burun kenarindan agiz kenarina inen oyuklar (nazolabial cizgi /bölge)


Canım doktoruna aquamid dolgu yapıp yapmadığını da sorabilir misin?
 
canım aquamidi sormuştum,aqualifti tercih ettiğini söylemişti.her doktorun özellikle sevip kullandığı belli bi dolgu var sanırım,şu an karsta görev yapan ama temmuzda ankarada devam edecek olan başarılı bi estetik cerrahı arkadaşım var ona sormuştum şu dolgu olaylarını,o başka dolgu kullanıyomuş sürekli -6ay 1 senelik bişey,adını unuttum belki resytalin falandır,o da tam kalıcı dolguyu tercih etmediğini söylemişti.
kendi doktorumun dediği şuydu,aquamid oldu mu çok güzel olur aslında ama binde bir de olsa komplikasyon riski var,ya sen o binde birin içine girersen ? sanırım aqualifte daha çok güveniyo,daha çok içine siniyo. ama sen ille ondan istiyorum dersen de hayır diyeceğini sanmam,sorarım tekrar yine de :86:
 

resigned evet canim, cilt tipimiz ayni sanirim. Bende siyah noktada olur herzaman, üstelik gözeneklerim de genis:S sinir oluyorum valla. bende yaptirdim eczanede cilt testi, benimki de yagli ve nemsiz cikti. Bunun dermataloji de ismi seborrhea sicca oluyormus. en zor cilt tiplerinden biri oldugunu söylediler. Ben halen iyi bir krem ariyorum cildim icin bulamadim gitti. Resim cektirme derken, hic sormaa herkez sak sak resim cektirip durur , ben ise kacarim her zaman. Kendimi begenmedigimden hoslanmiyorum iste resim cektirmeden. Rosenoire hakkinda dedigine yüzde yüz katiliyorum:) o bizim dolgu danismanimiz oldu vallahi sagolsun:)

Harikacim da umudumuz iyiki varsiniz kizlar, bu site olmasa ben kimlerle fikir alisverisi edip, doktor arastirip, cözümler bulabilceketim bilemiyorum:)

insallah hepimiz kurtluluruz su rahatsiz eden sorunumuzdan, Allah yeterki saglik versin
 
mp3lodi adını yanlış yazmış olabilirim koyduğun resimdeki bayana dolgu yapılmış ama pek doğal durmuyor fazla kütle görüntüsü var yanak ve dudaklarda...Çok dikkat edin aman sibernitik robotlara dönmeyinn!
 
Müjde ar ve Jennifer Lopez i hangi estetik doktorları yenilediyse mikemmel olmuşlar onları bulmak lazım..Restorasyon süper...
 
Bence resimdeki bayanda abartı yok.Ama güzellik göreceli bir kavram elbette.Derin çizgilerim olacağına onun gibi dolgun gergin bir yüzüm olsun .Dudaklar biraz kalın duruyor ama yüz şekline gitmiş çok hoş duruyor.
 
Resmi alıntı yapmak istedim olmadı.Bu resimdeki bayan endoskopik orta yüz germe olmuş.Bu ameliyatı olanların elmacık kemikleri hep daha beliginleşiyor.Çünkü yüz yukarı kaldırılıor.Yani resimdeki bayanın ,nazolabial çizgilerinde abartı yok, tek belirgin olan yeri elmacık kemikleri , onun da dolgu ile ilgisi yok.Tamamen geçirdiği operasyonla ilgili bir şey, zaten doktoru da demiş.Ama burada doktorun ifadeside çok hatalı.Kadının Bülent Ersoyla ilgisi yok.Çok ayıp edilmiş.Zaten hangi doktor diğerinin yaptığı bir işi beğenir ki.Kadın hastanın bozuk olan psikolojisini iyice bozmuş.Ben doktora çok kızdım açıkçası.Üstelik hoş bir bayan, asyalı bir görüntüsü var gibi ....ama bilemiyorum.
 
Son düzenleme:
haa o muydu sağol canım, ben şahsen beğendim o yüzü,abartılı bişey yok bence
Bencede yok .Hem çizgi olmasın isteriz hem de olmayanları beğenmeyiz.Ne bileyim doğallık adına yapılan yetersiz işleri beğenmiyorum.Doğal olsun diye yapılan kocaman burunlar vs.....Çok abartılı olmasın ama kusur diye gördüğümüz şeyler yok olsun.Bu arada senin dolgu ne oldu canım ya...ne zaman gelecek.
 
valla beklemedeyim canım daha,yoksa bu bi işaret mi yaa,olmuşken aquamid mi yaptırsam acaba diye düşünmeye başladım :)
 
simlamutlu

Merhaba, forumlara bakarken tesadüfen gördüm, 7 yıldır dolgunun erimediğini yazmışsınız ama yine de dolgu yaptırmak istiyorsunuz.Cilt estetiği bölümüne yazmışsınız.Anlayamadığım, bu forumdaki yazınıza bakarken, hiç dolgu yaptırdığınızdan söz etmemişsiniz.Bizde ona göre cevaplar vermişiz.Bence 7 sene önce hangi doktor yaptıysa , kullandığı malzeme neymiş öğrenin.
Doktorların hatası ve kurnazlığı, ilacı hasta yanında açmıyorlar, kişi ne yaptığını bilmiyor.Bneim 2 sene önce başıma geldi.Doktorun yapacağı dolgunun kutusunu istemiştim.Doktor yapmaktan komik bir bahaneyle vazgeçmişti.Caddebostan sahilde medikal estetikçi bir bayandı.
 
Arkadaşım öyle bir yazmışsınki sanki yalan söylüyormuşumda açığımı bulmuş gibi yazmışsın.Ne niyetle yazdığını bilmiyorum ama ben hayatımda hiç dolgu yaptırmadım gibi bir cümle kullanmışsam eğer onu göster.Benim yedi yıl önce yaptırdığım dolgu dudaklarıma yaptırdığım bir dolguydu o yer kapanmış doktoru bulamadım ozamanlarda hiç sorgulamamışdım markası şusunu busunu bana 2-3 yıl arası demişdi dayanıklılığı içinde ama erimedi şikayetcide değilim gayet iyi dudaklarımın hali benim şu an için arayışım ise nazolabial çizgilerime dolgu yaptırmak 6 ay önce ablamın gittiği ve dolgu yaptırdığı estetik cerrahda bende yaptırdım ama 1 ayda eridi kalıcılığı için ise 6 aylık demişdi ama dayanmadı okadar bende bunun üzerine uzun süre kalıcı bir dolgu arayışı içine girdim.Ha dudaklarımın dolgusunu şu bir ay dayanan dolguyu yapan doktora sorduğumdada niye erimedi 2-3 yıl içinde diye sorduğumda şöyle bir cvp vermişdi onu söyleyeyim bazen vucut dolguyu yabancı cisim farz eder etrafını bir kılıfla sarar o nedenle erimemişdir gibi birşeyler söyledi tam doğru telafüz etmemiş olabilirim.Burda dolgularla ilgili soru sorarken tüm bunları başdan sona anlatmammı gerekiyordu anlamadım kalıcı dolgu neler diye sordum markalarını harikaya doktorunu sordum bana verilen fiyatı söyledim eğer birilerinin sordğu sorularla ilgili bir tecrübem olsaydı yada bilgim cvp da verirdim bakın orda dudakla ilgili bölümde dudakla ilgili tecrübemi paylaşmışım zaten şurda bir iki sayfada konuya katılmışım neyi niye saklayayım anlayamadım
 
Ayrıca 6 ay önce yaptırdığım dolgunun markasınıda bilmiyorum şu forumu okurken dolguların markası hakkında biraz fikir sahibi oldum günlerdir arayış içindeyim yarı kalıcı bir dolgu için
 
Yazdıklarımı yanlış anlamışsın, adeta kavgaya çevirmişsin.Ben sadece niçin daha önce dolgu yaptırmadğından bahsetmediğini merak ettim.İkincisi sorduğun sorularda sanki hiç dolgu yaptırmamış gibi yazmışsın.Ben olsam daha önce yaptırdığım doludan söz ederdim.Nedenine gelince sana daha yararlı olabilirdik.(çünkü şimdi yazdıklarında yapıln dolgunun ne olduğunu anladım)Niye açığını yakalmaya çalışayım , seni tanımıyorum ki.Üstelik öyle kurnazlık düşünecek ne konumda ne de yaştayım.Doğru düzgün sorulmuş bir sorudan ne anlamlar çıkarmışsın hayret bir şey.
Gerçekten çok yanlış değerlendirmişsin.Belki ben ne anlatmak istediğimi tam olarak anlatamamışımdır.Aslında mesajımın alt kısmında yazan (doktorla ilgili yazdığım)tam okusaydın art niyet aramazdın.Amacım yardımcı olmaktı .Hatta doktorunun yaptığı izahata göre sana yapılan dolguyu tahmin ettim.Ama boş ver.Sonra yine yanlış anlarsın.Bildiklerim bana kalsın.
 
Belki alıntı yapmadan sorsaydın soracağını yanlış anlamazdım benimde amacım kavga etmek değil elbetteki bende seni tanımam yazdığın yazının en altaki kısmı doktorla ilgili o kısmının zaten yanlış anlayacağım bir tarafı yok sağol açıklama yapmışsın ama alıntılarla heleki bambaşka bir foruma yazdığım yazıyı alıpda buraya kopyalayıp bir öyle bir böyle yazmışsın gibi anlam yüklenecek bir cümlede kullanınca ister istemez yanlış anladım dediğim gibi belki ben hassas davrandım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…