- 3 Ekim 2007
- 3.611
- 969
- 688
merak etmeyin hepinizi kurtarıcam bu hayattanahahaha:90:
resigned bizdensin o zaman:) Harika simdi yeni bir dolgu bekliyor, tabiki bizde sonuclarini, onda sonra dogru Harikanin doktoruna)
Harikacim, TR de ismini bilmiyorum, ama cildin en üst tabakasina kristaller salgiliyorlar bir makine ile, sonra ölü deri soyuluyor ve o makine ile tekrardan ciltten elektrik süpürgesi misali cekiliyor:)
büyük gözeneklere, cilt lekelerine iyi geliyor, pürürüzsüzlestiriyor cildi. Malesef o islemi yaptiktan sonra günese cikmak yasak. O yüzden koca bir günü kös kös evde gecirdim
geçmiş olsun nevinceee
resigned ben nazolabial çizgilere bi yaptırayım aqualift,sen de ondan yaptırırsın bekle şimdilik :)
yüzün üst bölgesi için botox daha uygun diye biliyorum,ama unutmazsam onu da sorayım doktoruma ,sonuçta aqualift yumuşak bi dolguymuş belki yüzün heryerinde kullanılıyodur,sorayım ben
sabırsızlanıyorum ben yaa umarım bu hafta hallederim şu dolgu işini
Canım benim de yüzümde sivilce lekeleri var. kimyasal peeling yaptırmamı söylediler gittiğim bazı doktorlar ama araştırma hastanesinde bi doktora gittim tamamen geçmeyeceğini söylediler. keşke kurtulsam şu lekelerden de hiç güneşe çıkmamaya razıyım
merak etmeyin hepinizi kurtarıcam bu hayattanahahaha:90:
canim ben yaptirdim cumartesi günü dedigim islemi. Benimd eyüzümde cok sivilce lekesi vardi, yüzde 70 ´i gitti gercekten. Ilg gün yüzüm kötüydü , dün biraz daha iyilesti, bugün cok hos görünüyor ama:) bir defa yaptirdim daha. cilt uzmanibayan, bu islemi bir iki kez daha yaparsak cok daha güzel olacagini söyledi. Aci falan da hic hissetmiyorsun. derinlemesine peeling gibi oluyor. Ben memnun kaldim canim. Orada mutlaka yapiliyordur bu islem, ismi Mikrodermabrazyon, mutlaka sor bir uzmana.
Ay canım ne kadar güzel inşallah tamamen kurtulursun. burada da yapılıyor bu işlem hatta bununla ilgili burada da bi konu açılmıştı bi bakayım o zaman. ama bizim burada dürüst iş yapanı bulmak çok zor. burada yaptırdığımız lazerlerin sayısını bilmiyoruz. normalde 4-6 seans diyorlar; burada kaç 6 kaç 12... kimse senin sağlığına bütçene bakmaz hele bi ellerine düş.
resigned, canim burdada öyle bazen:S Zor oluyor iyi bir uzmana rastlamak, daha ilk yaptirisim, bir iki kez daha yaptiricam, sana tam sonuclarini bildiririm tekrar. Burda cilt doktorlari da yapiyr o islemi, orada sor, iyi bir cilt doktoru bulursan yapabilir belki, yaniltici sözde güzellik uzmanlarinin eline düsmekten iyidir.
resigned canim, vall aayni dert bendede var, burun kenarindan az kenarina inen o oyuklar, sonra kas aramda belirgin bir cizgi, üstelik yanaklarim cökmüs gibi bazen, o oyuklardan mi öyle görünüyor anlayamadim. Üstelik malesef benim cildimde sorunlu bir cilt, eskiden yagliydi simdi karma oldu. lekeler falan da var, ikidebir sivilce sorunlariylada bogusuyorum herzaman olmasada, ama öyle seftali gibi cildim yok ( Almanlar öyle der pürüzsüz ciltlere)Seni cok iyi anliyorum gercekten, ben iki senedir reism cektirmekten kaciniyorum hep, kendi görüntüme tahammül edemez oldum.
Harikanin doktoru aqualift dolgu yapiyormus canim. Kaliciligi 5 yila kadar sürüyormus. sonra sanirim eriyor. Sen aquamid istiyorsan, o ömür boyu kaliciymis ve bunu basarili olarak yapan doktoru güner Uysal diye duymustum ben. Hm, rosenoire bilir gerci, o masallah cok bilgili ve tecrübeli kalici dolgu konusunda. Napalim canim, böyle birbirimizle paylasip fikir edinerek, tavsiyelerde bulunarak kurtulaucaz insallah bu sorunlardan...benim sabrim da tükeniyor yavas yavas :)
resigned canim, vall aayni dert bendede var, burun kenarindan az kenarina inen o oyuklar, sonra kas aramda belirgin bir cizgi, üstelik yanaklarim cökmüs gibi bazen, o oyuklardan mi öyle görünüyor anlayamadim. Üstelik malesef benim cildimde sorunlu bir cilt, eskiden yagliydi simdi karma oldu. lekeler falan da var, ikidebir sivilce sorunlariylada bogusuyorum herzaman olmasada, ama öyle seftali gibi cildim yok ( Almanlar öyle der pürüzsüz ciltlere)Seni cok iyi anliyorum gercekten, ben iki senedir reism cektirmekten kaciniyorum hep, kendi görüntüme tahammül edemez oldum.
Harikanin doktoru aqualift dolgu yapiyormus canim. Kaliciligi 5 yila kadar sürüyormus. sonra sanirim eriyor. Sen aquamid istiyorsan, o ömür boyu kaliciymis ve bunu basarili olarak yapan doktoru güner Uysal diye duymustum ben. Hm, rosenoire bilir gerci, o masallah cok bilgili ve tecrübeli kalici dolgu konusunda. Napalim canim, böyle birbirimizle paylasip fikir edinerek, tavsiyelerde bulunarak kurtulaucaz insallah bu sorunlardan...benim sabrim da tükeniyor yavas yavas :)
Kızlar güzel sözleriniz için teşekkürlerresonoire bi tanedir hani memlekette "estetik uygulama danışmanlığı" gibi bi birim kurulsa, başkanlığına kendisinden daha uygun bi aday bulunamaz. sürekli danışıyorum kendisine zaten.
Canım ilknur üye.....endoskopik yüz germeye bak orada yazışmıştık.Ama fotoları arkadaş listesi görebiliyor.Sadece göz yorgun görünümden şikayetçiydi burun yanı hattı yoktu çok taze bir yüzü vardı.Endoskopik üst yüz germede gözleri çekildi çok hoş oldu.Yani demke istediğim, eğer derin hatlar olsaydı yeterli derecede fayda göremezdi.Çünkü sonrasında bu operasyunu yaptırıp çok mutsuz olanlar oldu hatlar aynen kaldı.Endoskopik yüz germe formunu bir oku canım.doktorum dolguyu istanbulda bulamamış ankaradan getirtecekmiş kızlar,dün konuştum,hala beklemedeyim yani,hayırlısı bakalım.rose ilknur kim ? bu arada doktorum normalde bu işlemin daha pahalı olduğunu ben zaten onun hastasıyım diye bana bu fiyata yapacağını söylemişti önceden,eğer ben memnum kalırsam size de aynı fiyata ayarlarım merak etmeyin beklemeye devam edin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?