- Konu Sahibi hersey.yolunda
-
kızlar doktorum burnuma masaj verdi ama yapamıyorum. o yaparken baya bastırdı çok canım yandı, birde onun gibi yapamam yanlış yaparım diye korkuyorum. masaj şekli etkiler mi? offf ne zormuş ya(
benim içteki kıkırdak eğikti önceden o yüzden nefes alamıyordum şimdi masaj yaparken yanlış bişey yaparım da yine eskisi gibi eğilir nefes alamam diye korkuyorummasaj yapan arkadaşlar yardımcı olsun lütfen
ya canım korkma bişey olcağını sanmıyorum bana da doktor bastırarark yaptı masajı bende dayanabildiğim kadar bastırabiliyorum benimde sadece merak ettiğim doktor sanada sadece burun yanlarına ilerde gülüşlerinde ve bazı mimiklerinde kırışmaların olmasın diye mi önerdi masajı.bazı arkadaşlar şişliklerinde inmesine daha güzel şekil almasına yardımcı oluyor diyorlar acaba bu nekadar doğru?
kızlar doktorum burnuma masaj verdi ama yapamıyorum. o yaparken baya bastırdı çok canım yandı, birde onun gibi yapamam yanlış yaparım diye korkuyorum. masaj şekli etkiler mi? offf ne zormuş ya(
benim içteki kıkırdak eğikti önceden o yüzden nefes alamıyordum şimdi masaj yaparken yanlış bişey yaparım da yine eskisi gibi eğilir nefes alamam diye korkuyorummasaj yapan arkadaşlar yardımcı olsun lütfen
Kizlar nereye yazacagimi bilemedim yanlis olursa kusura bakmayinbiliyorum cok cok sacma gelicek size ama ben ameliyat olali 18 gun oldu tabii herseyden sakiniyorum burnumu falan carptim bikac kere ama Allahtan bir sorun yok burnumda:) neyse derdim su ki iki gunicinde burnumdaki ten rengi bantlarda cikicak bende diyorum bi kuafore falan gidiyim ama biyik ve kas aldirirken neye dikkat etmem gerek?ya da dikkat etmem gerekiyor mu? cok tesekkur ederim simdiden :)
canımben 10.günümde sir ağdayla buyığımı aldırdım sorun olmadı......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?