burun kenarindan agiz kenarina inen oyuklar (nazolabial cizgi /bölge)

nilüfer 2 tüp 2 cc dediğin küçük kalem enjektörmü oluyor hani böle ucu incecik küçük iğnemi yoksa 2 paket agualift mi oluyor güner bey dolgu paketini senin yanındamı açtı yoksa daha önce kalem enjektöre çektiği iğnelerdenmi yaptı bu 750 tl 2 paket agualift fiyatımı lütfen cevap ver çok önemli

valla bana 2cc dedi heyecanlıydım o kadar dikkat etmedim ama sanırım 2 paket agualift olurur, çünkü bana baya fazla gerekliydi.
1 cc dediği 1paket sanırım olsaydı 300yuro 2cc olursa indirim oluyormuş. Bu zaten geçici dolgu 5 yıl dedi.

bu dolgunun paketini senin yanındamı açtı peki yoksa hazırlanmış küçük ince uçlu hazır enjektör içindeki dolguyumu yaptı yaaa bir arkadaşım yaptırmış 2 gün önce morali çok bozuk oyüzden soruyorum bu kadar ayrıntılı

ya kızlar şimdi benim kafam karışdı bu durumda aynı dolguyu güner bey dahamı ucuza yapmış yoksa harikanınkinin yarısı kadarınımı yapmış şunu bir anlayabilsek

ben radiesse den vazgectim kizlar, necdet ucara gidip aqualift yaptiricam, sagolsun Harikacim olmasa cesaret edemezdim, o bana cok destek oluyor bu konuda, öpüyorum burdan Harikacimmm:)

kızlar boşyere aqualift dolgu yaptırmayın benim arkadaşım yaptırdı hemde bu işin uzmanına ama sonuç facia

ağız kenarlarına biraz dolgu yaptırmak istiyorum. Doktorum teosyal dolguyu önerdi.
yaptıranlar var mı? ne kadar zamanda eriyor?

açıklama yapmıştım resigned
lazer kullandıgı ve burundaki diğer dokulara zarar vermediği için...
videoları var ve anlatıyor
burada çok değişik sorunları olan arkadaslar var her operasyon herkese uygun değil
başka lazer kullanan dr bilmiyorum
eklam diyorsunuz da, hangi hasta doktorunu gerçekten tanıyor ki,
herkes birine emanet ediyor kendini ,kendince aklına en çok yatana
ben de lazer kullandığı için burnumu bozmadan düzeltebileceğini düşündüm
neden reklam olsun
burada herkes drları konuşuyor bana bunu demenize şaşırdım bir mesajdan nasıl bu kadar anlam çıkardınız?
mesaj saldırgan geldi siz de biraz daha dikkatli olabilirsiniz %100 emin olmadan insanları reklamla suçlamayın
bu hem insanların günahın girmek, ondan korku yoksa bile nezaketen hoş olmayan bir yargı idi

nilüfer benim arkadaşım senin doktoruna gitmiş dolgu yaptırmak için ama o doktor değil başka bi doktor muane etmiş kaç cc hangi enjektör filan bunlara hep o doktor karar vermiş ve not almış ücretinide altına yazmış sonra bigün vermişler ogün gittiğindede senin dolgu yaptırdığın doktor o kağıdı almış galiba birlikte çalışıyorlar neyse kağıtta yazanın aynısını arkadaşa uygulamış minicik iğnelerle 2 dk da dolgu maddesini vermiş yanaklarına sonra arkadaş ogün akşam bizdeydi bende gözlerimle gördüm şahitim yanaklarında hiçbir değişiklik yoktu sadece iğneden biraz kızarmış sana 750 tl demiş o arkadaştanda tam 950_1000 istemiş arkadaş çok üzgün çok pişman birde dolgu paketini yanında açmamış biz hazırlayıp dolaba enjöktörleri hazır şekilde koyoruz demiş belkide agualift değildi yaptığı ama arkadaş gerçekten büyük bir yıkım yaşadı üstelik öğrenci istanbuldada yaşamıyordu kısacası tamam tecrübelerimizi paylaşıyoruz ama lütfen burayı takip eden binlerce ziyaretçi var kimseyi yanlış yönlendirmeyelim.

agualift yaptırdı o akşam size geldi ve bir fark yoktu öylemiii ? ben ilk yaptırıp eve geldiğimde teyzemin yüreğine iniyordu. ki kendisi orta yüz germe olmuş insan düşün yani o bile korktu:) sadece benim vücudum mu bu kadar tepki verdi bilmiyorum ama ilk gün çok şiş ertesi günler hem şiş hem mordum hala da var etkileri. yani hiç fark olmaması çok ilginç

ayrıca 2 dk değil yaklaşık 1 saat 10 dakika sürdü ama hızlı yapmadı minik molalar verdi canım bazen acıyınca

geçmiş olsun
hiçbir doktor uyguladığı ilacı saklama hakkına sahip değildir
ölye biz önceden hazırlıyoruz dolaba koyuyoruz vs olmaz
dava açsın

bir plastik cerrah ne cüret böyle birşey der
ben de dolgu yaptırdım doktorum kutuyu yanımda açtı üzerindeki son kullanma tarihine kadar gösterdi
öyle şey mi olur

merhaba

dolgu ve botoksa kaç yaşında başlanmalıdır sizce?

ben son günlerde nazolabial çizgilerimin yerlerinin oluşmaya başladığını görüyorum. henüz çizgi değiller ancak yandan bakıldığında yerlerinin oluşmaya başladığı görülüyor. 28 yaşındayım ve bu aralar bu konuyu baya kafama taktım sanırım

Arkadaşlar AQUALİFT DOLGUile araştırma yaparken yabacı sitelerde bu madenin yasaklandığını okudum lütfen dikkat !!! Aşağıda çeviri yaptığım bir kaç yazıyı ekliyorum,
DOKTORLAR göğüsleri olağandışı topaklar geliştirilen ile enjekte edildi bir hastanın sonra tıbbi bir dolgu jel kullanarak durdurmak için uyarmış olduk. The problem was discovered a year after the woman was treated with Aqualift Dermal Filler during a breast enhancement procedure. Kadın göğüs büyütme işlemi sırasında Aqualift Dermal Dolgu ile tedavi edildikten sonra bir yıl sorun ortaya çıktı.

The Health Sciences Authority (HSA) sent an e-mail to doctors on Dec 7 as a precautionary measure. Sağlık Bilimleri Kurumu (HSA), ihtiyati bir tedbir olarak 7 Ara doktorlar için bir e-posta gönderdi . It told them to stop using existing stocks of the dermal filler immediately and monitor patients who had been treated with it. Bu, dermal dolgu mevcut stokları hemen kullanarak durdurmak ve ile tedavi edilen hastaların izlemek için söyledim . It also told Celeste, the company that distributes the product here, to recall it from the market. Ayrıca piyasadan geri çağırmak için, burada ürünü dağıtan şirket, Celeste söyledi.
yarım yamalak bir tercüme ama yasaklandığı belli oluyor ,
BİR DİĞER YAZI
Aralık 2010: Aqualift Geri Çağırma ™ Dermal Dolgu

Sağlık Bilimleri Kurumu (HSA), Tıbbi Cihaz Şubesi (MDB) Aqualift hatırlama ™ Celeste (S) Pte Dermal Dolgu sağlık profesyonelleri bilgilendirmek istiyorum. Ltd HSA dermal dolgu ile ilgili şüpheli bir muhtemel advers olay haberdar olmuştur. Soruşturma hala devam eden, Aqualift ™ Dermal Dolgu stokları mevcut hekimlerin hemen kullanarak durdurmak ve böyle bir tedavi almış hastaların izlenmesi için tavsiye edilir. HSA Celeste (S) Pte Ltd piyasadan ürün geri çağırma talimatı verdi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…