Şişliklerin var o bariz belli, ama şişlikler indiğindeki haliyle konuşmak gerekir 2 ay daha erken bi 6 ay sabretmen gerek. Bende burun ucundaki yamukluktan şikayetçi olduğum için burun ucu şişliğide geç indiği için bazen sabretmem gerektiğini kendi kendime söylüyorum öyle teselli oluyorum. Bence 6 ay sonra seninde yamukluğun bariz değişcekMesaj verdi yapıyorum ama sanki daha beter oldu
Hay ağzından bal damlıyor inşallahŞişliklerin var o bariz belli, ama şişlikler indiğindeki haliyle konuşmak gerekir 2 ay daha erken bi 6 ay sabretmen gerek. Bende burun ucundaki yamukluktan şikayetçi olduğum için burun ucu şişliğide geç indiği için bazen sabretmem gerektiğini kendi kendime söylüyorum öyle teselli oluyorum. Bence 6 ay sonra seninde yamukluğun bariz değişcek
Ya sende resim atarmısım sen benim burnumdaki eğriliği görebiliyormusunuz çok kötü dıruyormuHay ağzından bal damlıyor inşallah
Kötü durmuyor heleki dışardaki insanlar bence farketmiyorlardır bile sadece yeni ameliyat olduğunu bilen herkes dikkat ediyor burnuma aa nasıl olmuş falan diye küçük şeyleri bile gözlerine batabilir sen takma kafana doktorunu dinle inan ben biraz nefes alamıyorum şuan o canımı sıkıyor yoksa bu şekildede okey benim için kusursuz kimse olamaz belki ikinci ameliyatımdada düzeltemeyecekler yani o risk hep var sadece sabretYa sende resim atarmısım sen benim burnumdaki eğriliği görebiliyormusunuz çok kötü dıruyormu
Bu kızla arkadaş olduk masajla düzelmiş bu kız banada durmadan yap masaj diyor ama düzelmiyor hele bekleyelim sen benim gibisin önden biraz eğri duruyor peki yandan memnunmusunKötü durmuyor heleki dışardaki insanlar bence farketmiyorlardır bile sadece yeni ameliyat olduğunu bilen herkes dikkat ediyor burnuma aa nasıl olmuş falan diye küçük şeyleri bile gözlerine batabilir sen takma kafana doktorunu dinle inan ben biraz nefes alamıyorum şuan o canımı sıkıyor yoksa bu şekildede okey benim için kusursuz kimse olamaz belki ikinci ameliyatımdada düzeltemeyecekler yani o risk hep var sadece sabret
şu linkteki kadınında burnu baya yamukmuş sonradan düzeliyor izle istersen
Atarım tabi resimde
Birde günce eğriliyor o neden acabaKötü durmuyor heleki dışardaki insanlar bence farketmiyorlardır bile sadece yeni ameliyat olduğunu bilen herkes dikkat ediyor burnuma aa nasıl olmuş falan diye küçük şeyleri bile gözlerine batabilir sen takma kafana doktorunu dinle inan ben biraz nefes alamıyorum şuan o canımı sıkıyor yoksa bu şekildede okey benim için kusursuz kimse olamaz belki ikinci ameliyatımdada düzeltemeyecekler yani o risk hep var sadece sabret
şu linkteki kadınında burnu baya yamukmuş sonradan düzeliyor izle istersen
Atarım tabi resimde
Baksana kesi yerine daha yara oldu şişti kesi yeri başı çok sert sivilce gibi oldu geçecek gibi değildi çol şükür o geçti ama bu seferde yamuluyo gülünce vaşla ödemdir inşallahBirde günce eğriliyor o neden acaba
Sendede gülünce eğrilik oluyormu senin amaliyatın nekadar olduBaksana kesi yerine daha yara oldu şişti kesi yeri başı çok sert sivilce gibi oldu geçecek gibi değildi çol şükür o geçti ama bu seferde yamuluyo gülünce vaşla ödemdir inşallah
Aslında yamulmuyor gülünce şişlikler burun ucunu farklı yöneymiş gibi gösteriyor. alttan bakınca ortadaki kemiğin düzmü ?Baksana kesi yerine daha yara oldu şişti kesi yeri başı çok sert sivilce gibi oldu geçecek gibi değildi çol şükür o geçti ama bu seferde yamuluyo gülünce vaşla ödemdir inşallah
Evet düz çok iyi ama gülünce eğriliyor birde düz durunca eğri duruyorAslında yamulmuyor gülünce şişlikler burun ucunu farklı yöneymiş gibi gösteriyor. alttan bakınca ortadaki kemiğin düzmü ?
boşuna panik yapıyorsun doktorların dediği gibi düzelicek bence ödem seninkiDüzgün böyle bakınca
Evet çok güzel gerçekten güle güle kullanYandan çok güzel
Evet gerçekten dediğiniz gibi. Ben biraz mandal burun deformitesine benzettim. 5 ay olan bir ameliyatta böyle bir ödem bilmiyorum mantıklı gelmedi bana. İsterseniz biraz daha bekleyin düzelme olmazsa doktorunuza söyleyin. Umarım en kısa zamanda geçer. (Forumda mandal burun deformitesi yaşayan bir arkadaş revizyon olmayı düşünüyordu sanırım ama emin değilim)
Aynısı başımda iki ay olduMerhaba arkadaşlar,
burun ameliyatım gerçekleşeli 5 ay oldu. Burnun sol ucu sağ ucuna göre aşağı doğru düşük gözüküyor buda burnumun yamuk gözükmesine sebep oluyor . Doktor bunun ödemden kaynaklandığını söyleyip kortizon iğnesi yaptı o bölgeye şişliğin inmesi için fakat 1 ay geçmesine rağmen bir değişiklik olmadı . Daha net görebilmeniz için fotoğraf ekliyorum. Benim gibi bu durumu yaşayanlar var mı ? Düzeldimi yorumlarınızı merak ediyorum .
Aynıız başımda 2 ay olduMerhaba arkadaşlar,
burun ameliyatım gerçekleşeli 5 ay oldu. Burnun sol ucu sağ ucuna göre aşağı doğru düşük gözüküyor buda burnumun yamuk gözükmesine sebep oluyor . Doktor bunun ödemden kaynaklandığını söyleyip kortizon iğnesi yaptı o bölgeye şişliğin inmesi için fakat 1 ay geçmesine rağmen bir değişiklik olmadı . Daha net görebilmeniz için fotoğraf ekliyorum. Benim gibi bu durumu yaşayanlar var mı ? Düzeldimi yorumlarınızı merak ediyorum .
Merhaba, benimde burun ucum sizinle aynı durumda ve bir yıl oldu, korona dolayısıyla doktorada gidemiyorum. Sorununuz çözüldü mü ya da çözüm yolu nedir bi bilgi edinebildiniz mi? Gerçekten çok mutsuzum bir yılın sonunda hiç bi ödem kalmayacak istediğim buruna sahip olucam derkenMerhaba arkadaşlar,
Aynı duumdayım tm 5 ay oldu önden eğri duruyor ne yapıcamı bilmİyorumMerhaba arkadaşlar,
Sorun düzelmedi aynı sizin nasıkMerhaba, benimde burun ucum sizinle aynı durumda ve bir yıl oldu, korona dolayısıyla doktorada gidemiyorum. Sorununuz çözüldü mü ya da çözüm yolu nedir bi bilgi edinebildiniz mi? Gerçekten çok mutsuzum bir yılın sonunda hiç bi ödem kalmayacak istediğim buruna sahip olucam derken
Evet gerçekten dediğiniz gibi. Ben biraz mandal burun deformitesine benzettim. 5 ay olan bir ameliyatta böyle bir ödem bilmiyorum mantıklı gelmedi bana. İsterseniz biraz daha bekleyin düzelme olmazsa doktorunuza söyleyin. Umarım en kısa zamanda geçer. (Forumda mandal burun deformitesi yaşayan bir arkadaş revizyon olmayı düşünüyordu sanırım ama emin
Merhaba arkadaşlar,
burun ameliyatım gerçekleşeli 5 ay oldu. Burnun sol ucu sağ ucuna göre aşağı doğru düşük gözüküyor buda burnumun yamuk gözükmesine sebep oluyor . Doktor bunun ödemden kaynaklandığını söyleyip kortizon iğnesi yaptı o bölgeye şişliğin inmesi için fakat 1 ay geçmesine rağmen bir değişiklik olmadı . Daha net görebilmeniz için fotoğraf ekliyorum. Benim gibi bu durumu yaşayanlar var mı ? Düzeldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?