Harikacığım , ben bugün senin doktorunla görüştüm.Resigned için iyi bir doktor arıyorum .O aquamid dolgu istiyor.dr bey Floransada sesi çok az geliyordu ama hem Aqualift hem Aquamid dolgu yapıyormuş.Yakında gelecek ama sesden ne zaman döneceğini anlayamadım.Resigned için iyi bir haber )
Necdet beyin çok pozitif bir sesi var.Kendisi Kalamış tıp merkezinde cep telefonunu oradan verdiler.Harikanın sevdiği kadar var.İşimiz herzaman düşecektir:) Harika vasıtası ile dr. Necdet beyi tanıdığıma , kendi adıma memnunum.İyi doktor bulmak helede estetik cerrahi de çok zor..
Canım nedendir bilmem, senenin bu aylarında bana da bir şeyler oluyor.Hep bir şeylere takıyorum.Hep kış mevsiminde mi kalsak neCanım valla bir tanesinya. ne yapsam ne etsem diye kara kara düşünürken yine imdadıma yetiştin geçen sene bu zamanki gibi. senenin bu ayında bana bi haller oluyor dolguda artık sadece gün almak kaldı. hayırlısı
Harikacığım , ben bugün senin doktorunla görüştüm.Resigned için iyi bir doktor arıyorum .O aquamid dolgu istiyor.dr bey Floransada sesi çok az geliyordu ama hem Aqualift hem Aquamid dolgu yapıyormuş.Yakında gelecek ama sesden ne zaman döneceğini anlayamadım.Resigned için iyi bir haber )
Necdet beyin çok pozitif bir sesi var.Kendisi Kalamış tıp merkezinde cep telefonunu oradan verdiler.Harikanın sevdiği kadar var.İşimiz herzaman düşecektir:) Harika vasıtası ile dr. Necdet beyi tanıdığıma , kendi adıma memnunum.İyi doktor bulmak helede estetik cerrahi de çok zor..
Harika Aqualilft fiyatını bilmiyorum, Aquamid 350 euro civarı .Aquamid 1 cc lik enjektörlerde.Resignede gelince , daha öneki operasyonunda üzüntü yaşamıştı .Elbette ilgileneceğim , çünkü bir daha üzülsün istemiyorum.Biz onunla geçen seneden beri epey bir yardımlaşırız canım.numarasını benden isteseydin rose :) telefonda bile sevdiysen yüzyüze de daha çok seversin,çok şiriiiin)son konuşmamızda şu tarih falan filan derken aqualift yoksa aquamid de olur demiştim tamam demişti şaşırdım aslında,başta pek aquamid taraftarı diil gibi konuşmuştu çünkü,acaba acelesinden falan mı tamam dedi diye düşünmüştüm,şimdi sen de böyle diyince şaşırdım bak.necdet bey çok fazla seyahate çıkıyo yaa,benim perşembe ya da cuma mutlaka yaptırmam lazım,umarım gitmez bi yere :-/ ya rose bişey sorucam,sence bana aqualift diil de aquamid yaparsa fiyat farkeder mi?çok mu farkeder? bi de resigned'ın olayıyla niye sen ilgileniyosun anlamadım
Canım iki dolguda zararsız.Aquamid daha kalıcı, aqualift 3-5 yıl kalıcı.İkisi de poliakrilamid jel dolgu.Korkutucu hiç değil, ama gerekliyse yaptır , özendiğin için yaptırma .hey allahım,sizi okuya okuya bana da bir haller oluyor:)yeminle ben de yaptırcam bu dolgulardan:)rosenoire aqualift ne,aquamid ne?hangisi zararsız bunların,hangisi daha uyumlu insan vücuduyla?erirken parça parça eriyip düzensiz bir görüntü oluşturmaz mı bu dolgular yüzde?korkutucu da geliyor yüze birşey enjekte etmek,ama aklım çelindi işte bir kere:)
bu tür dolgu uygulamalarını annem yüzüne yaptırdı yanakları çok fazla sarkıktı,doku kokteyli denen yöntemle yapıldı yani fazla bölgenden yağ alıp yüzüne enjekte ediyolar,ilk başta çok şiş görünüyo çünkü o bölgenin ihtiyacından fazla doku enjekte ediliyo,dokuların bazıları zamanla enjekte edildikleri yerde kökleşip yaşamaya başlıyolar sonuçta kendi dokun,bazılarıda yok olup gidiyo,doktor hiçbizaman eskisine dönmez ama ilk günkü kadarda dolgun olmaz demişti.yani enjekte edilen binlerce dokudan birkaçı bile bu bölgede kökleşip yaşayabiliyosa zaten ömürlük olduğunun kanıtı bu,annem yaptırdıgında yüzü sadece kilo almış gibiydi sertlik gibi bişey olmadı hiç şimdi bazı fotolara bakıyorumda sanki yanakların içinde sert bi cisim var elma gibi durmuş,öyle olmadı annemimkiler,gören ya sen kilomu aldın filan dıyolardı,aradan 3 sene geçti şuan ozamanki kadar gergin değil ama çökükte değil gayet iyi duruyo.bu arada
ankara onep dr.ZÜHTÜ DEMİR
Canım yazdıkların aslında hiç de mantıksız gelmedi.Eğer madde yüzeysel enjekte edilirse ve bakınca görülüyorsa yani madde olduğu hafif belliyse, erimeye başladığı zaman girintili çıkıntılı bir görünüm alabilir.Bence de aynı aynı anda erimez.Çok güzel bir konuya parmak bastın bana kalırsa.Hatta fazla gergin duran bir yüzde bile erimeye başlayınca , bu daha da belirgin gözlemlenebilir.Geçici dolgularda bu durum önemli değil.Neticede birkaç ay sonra eriyorlar.Ama kalıcı dolgularda süreç uzadığı için , bu görüntüyü uzun süre görmek zorunda kalabiliriz.Oluşan kusurları tekara doldurmaya kalksak , o zaman o uzun süreç yeniden başlayacak, biri eriyecek diğeri yıllar sonra eriyecek , tam bir kısır döngü.rose cum yok canım,ben hiç bir fikre sahip değilim dolgu konusunda.sadece aklıma takıldı olabilir mi acaba diye?yani dolgu tamamen aynı anda mı eriyoki?..inşallah öyledir.çok ihtiyacım yok aslında,yani aciliyeti yok ama daha canlı ve aydınlık bir görünüm veriyorsa yaptırılabilir diye düşündüm sizi okurken.öyle biraz yanak,biraz göz altı,güzel olur sanki:)
Evet, canım doğru tercüme etmişsin. burada biraz daha hacime ihtiyacınız olacağını fark edeceksiniz derken, hacim kaybının dolgudan kaynaklandığını kastetmiyor bence. dolgu yapılan yerde 5 yılda bariz bi kolajen kaybı olur, oraları doldurmak için dolgu yapılması gerektiğini kastediyor. yani kalıcı dolgu yaptırdım, ömür boyu yüzüm böyle dolgun kalacak diye bir şey söz konusu değilResigned özelden yazacaktım sistem izin vermiyor 10 dak diyor. Neyse dün Aquamid Contura şirketine dolgunun kalıcılığının ömür boyu mu olduğunu soran bir mesaj attım.Gerçekten süper ilgili bir şirket yani güvenilir.Bugün cevap geldi gelen cevabı ve tecümesini yazıyorum.Tercümede hata varsa dü
zeltin lütfen.
Aquamid is a non biodegradable injectale gel. It means that it will stay it will not be degraded. It is a permanent filler.
After some years, roughly 5, you will notice that you might need to do a touch up; injecting some more volume.
Let me know if you have any more questions
tercüme ettim tercümesi :
Aquamid absorbe olmayan bir biyolojik injectale jel. Onu kalmak-it bozulmuş olmayacak anlamına gelir. Bu kalıcı bir dolgu malzemesidir. Birkaç yıl sonra, yaklaşık 5, size bir rötuş yapmanız gerekebilir fark edeceksiniz; biraz daha hacim enjekte. Başka sorunuz varsa bana bildirin.
Görüldüğü gibi, sanırım kalıcılıktan kasıt yıllarca sürmesi.5 yıl sonra rötuş gerekir ve siz bunu fark edeceksiniz diyor.5 yıl sonra hacim kaybı demiş farkederseniz.Siz ne düşünüyorsunuz .Resigned sende tercümeye bir bakıver canım doğru mu tercüme etmişim .Kalıcı demişler mam kalıcılıktan kasıt , bana göre yıllarca sürmesi,Yani 5 yıl sonra hcim kaybı oluyorsa ömür boyu bir kalıclıktan söz edemeyiz.Aqualiften çok da farkı yok gibi. sizin fikirlerinizi merak ediyorum.
Kızlar, hiçbir dolgu aynı anda erimez bence. geçici dolguların aynı anda eridiğini kim söylüyor? aynı anda erirse durum daha kötü olur bence. yaptıran kişi sinderella'dan da kötü olur; o faytonun balkabağına dönüşeceğini biliyor, üzülmez. ama siz akşam yatmışsınız sabah bi bakıyorsunuz yüzünüzdeki dolgular erimiş. bırakın kendinizi etrafınızdaki insanlar şaşırır. rosenoire canım, peydeypey erimesi iyidir, gidip eriyen yerlere rötuş yaptırırsın. kalıcı dolguda erime söz konusu değil ama o bölgede kolajen boşalması olacaktır. ee, artık oraları da dolduracağız, başka çaresi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?