burun kenarindan agiz kenarina inen oyuklar (nazolabial cizgi /bölge)

ya resim koydum ama göstermiyor şimdi??geç mi gösterecek yoksa? unuttum burdaki foto sistemini :44:

hah tamamm ekleyebildim!eski hali burun albümünde zaten olduğu için sadece yeni halini koydum kızlar .

Son düzenleme:
ya resim koydum ama göstermiyor şimdi??geç mi gösterecek yoksa? unuttum burdaki foto sistemini :44:

hah tamamm ekleyebildim!eski hali burun albümünde zaten olduğu için sadece yeni halini koydum kızlar .

Merhaba canım, senin yazdıklarını ve memnun kaldığını okudum, eğer arkadaş olarak eklersen sevinirim çünkü bende dolgu yaptırmak istiyorum

Aslında 2cc banada yeterli kalırsa kaş arama ayrıca para almadan kalan dolguyu enjekte edermi yoksa orası için ayrı ücretmi ister sence:) neyse yaptırmayı düşünüyorum ayarlayıp kendimi geleceğim tabi benim için ayrıca önemli olan başka şehirden geldiğim için randevu alıp geleceğimden dolayı randevuya uyması çünkü anladığım kadarıyla aniden biryerlere gidebiliyor.Birde nerde yapdı dolgunu avrupa yakasına geçmek zor olur benim için ablam anadolu yakasında oturuyor

simlacim bildiğim kadarıyla yüzün alt kısmına dolgu üst kısmına ise botox uygun.o yüzden kalanı oraya ekler mi bilmiyorum,bi sor bakalım ekleniyosa tabii ki ücret almaz nerde yapacağını ise telefonla ayrıntılı konuştuğunda öğrenirsin canım,sana neresi uygunsa doğru zamanlamayla sana uydurmaya çalışır eminim,çok anlayışlı bi insan zaten.sen nazolabial çizgilere mi düşünüyodun?

Evet canım nazalobial çizgilere bir kere geçici dolgu yaptırmışdım oraya 1cc idi az geldi ama 2 cc yeter bence geçici dolguda bile erimeseydi ilk anda 1cc fena durmuyordu o nedenle 2 cc yeterli gibi geliyor kaş aramda ince bir çizgi var kalırsa dedim botoksla uğraşamam geçici yaptırsam ne olacak 6 ay sonra birdaha yaptıramam neyse orası çok dert değil .Anadolu yakasında acaba nerelerde yapıyor ablamın şenesenevlerde eczanesi var beni o götüreceği için yakın bir yer olsa iyi olur birde küçük çocuğum var zor olur öbür türlüsü bana ondan merak ettim

Merhaba simla, ben de Necdet Beye yeni ameliyatlarımı oldum Anadolu yakasında Kalamış Tıp Merkezinden de ulaşabilirsin kendisne, internet ten bulabilirsin aradığında Cep tlf . numarasını veriyorlar. bende birkaç ay içinde yaptırıcam aqualift, Harikaevre gibi , biz 1200 TL diye konuşmuştuk en son canım doktorumla..

Harikaaaaaaa

hele sükür nerdesin be canim ya:))) resmine baktim Harika ötesi olmussun canim, beni bayagi ikna etti görüntün:)

Harika beni ekle biyerlere, msn face farketmez:) mutlaka doktoruna gitmem lazim seninnnnnnnnn

sağolun kızlaaaar siz de yaptırın bi an önceee,merak edene şöyle bi süreci anlatabilirim
nevince sana özel mesaj attım canım

harikacığım güner uysalda artık bu 3 5 yıllık yarı kalıcı dolguyu kullanıyormuş biolkamid ve aguamid gibi kalıcı dolgular artık türkiyeye gelmiyecekmiş doktorlar bu dolgular kalıcı dolgu olduğu için müşteri kaybediyormuş çünkü yaptıran hastalar bidaha dolgu için gitmiyo doktorlarda büyük zarar ediyor oyüzden türkiyeye siparişler yasaklanmış acaba senin doktorun bu kalıcı dolguları kullanıyormu çok merak ediyorum tekrar iletişim kurduğunda sorabilirmiisn

canım benim doktorum tam kalıcı olanlardan kullanmıyo, bu arada bugün aradım ankaraya gidecekmiş,pazartesi günü kontrole gidicem

peki sen bu dolguyu yaptıralı kaç ay oldu nekadar sürede eriyecek birde ilk yaptırdığın gün şişme kızarma oldumu kaçgün sonra normale döndü kusura bakma çok soru sordum galiba

yoo çok sormadın canım,tabii ki tecrübelerimizi paylaşmak için burdayız maddeler haline anlatayım hatta

1-dolgu aqualift.3-5 senelik yarı kalıcı dolgu.

2-doktorum necdet uçar.

3-yaptıralı 2 ay oldu.çok memnunum.

4-yaptırırken acımıyor desem yalan olur valla.az çok acıyor ama dayanılmayacacak gibi değil.

5-acımasının sebebi şu,iğnelerle yapılan bi işlem bu tamamen.ben oldum olası korkarım iğneden.

6-öncelikle nazolabial çizgilere ve dudak çevreme uyuşturmak için iğneler yaptı.bikaç dakika sonra aqualifti yine iğnelerle enjekte etti,bunları pek hissetmiyosun zaten o bölgeler uyuşmuş oluyor.yavaş yavaş yapıyor,bi taraftan eliyle şekil veriyor.

7-ilk aynaya baktığında uyuşturulmuş bölge aynı zamanda da şişmiş olduğu için enteresan bi görüntü görüyosun aynada.hani yene yetme mankenler belirgin silikon taktırırlar dudaklarına ya öyle,hafif ördeğimsi bi görüntü.dudak da uyuşmuş olduğu için konuşman da bi komik oluyor tabii.

8-bikaç saat sonra şişlik hafif devam ama çok tatlı bi görüntü oluyor,hele de ruj sürünce.

9-o şişlik bikaç gün devam ediyor.ertesi gün falan iğne yerlerinde hafif morluklar oluyor,makyajla kamufle edilebilir morluklar.ama herkeste morluk olmayabiliyomuş,benim tenim morarmaya yatkın,burun ameliyatımda da aşırı morluklar yaşamıştım göz çevremde.

10- 1 haftada morluklar ve o hafif şişlik tamamen geçiyor,ve doğal bi görüntü oluşuyor.

yani hiç kimse hiçbişey çakmasın istiyosanız mesela da cumadan yaptırıp 2 gün evde kalmakta fayda var
şiddetle tavsiye ediyorum ben bu dolguyu ve doktorumuuuuuuuuuu

Bende bugün Gnr.Uys'a yaptırdım aynı dolguyu hafif ödem var ama dudak değil yanak.

Kimbilircim nasıl oldu memnun musun? Ben değil ama bi arkadaşım düşünüyor yaptırmayı?
Kaça mal oluyor, ne kadar dayanıyor, kaç gün sonra evden dışarı çıkabiliyoruz. Bu konularda bilgi verirsen çok sevinirim.

Evet canim memnunum, 5 yıl kalacağını söyledi güner bey biraz ödem oldu tabi ama sadece benim farkedeceğim kadar tanımayan şiş olduğunu anlamaz ben hemen çıktım dışarı hatta eve metrobüsle geldim. Bana 2tüp yani 2cc mi dyorlar işte bayağı bir gitti yanağımda çukur vardı birde başka ufak çukurlar vardı et ben aldırmıştım ordan kalma hepsi doldu ve güzel oldu 2cc olunca indirimli oluyormuş 750tl ödedim.

Güner beyin soyadı nedir? Bi de geçici dolgu yaptırdın mı ona, memnun kaldın mı?
cevapların için çoooook teşekkür ederim ayrıca. inşallah daha da memnun kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…