bu amelyat çok ama çok zor ve zahmetli bir amelyat.Eğer diğer yöntemler işe yaramıyorsa çok fazla düşünerek yaptırın derim.Evet sonuç gerçketen çok güzel.Gerçektende belki 15 yıl geriye gittim.Bende inanılmaz derecede değişiklik ve fark yarattı.Ancak bu konu ile ilgili açıklamaların endoskopik orta yüz germe başlığında var.Şu an 2 ay oldu ama bu 2 ayı gelinde bana sorun nasıl geçti.Zombi gibi idim ve çok pişman olmuştum.Ama sonra çok mükemmel sonuç oldu ama hem pisikolojim etkilendi hemde bu pisikoloji ile çevremide rahatsız ettim.Lamiacığım canım yeğenim oda yanımda idi beni çekti.Eşimin canını okudum.Yani çok zordu.Şimdi deseler resimleri gösterseler böyle olacan deseler asla ama asla olmam.Çünkü çok zor ve zahmetli bir amelyat.Hala yüzüm oturma sürecinde özellikle gecelri bunu daha çok hissediyorum.Hala göz altlarımda hafif şişlik var.Dolgu çözüm olmasa bu amelyatı yaptırın derim
herkese sevgilerimle
nazolabial çizgilere ve azıcık dudak çevresine aqualift dolgu yaptırdım canım,doktorum necdet uçar.yaptırdıktan sonra gitmedim kontrole vaktim olmadı ,bu aralar gidicem bakalım kendisi ne diyecekzaten burun kontrolüm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?