burun kenarindan agiz kenarina inen oyuklar (nazolabial cizgi /bölge)

Canım benim de yüzümde sivilce lekeleri var. kimyasal peeling yaptırmamı söylediler gittiğim bazı doktorlar ama araştırma hastanesinde bi doktora gittim tamamen geçmeyeceğini söylediler. keşke kurtulsam şu lekelerden de hiç güneşe çıkmamaya razıyım

Canım botox 4, 5 aylık bi çözüm ben şöyle evladiyelik bi şey yaptırmak istiyorum. bekliyoruz haberlerini:18:

canim ben yaptirdim cumartesi günü dedigim islemi. Benimd eyüzümde cok sivilce lekesi vardi, yüzde 70 ´i gitti gercekten. Ilg gün yüzüm kötüydü , dün biraz daha iyilesti, bugün cok hos görünüyor ama:) bir defa yaptirdim daha. cilt uzmanibayan, bu islemi bir iki kez daha yaparsak cok daha güzel olacagini söyledi. Aci falan da hic hissetmiyorsun. derinlemesine peeling gibi oluyor. Ben memnun kaldim canim. Orada mutlaka yapiliyordur bu islem, ismi Mikrodermabrazyon, mutlaka sor bir uzmana.

Ay canım ne kadar güzel inşallah tamamen kurtulursun. burada da yapılıyor bu işlem hatta bununla ilgili burada da bi konu açılmıştı bi bakayım o zaman. ama bizim burada dürüst iş yapanı bulmak çok zor. burada yaptırdığımız lazerlerin sayısını bilmiyoruz. normalde 4-6 seans diyorlar; burada kaç 6 kaç 12... kimse senin sağlığına bütçene bakmaz hele bi ellerine düş.

Bugün bir doktorla konuşdum dolgu için telde aqualift kullanıyormuş yarı kalıcı dolgulardan 2cc imiş bir enjektör 1500 tl dedi harikanınkiyle kıyaslayınca fiyatı pahalı geldi onun 600 dolardı sanırım 900 tl gibi birşey yapıyor izmirde nere varki acaba bu dolguyu yapan daha uygun fiyata birde bu dolgunun fiyatı ne acaba hiç soran varmı

resigned, canim burdada öyle bazen:S Zor oluyor iyi bir uzmana rastlamak, daha ilk yaptirisim, bir iki kez daha yaptiricam, sana tam sonuclarini bildiririm tekrar. Burda cilt doktorlari da yapiyr o islemi, orada sor, iyi bir cilt doktoru bulursan yapabilir belki, yaniltici sözde güzellik uzmanlarinin eline düsmekten iyidir.

Mikae, bizde merakla Harikanin sonuclarini bekliyoruz canim, bu hafta icinde bahsettigimiz yari kalici dolguyu yaptiricakti kendisi, insallah memnun kalir ve güzel sonuc alir

Canım bende sorun bir değil, bi kamyon yükü kaş aramla, burun kenarımdaki çizgiler her geçen gün biraz daha derinleşiyor onlara bakmaktan bıktım artık. bir an önce kalıcı dolgu yaptıracağım ondan sonra da yaptırabilirsem leke tedavisi yaptırırım ama ben burda bi araştırma hastanesinde bi bayan doktorla görüştüm gerçekçi olmak gerekirse, plastik cerrahların girişimiyle dermabrazyon yapılabilir ama tamamen geçmez, dedi. onun için şimdilik rafa kaldırdım bu işi. harika'nın doktoru aquamid dolgu yapıyor mu onu bi öğreneyim, bi kaç dr daha araştırıp en kısa zamanda yaptıracağım.

resigned canim, vall aayni dert bendede var, burun kenarindan az kenarina inen o oyuklar, sonra kas aramda belirgin bir cizgi, üstelik yanaklarim cökmüs gibi bazen, o oyuklardan mi öyle görünüyor anlayamadim. Üstelik malesef benim cildimde sorunlu bir cilt, eskiden yagliydi simdi karma oldu. lekeler falan da var, ikidebir sivilce sorunlariylada bogusuyorum herzaman olmasada, ama öyle seftali gibi cildim yok ( Almanlar öyle der pürüzsüz ciltlere) Seni cok iyi anliyorum gercekten, ben iki senedir reism cektirmekten kaciniyorum hep, kendi görüntüme tahammül edemez oldum.

Harikanin doktoru aqualift dolgu yapiyormus canim. Kaliciligi 5 yila kadar sürüyormus. sonra sanirim eriyor. Sen aquamid istiyorsan, o ömür boyu kaliciymis ve bunu basarili olarak yapan doktoru güner Uysal diye duymustum ben. Hm, rosenoire bilir gerci, o masallah cok bilgili ve tecrübeli kalici dolgu konusunda. Napalim canim, böyle birbirimizle paylasip fikir edinerek, tavsiyelerde bulunarak kurtulaucaz insallah bu sorunlardan...benim sabrim da tükeniyor yavas yavas :)

Evet canım cilt tipimiz aynıymış. bende de hala sivilce çıkıyor. yağlı cilt sorunlu cilt maalesef. benim sık sık takıldığım bi eczane var arada bi cilt analizi yaptırıyorum cilt çok yağlı bi o kadar da nemsizmiş. nemsizlik de kırışıklığa neden oluyormuş. etrafımdaki kadınlara bakıyorum da benden büyük olanların bile benim kadar kırışığı yok. nankör cilt o kadar da pahalı ürünler kullanırım yine kırışık yine kırışık. beni ancak dolgu kurtarır.
o resim çektirme korkusunu sen de yaşıyorsun demek canım ya, çok kötü bi durum gerçekten. herkesin de elinde bi makine... sinir oluyorum valla.
resonoire bi tanedir hani memlekette "estetik uygulama danışmanlığı" gibi bi birim kurulsa, başkanlığına kendisinden daha uygun bi aday bulunamaz. sürekli danışıyorum kendisine zaten.

resonoire bi tanedir hani memlekette "estetik uygulama danışmanlığı" gibi bi birim kurulsa, başkanlığına kendisinden daha uygun bi aday bulunamaz. sürekli danışıyorum kendisine zaten.
Kızlar güzel sözleriniz için teşekkürlerÇok beklemeyin artık ya.... neyi bekliyorsunuz.İşin ucunda sağlık sorunu yok ki Allah korusun.Yaptırın inanın çok memnun kalacaksınız.Bunun başka çaresi yok.Hiçbir estetik operasyon burun yanı çizgilerini gideremez.Yüz gerdirenler bile o kısımlara muhakkak dolgu yaptırıyorlar.İlknur orta yüz germe yaptırdı çok güzel oldu ama onda zaten burun yanı çizgisi yoktu ki.Zaten tek şikayeti gözleriydi.Yani kısaca dolgu yapılacak başka çaresi yok.Geçici dolgu hem yetersiz hem para tuzağı.Ama yapan doktor muhakkak plastik cerrah olsun kızlar.Kalıcı dolguyu medikal estetik hekimlerine yaptırmayın.

doktorum dolguyu istanbulda bulamamış ankaradan getirtecekmiş kızlar,dün konuştum,hala beklemedeyim yani,hayırlısı bakalım. rose ilknur kim ? bu arada doktorum normalde bu işlemin daha pahalı olduğunu ben zaten onun hastasıyım diye bana bu fiyata yapacağını söylemişti önceden,eğer ben memnum kalırsam size de aynı fiyata ayarlarım merak etmeyin beklemeye devam edin :)

Canım ilknur üye.....endoskopik yüz germeye bak orada yazışmıştık.Ama fotoları arkadaş listesi görebiliyor.Sadece göz yorgun görünümden şikayetçiydi burun yanı hattı yoktu çok taze bir yüzü vardı.Endoskopik üst yüz germede gözleri çekildi çok hoş oldu.Yani demke istediğim, eğer derin hatlar olsaydı yeterli derecede fayda göremezdi.Çünkü sonrasında bu operasyunu yaptırıp çok mutsuz olanlar oldu hatlar aynen kaldı.Endoskopik yüz germe formunu bir oku canım.

Harikacığım senin dolgu olayıda çok uzadı canım ya.....Neyse geç olsun güzel olsun.Ama sen doktoru ara biraz çabuk olsun merak ediyoruz dimi ama :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…