Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1. doğal mı bilmem ama çok düz bir burun. ben de doğal olsun diye düz istemiştim görüşmeye gittiğim doktorlardan biri bu şekilde bi tasarım yapıp erkek burnu gibi sence hoş mu dedi, haklıymış sonrasında başka bi doktora ameliyat oldum kalkık oldu ve bana yakışmaz dediğim burun kötü de durmadı.
3. tasarım arkadaşım bence.
Evet Almoras, en uygun fiyati olan ve cok hos burun yapiyor, yani bana zatten kendisi soyledi tasarim maksat fikir icin, gercege yakin gibidir ama degil soyledi, Ben kendisine guveniyorum ki elleri ameliyat da daha muhkemmel dir. arkadaslarin resimlerini gordum forum da ve gercekden cok hossuma gitti.
Merhaba arkadaslar, Bir uye burda gordum ayni konu acmisdi, bende acmayi karar verdim. Bu fikiri verdigi icin tessekur ederim.
Ben ABD'de yasiyorum, ve Turkiyeye gelicem burun ameliyat icin, size tasarimlari paylasmak istedim, cunku cok durust ve onemli dusunceler paylasiyorsunuz, Bunlar icinde size tessekur ederim. On profilimi gormek isterseniz eger, buyrun profilim deki album acikda
1. Tasarim Dr. Naci Celik
![]()
2. Tasarim Dr. Nazim Cerkes
![]()
3. Tasarim Dr. Serhat Tuncer
![]()