Evet canim memnunum, 5 yıl kalacağını söyledi güner bey biraz ödem oldu tabi ama sadece benim farkedeceğim kadar tanımayan şiş olduğunu anlamaz ben hemen çıktım dışarı hatta eve metrobüsle geldim. Bana 2tüp yani 2cc mi dyorlar işte bayağı bir gitti yanağımda çukur vardı birde başka ufak çukurlar vardı et ben aldırmıştım ordan kalma hepsi doldu ve güzel oldu 2cc olunca indirimli oluyormuş 750tl ödedim.
nilüfer 2 tüp 2 cc dediğin küçük kalem enjektörmü oluyor hani böle ucu incecik küçük iğnemi yoksa 2 paket agualift mi oluyor güner bey dolgu paketini senin yanındamı açtı yoksa daha önce kalem enjektöre çektiği iğnelerdenmi yaptı bu 750 tl 2 paket agualift fiyatımı lütfen cevap ver çok önemli
peki kaç enjektör yaptı onu hatırlabiliyormusun
ben de aynı şeyi yaşadım ama ufqk bir operasyonla halledildi
ağız kenarlarına biraz dolgu yaptırmak istiyorum. Doktorum teosyal dolguyu önerdi.
yaptıranlar var mı? ne kadar zamanda eriyor?
açıklama yapmıştım resignedCanım, sen gerçekten ne yazdığını ve niçin yazdığını bilmiyorsun. ben senin mesajını niçin cımbızlayacak mışım? benim mesajımdan bir önceki mesaj senin ve olduğu gibi alıntıladım, mesajın başı da sonu da o. mesajında ne doktor hakkında ne de yaptığı işlem hakkında hiçbir bilgi vermeden "kendisini henüz görmedim ama kendimi emanet edebileceğim tek dr filanca" yazınca, işkillendim. madem kesin bi hüküm veriyorsun gerekçeni de açıkla, bilelim. öyle ortalığa bi sis bombası atıp da, niye göremiyorsun gibisinden beni eleştirme lütfen.
nilüfer benim arkadaşım senin doktoruna gitmiş dolgu yaptırmak için ama o doktor değil başka bi doktor muane etmiş kaç cc hangi enjektör filan bunlara hep o doktor karar vermiş ve not almış ücretinide altına yazmış sonra bigün vermişler ogün gittiğindede senin dolgu yaptırdığın doktor o kağıdı almış galiba birlikte çalışıyorlar neyse kağıtta yazanın aynısını arkadaşa uygulamış minicik iğnelerle 2 dk da dolgu maddesini vermiş yanaklarına sonra arkadaş ogün akşam bizdeydi bende gözlerimle gördüm şahitim yanaklarında hiçbir değişiklik yoktu sadece iğneden biraz kızarmış sana 750 tl demiş o arkadaştanda tam 950_1000 istemiş arkadaş çok üzgün çok pişman birde dolgu paketini yanında açmamış biz hazırlayıp dolaba enjöktörleri hazır şekilde koyoruz demiş belkide agualift değildi yaptığı ama arkadaş gerçekten büyük bir yıkım yaşadı üstelik öğrenci istanbuldada yaşamıyordu kısacası tamam tecrübelerimizi paylaşıyoruz ama lütfen burayı takip eden binlerce ziyaretçi var kimseyi yanlış yönlendirmeyelim.
nilüfer benim arkadaşım senin doktoruna gitmiş dolgu yaptırmak için ama o doktor değil başka bi doktor muane etmiş kaç cc hangi enjektör filan bunlara hep o doktor karar vermiş ve not almış ücretinide altına yazmış sonra bigün vermişler ogün gittiğindede senin dolgu yaptırdığın doktor o kağıdı almış galiba birlikte çalışıyorlar neyse kağıtta yazanın aynısını arkadaşa uygulamış minicik iğnelerle 2 dk da dolgu maddesini vermiş yanaklarına sonra arkadaş ogün akşam bizdeydi bende gözlerimle gördüm şahitim yanaklarında hiçbir değişiklik yoktu sadece iğneden biraz kızarmış sana 750 tl demiş o arkadaştanda tam 950_1000 istemiş arkadaş çok üzgün çok pişman birde dolgu paketini yanında açmamış biz hazırlayıp dolaba enjöktörleri hazır şekilde koyoruz demiş belkide agualift değildi yaptığı ama arkadaş gerçekten büyük bir yıkım yaşadı üstelik öğrenci istanbuldada yaşamıyordu kısacası tamam tecrübelerimizi paylaşıyoruz ama lütfen burayı takip eden binlerce ziyaretçi var kimseyi yanlış yönlendirmeyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?