Canım burun ucu estetiğinden bahsetmişsin ama buna sen karar verebiliyor musun yani doktora direk ben sadece ucundan ameliyat olmak istiyorum diyebiliyor musun bunu merak ediyorum. Çünkü burnu komple bir bütün olarak değerlendirmek lazım, belki senin farkında olmadığın taa en tepedeki bir problemden kaynaklı bir durum vardır. Belki saçma bir örnek olcak ama ben dişlerim için tel tedavisine başlayacağım zaman, bir doktor dedi ki sadece üst dişlerine takmamız yeterli, altlar düzgün dedi. Sonra başka doktora gittiğimde bu bütün bir tedavi evet üstler düzelir ama altla uyumu da çok önemli, dişlerin nasıl kapandığı birbiriyle alt üst uyumu vs. Ben de tabi ki bunu daha mantıklı bulduğum için bu doktora gidiyorum şimdi. Hakkaten de alt dişlerimde hiçbir sorun yok gibi ama oraya da bir sürü lastik tel vs takıyorum, üst dişlerle uyumunu ağlıyor. Burunu da bu şekilde düşündüm şimdi. Benim burnum dışardan bakanlar anlayamaz ama ta en tepe noktasından problemli, her doktor göremiyor bunu, bazı doktorlar sadece ucunu problemli gördü ama asıl sorunun temeline inmeden istediği kadar düzeltsinler simetri sağlanmayacak , bu yorumu da güvendiğim profesör hoca söyledi. Sadece sana tavsiye olarak belirtmek istedim, sen belki ucunun sorunlu olduğunu düşünüyosun ama madem ameliyat sıkıntısı yaşayacaksın, bir bütün olarak değerlendirmelerini de iste canım yani doktor karar versin buna, ucuna mı tamamına mı müdahale edilmesi gerektiğine. Sadece bir tavsiye.