Burun Tasarimlar yorumlarinizi bekliyorum :)

Benim yan gorunusumle pek problemim yok, ama on profilim pek simetrik durmuyor : ( burnumun ucu sis duruyor. biraz inceltmek istiyorum.

Arkadaslar yeniden tessekur ediyorum, oylarinizi topliyorum :34:

1. doğal mı bilmem ama çok düz bir burun. ben de doğal olsun diye düz istemiştim görüşmeye gittiğim doktorlardan biri bu şekilde bi tasarım yapıp erkek burnu gibi sence hoş mu dedi, haklıymış sonrasında başka bi doktora ameliyat oldum kalkık oldu ve bana yakışmaz dediğim burun kötü de durmadı.
3. tasarım arkadaşım bence.

1. doğal mı bilmem ama çok düz bir burun. ben de doğal olsun diye düz istemiştim görüşmeye gittiğim doktorlardan biri bu şekilde bi tasarım yapıp erkek burnu gibi sence hoş mu dedi, haklıymış sonrasında başka bi doktora ameliyat oldum kalkık oldu ve bana yakışmaz dediğim burun kötü de durmadı.
3. tasarım arkadaşım bence.

Evet! Katlaniyorum sana, birincisi cok erkeksi, ve doktorlar bile diyorki erkek burun duz olur, bana neden bu tasarim yapildi anlamadim S: 2.cisi cok sivri ama biraz duzeltsem burunucu ayni 3.cuncu tasarima benzer, bu yuzden 3.ucuncu tasarimda benim hossuma gitti.

bencede 3. tasarım .inşallah çok başarılı bir ameliyat geçirip istediğin burna kavuşursun:34:

selam bu kulüpte yeniyim.ben de burun estetigi düsünüyorum bir tek naci celikle görüstüm.kesin kararımı henüz vermedim.sizin resimlerinizden de en dogalı bence naci beyinki.ama bana 6000 fiyat vermisti yani pahalı

Ben birinciyi hiç beğenmedim gerçekten erkek burnu gibi biraz dişi kavis olmalı diğerleri için birşey diyemeyeceğim daha güzel olabilir

evt belki bize kızacaksın ama bu burnun estetiğe hiç mi hiç ihtiyacı yok bence..ve tasarımlara da güvenme aynen resimdeki gibi yapan doktor sayısı ne kadar bilemiyorum..yandan hiç problemim yok ama önden problemim var demişsin önünü inceltirken yanla da oynayacak ya kaldırıcak ya çok incelticek..1. fotodaki gibi olursa çok güzel..!!! ama tekrar söylüyorum hiç gerek yok..iyi düşün çok iyi düşün cnm!!! inşallah her şey gönlünce olur yolun açık olsun..

Evet Almoras, en uygun fiyati olan ve cok hos burun yapiyor, yani bana zatten kendisi soyledi tasarim maksat fikir icin, gercege yakin gibidir ama degil soyledi, Ben kendisine guveniyorum ki elleri ameliyat da daha muhkemmel dir. arkadaslarin resimlerini gordum forum da ve gercekden cok hossuma gitti.

kızım için doktor araştırma aşamasındayım. siz kime olmaya karar verdiniz.

merhaba ben geçen hafta naci çelik'e amliyat oldum. 1 Hafta olmasına rağmen burnumu tam da konuştuğumuz gibi yaptı. Açıkçası bu şiş hali ile ile bile beklediğimden daha doğal ve güzel. Naci bey'i tavsiye ediyorum..

bence 2. ve 3. tasarımlar abartılı ve öyle burunlar senin şuanki sempatik ifadeni alır götürür.en iyisi birincisi,varolan güzelliğini koruyarak burnunu zarifleştirmiiş sanki

Tekrar tessekur ediyorum yardimci oludgunuz icin.. Serhat bey ve Naci Celik arasinda kaldim, Naci celik'in fiyati biraz yuksekde benim icin ve benim burnum dediginiz gibi okadar kusurlu degil. Serhat bey'in fiyatlari cok uygun, ve guzel bir estetik cerrahi, onun hakkinda bir konu acilmisdir, ve ordaki arkadaslarin resmini gordum cok begendim.

Burda acikca soylim yani.. ben cok doktor arastirdim fiyatlarim burda

Cemil turgay 3500TL

Serhat tuncer 6000TL

Ahmet karacalar 7000TL

Naci celik 7700TL

Nazim cerkes 9000TL (resmen sacmalik hele benim burnum icin diyorum)

Yakup avsar’a da Email gonderdim ama kendisi randevuda ancak fiyat teklif edicegni soylemisdi onada zamanim yok.

Benim Turkiyeye ucus billet $2000 dollar ($3,500TL) ondan haric burun estetik fiyatlar Turkiyede pahli olsa bile buraya gore ucuz geliyor, burda $7,000 Dollar ile basliyo ($11,500TL) ve hic guzel degil cunku orta dogu (Turk,Iranli,Irakli,vs.) burunlari nasil ameliyat ediceklerini bilmiyorlar. Onemli olan tecrubeli birini bulmak, sonucda burun.. 3,4,5, ameliyat yeniden olmak niyetim yok.

yani suanki yaptirmak istedgim serhat tuncer bey. onunlada mayis 10 da gorusmemiz var.

Son düzenleme:
deryaknda tasarımlardan bence 1. si çok güzel yüzüne gitmiş doğal görünüyor 2. si çok sivri geldi eğer biraz kalkık istiyorsan 3 te olabilir ama bence yinede 1 derim

Merhaba arkadaslar, Bir uye burda gordum ayni konu acmisdi, bende acmayi karar verdim. Bu fikiri verdigi icin tessekur ederim.
Ben ABD'de yasiyorum, ve Turkiyeye gelicem burun ameliyat icin, size tasarimlari paylasmak istedim, cunku cok durust ve onemli dusunceler paylasiyorsunuz, Bunlar icinde size tessekur ederim. On profilimi gormek isterseniz eger, buyrun profilim deki album acikda

1. Tasarim Dr. Naci Celik

2na5l3a.jpg

2. Tasarim Dr. Nazim Cerkes

5plhm1.jpg

3. Tasarim Dr. Serhat Tuncer

esn3sz.jpg

açıkçası 3 tasarımda benim hoşuma gitmedi çok düz sıradan geldi yüzün çok hoş daha kavisli ve burun ucu daha kalkık olan bir burun senin yüzüne daha bir güzellik katar bence illa ki doğal olucak diye dümdüz bir burun hoş durmuyor tabi karar senin.....

doktorlarım hangi burunlara ne işlem yapabildiğini görmen için hasta resimlerine bak ne kadar çok hastası var ne gibi düzeltmeler yapabilmiş onlara bak bence

Back
X