doktorum dolguyu istanbulda bulamamış ankaradan getirtecekmiş kızlar,dün konuştum,hala beklemedeyim yani,hayırlısı bakalım.rose ilknur kim ? bu arada doktorum normalde bu işlemin daha pahalı olduğunu ben zaten onun hastasıyım diye bana bu fiyata yapacağını söylemişti önceden,eğer ben memnum kalırsam size de aynı fiyata ayarlarım merak etmeyin beklemeye devam edin :)
Evet canım cilt tipimiz aynıymış. bende de hala sivilce çıkıyor. yağlı cilt sorunlu cilt maalesef. benim sık sık takıldığım bi eczane var arada bi cilt analizi yaptırıyorum cilt çok yağlı bi o kadar da nemsizmiş. nemsizlik de kırışıklığa neden oluyormuş. etrafımdaki kadınlara bakıyorum da benden büyük olanların bile benim kadar kırışığı yok. nankör cilto kadar da pahalı ürünler kullanırım yine kırışık yine kırışık. beni ancak dolgu kurtarır.
o resim çektirme korkusunu sen de yaşıyorsun demek canım ya, çok kötü bi durum gerçekten. herkesin de elinde bi makine... sinir oluyorum valla.
resonoire bi tanedirhani memlekette "estetik uygulama danışmanlığı" gibi bi birim kurulsa, başkanlığına kendisinden daha uygun bi aday bulunamaz. sürekli danışıyorum kendisine zaten.
Bence resimdeki bayanda abartı yok.Ama güzellik göreceli bir kavram elbette.Derin çizgilerim olacağına onun gibi dolgun gergin bir yüzüm olsun .Dudaklar biraz kalın duruyor ama yüz şekline gitmiş çok hoş duruyor.mp3lodi adını yanlış yazmış olabilirim koyduğun resimdeki bayana dolgu yapılmış ama pek doğal durmuyor fazla kütle görüntüsü var yanak ve dudaklarda...Çok dikkat edin aman sibernitik robotlara dönmeyinn!
Harikacığım geeeldim:)) Birinci sayfaya bak.kızlar bahsettiğiniz kişiyi bulamadım,merak ediyorum,link falan yollayın aciiiil :)
Bencede yok .Hem çizgi olmasın isteriz hem de olmayanları beğenmeyiz.Ne bileyim doğallık adına yapılan yetersiz işleri beğenmiyorum.Doğal olsun diye yapılan kocaman burunlar vs.....Çok abartılı olmasın ama kusur diye gördüğümüz şeyler yok olsun.Bu arada senin dolgu ne oldu canım ya...ne zaman gelecek.haa o muydu sağol canım, ben şahsen beğendim o yüzü,abartılı bişey yok bence
simlamutluArkadaşlar ne soracağım bende biryerle konuşdum teosyal dolgu yapıyorlarmış 400 dolar dediler bu nozobial çizgileri galiba adı neyse işde orası için bu fiyatı verdiler kullandıkları dolgu maddeside buymuş 2-3 sene dayanıyor dediler birde bana garip gelen ne kadar kullandıkları önemli değil çizgisi az olandanda derin olandanda aynı parayı alıyorlar birer hafta arayla üç kere gidiyorsun üç kerede dolduruyorlarmış.Fikri olan varmı yazarsa sevinirim biraz internetten baktım dolgu markası için kötü birşey duymadım ama kalıcılığı nedir yoksa başka bir markamı seçeyim birde her doktor bir marka tutturmuş bende öyle 6-12 aylık birşey yaptırmak istemiyorum en az iki sene üç sene dayansın istiyorum
Merhaba, forumlara bakarken tesadüfen gördüm, 7 yıldır dolgunun erimediğini yazmışsınız ama yine de dolgu yaptırmak istiyorsunuz.Cilt estetiği bölümüne yazmışsınız.Anlayamadığım, bu forumdaki yazınıza bakarken, hiç dolgu yaptırdığınızdan söz etmemişsiniz.Bizde ona göre cevaplar vermişiz.Bence 7 sene önce hangi doktor yaptıysa , kullandığı malzeme neymiş öğrenin.Ben 7 sene evvel yaptırmışdım yaptırırken doktor 2-3 yıllık demişdi ama dolgu erimedi yaptırdığım gibi duruyor sanırım artık erimezde markasını sorarsanızda ozaman hiç bu kadar bilinçli değildim markasını bile sormadım
Yazdıklarımı yanlış anlamışsın, adeta kavgaya çevirmişsin.Ben sadece niçin daha önce dolgu yaptırmadğından bahsetmediğini merak ettim.İkincisi sorduğun sorularda sanki hiç dolgu yaptırmamış gibi yazmışsın.Ben olsam daha önce yaptırdığım doludan söz ederdim.Nedenine gelince sana daha yararlı olabilirdik.(çünkü şimdi yazdıklarında yapıln dolgunun ne olduğunu anladım)Niye açığını yakalmaya çalışayım , seni tanımıyorum ki.Üstelik öyle kurnazlık düşünecek ne konumda ne de yaştayım.Doğru düzgün sorulmuş bir sorudan ne anlamlar çıkarmışsın hayret bir şey.Arkadaşım öyle bir yazmışsınki sanki yalan söylüyormuşumda açığımı bulmuş gibi yazmışsın.Ne niyetle yazdığını bilmiyorum ama ben hayatımda hiç dolgu yaptırmadım gibi bir cümle kullanmışsam eğer onu göster.Benim yedi yıl önce yaptırdığım dolgu dudaklarıma yaptırdığım bir dolguydu o yer kapanmış doktoru bulamadım ozamanlarda hiç sorgulamamışdım markası şusunu busunu bana 2-3 yıl arası demişdi dayanıklılığı içinde ama erimedi şikayetcide değilim gayet iyi dudaklarımın hali benim şu an için arayışım ise nazolabial çizgilerime dolgu yaptırmak 6 ay önce ablamın gittiği ve dolgu yaptırdığı estetik cerrahda bende yaptırdım ama 1 ayda eridi kalıcılığı için ise 6 aylık demişdi ama dayanmadı okadar bende bunun üzerine uzun süre kalıcı bir dolgu arayışı içine girdim.Ha dudaklarımın dolgusunu şu bir ay dayanan dolguyu yapan doktora sorduğumdada niye erimedi 2-3 yıl içinde diye sorduğumda şöyle bir cvp vermişdi onu söyleyeyim bazen vucut dolguyu yabancı cisim farz eder etrafını bir kılıfla sarar o nedenle erimemişdir gibi birşeyler söyledi tam doğru telafüz etmemiş olabilirim.Burda dolgularla ilgili soru sorarken tüm bunları başdan sona anlatmammı gerekiyordu anlamadım kalıcı dolgu neler diye sordum markalarını harikaya doktorunu sordum bana verilen fiyatı söyledim eğer birilerinin sordğu sorularla ilgili bir tecrübem olsaydı yada bilgim cvp da verirdim bakın orda dudakla ilgili bölümde dudakla ilgili tecrübemi paylaşmışım zaten şurda bir iki sayfada konuya katılmışım neyi niye saklayayım anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?