ya resim koydum ama göstermiyor şimdi??geç mi gösterecek yoksa? unuttum burdaki foto sistemini :44:
hah tamamm ekleyebildim!eski hali burun albümünde zaten olduğu için sadece yeni halini koydum kızlar .
canım 3-5 senelik bi dolgu bu ama bünyeye göre 2 yılda da eriyebilir ya da 5i de aşabilir sanıyorum.benimki 2 cc idi,1000 liraya yaptırdım,ama sanırım biraz az geldi,doktorum başka bi malzemeden azıcık ekleme yaptı,şirketten dedidur bakalım kontrolde ne diyecek.ama ben mutlaka tavsiye ediyorum canım,gel buraya yaptır
dur foto koymaya çalışayım canım
Evet canım nazalobial çizgilere bir kere geçici dolgu yaptırmışdım oraya 1cc idi az geldi ama 2 cc yeter bence geçici dolguda bile erimeseydi ilk anda 1cc fena durmuyordu o nedenle 2 cc yeterli gibi geliyor kaş aramda ince bir çizgi var kalırsa dedim botoksla uğraşamam geçici yaptırsam ne olacak 6 ay sonra birdaha yaptıramam neyse orası çok dert değil .Anadolu yakasında acaba nerelerde yapıyor ablamın şenesenevlerde eczanesi var beni o götüreceği için yakın bir yer olsa iyi olur birde küçük çocuğum var zor olur öbür türlüsü bana ondan merak ettim
simlacim bildiğim kadarıyla yüzün alt kısmına dolgu üst kısmına ise botox uygun.o yüzden kalanı oraya ekler mi bilmiyorum,bi sor bakalım ekleniyosa tabii ki ücret almaznerde yapacağını ise telefonla ayrıntılı konuştuğunda öğrenirsin canım,sana neresi uygunsa doğru zamanlamayla sana uydurmaya çalışır eminim,çok anlayışlı bi insan zaten.sen nazolabial çizgilere mi düşünüyodun?[/QUOT
iyi ki bu siteyi ve sizi buldum ya..
Bende bugün Gnr.Uys'a yaptırdım aynı dolguyu hafif ödem var ama dudak değil yanak.
Kimbilircim nasıl oldu memnun musun? Ben değil ama bi arkadaşım düşünüyor yaptırmayı?
Kaça mal oluyor, ne kadar dayanıyor, kaç gün sonra evden dışarı çıkabiliyoruz. Bu konularda bilgi verirsen çok sevinirim.
Evet canim memnunum, 5 yıl kalacağını söyledi güner bey biraz ödem oldu tabi ama sadece benim farkedeceğim kadar tanımayan şiş olduğunu anlamaz ben hemen çıktım dışarı hatta eve metrobüsle geldim. Bana 2tüp yani 2cc mi dyorlar işte bayağı bir gitti yanağımda çukur vardı birde başka ufak çukurlar vardı et ben aldırmıştım ordan kalma hepsi doldu ve güzel oldu 2cc olunca indirimli oluyormuş 750tl ödedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?