Bana içten çatlak var dedik ve et dedi sizde de baş ağrısı oluyor mu?Burnumda kemik eğriliği var ve 18 yaşından beri bana ameliyat diyorlar sinüzit bende de var , burnum 7/24 tıkalı ve nefeslerimi zor alıyorum bazen geceleri burun bandı takıyorum , işin özeti sabahları yorgun bitkin uyanıyorsunuz muhtemelen bende öyle , yani kbb uzmanları ile bir görüşün derim
Sağlıklı nefes almamak tabi ki vücuda zarar .Gece uykuları bol horlamalı, gündüz sürekli tıkalı burunla yaşamak hayat kalitesine büyük darbe.Ne baş ağrısı biter ne ense......Selam kızlar uzun süredir yaşıyorum bu problemi aranızda yaşayan var mı??
Burnum uzun süredir tıkanık nefes alamıyorum hiç bir şekilde yaşadığım ülkede bi iki defa gittim sprey antibiyotik verdi ama işe yaramadı Türkiye’de gözüktüm doktor burnumda et olduğunu kemik eğriliği olduğunu söyledi.. Ameliyat olmam gerektiğini söyledi .. bende ameliyat olamıyorum iki bebeğim var annemde hiç bir şekilde durmuyorlar.. dursalar bile de annem de o kadar sabır yok.. Az önce bi arkadaşım beni korkuttu yok ilerlerse beyine oksijen gitmez fln.. bende de o kadar çok baş ağrısı oluyor ki ense ağrısı o da öyle söyleyince iyice psikolojim bozuldu.. anlayacağız ameliyat olamayacağıö şuanlık ilerlese beter olmam dimi var öı aranızda benim gibi olann???
Çatlak demedi , baş ağrısı ara sıra oluyor özellikle saçımı kurutma makinası ile kurutursam benim çok ağrıyor kişiden kişiye değişir tabi , et nasıl oluyor bilmiyorum hani nefesi fazlaca engelliyor mu ? Mesela geceleri nefessiz kalarak uyanıyor musunuzBana içten çatlak var dedik ve et dedi sizde de baş ağrısı oluyor mu?
Benim şu sıra ensede ağrıyor tabi onunla alakalı mı bilmiyorum , hayır nefessiz kalarak uyanmıyorum evet çok engel ve ağrı da yapıyorÇatlak demedi , baş ağrısı ara sıra oluyor özellikle saçımı kurutma makinası ile kurutursam benim çok ağrıyor kişiden kişiye değişir tabi , et nasıl oluyor bilmiyorum hani nefesi fazlaca engelliyor mu ? Mesela geceleri nefessiz kalarak uyanıyor musunuz
Ben mesela gün içinde çok yorgun oluyorum çünkü oksijeni doğru alamıyorum ,bana da ameliyat dediler ama henüz olmadım baş ağrısı yapabilir çünkü oksijeni doğru alamıyorsunuz siz de , iyi vir kbb görünün derim belki ameliyatsız çözümü vardırBenim şu sıra ensede ağrıyor tabi onunla alakalı mı bilmiyorum , hayır nefessiz kalarak uyanmıyorum evet çok engel ve ağrı da yapıyor
İlacın afı nedir acababurnumda ki kemik S şeklinde, burun etlerim şiş , bunun alerji kaynaklı olduğu söylendi
bana bi tane alerji ilacı veriyolar o biraz toparlıyor.
ankara dış kapı hastanesi ve medicak parkta bi profa göründüm
ikisi de evet kemiğin S ama ameliyat olmasan da olur dediler.
Yaşadığınız şeyleri fazlasıyla yaşıyorum. Sinüzit hayat kalitemi inanılmaz düşürdü .ama ben ameliyat oldum burun eti ,eğrilik vs .5 yıl oldu olalı .1 yıl rahat ettim biraz sonra yine aynı. Keşke bir çaresi olsa .geniz akıntısı cabası. Sonra ciğerlerime iniyor bir de onla uğraşıyorum. Yıldım yaniSelam kızlar uzun süredir yaşıyorum bu problemi aranızda yaşayan var mı??
Burnum uzun süredir tıkanık nefes alamıyorum hiç bir şekilde yaşadığım ülkede bi iki defa gittim sprey antibiyotik verdi ama işe yaramadı Türkiye’de gözüktüm doktor burnumda et olduğunu kemik eğriliği olduğunu söyledi.. Ameliyat olmam gerektiğini söyledi .. bende ameliyat olamıyorum iki bebeğim var annemde hiç bir şekilde durmuyorlar.. dursalar bile de annem de o kadar sabır yok.. Az önce bi arkadaşım beni korkuttu yok ilerlerse beyine oksijen gitmez fln.. bende de o kadar çok baş ağrısı oluyor ki ense ağrısı o da öyle söyleyince iyice psikolojim bozuldu.. anlayacağız ameliyat olamayacağıö şuanlık ilerlese beter olmam dimi var öı aranızda benim gibi olann???
Bende de geniz akıntısı var çok kötğYaşadığınız şeyleri fazlasıyla yaşıyorum. Sinüzit hayat kalitemi inanılmaz düşürdü .ama ben ameliyat oldum burun eti ,eğrilik vs .5 yıl oldu olalı .1 yıl rahat ettim biraz sonra yine aynı. Keşke bir çaresi olsa .geniz akıntısı cabası. Sonra ciğerlerime iniyor bir de onla uğraşıyorum. Yıldım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?