Merhabalar.Ben ankaradan katılıyorum aranıza.18 Yaşımda bir kızım var pek süslüdür kendisi :) Fakat bu aralar burnun üstünde böyle sivilce gibi dışa kabarık olmayacak şekilde yara gibi birşeyler oluştu. Kendisi sıkmış 1 2 kere ilk önce yara kabugu gibi birşeyin koptugunu söylüyor arkasından hemen kanadıgını.Acaba buna ne iyi gelir bi bilginiz varmı çünkü 3 4 tane oldu ufaklı küçüklü derken.
cilt tipi olarak alın ve burun bölgesi yaglı (sanırsam kuru cilt tipi :) ) teşekkür ediyorum iyi forumlarrrr :)
merhaba bende aynı dertten muzdaribim tam geçti derken tam ortasında çıkıyo burnumun t bölgem yağlı yanaklarım falan kuru bende bi kaç kere sıktım kanadı geçti tekrar oldu siz bi çaresini bulabildiniz mi acaba? bulursanız banada söyler misiniz şimdiden teşekkürler..
merhaba bende aynı dertten muzdaribim tam geçti derken tam ortasında çıkıyo burnumun t bölgem yağlı yanaklarım falan kuru bende bi kaç kere sıktım kanadı geçti tekrar oldu siz bi çaresini bulabildiniz mi acaba? bulursanız banada söyler misiniz şimdiden teşekkürler..
yok tatlım nerddeee ama 1 tanesini oynarken kopardım yani nassıl diyim böyle sanki orda yara var içini onarma çalışmış ama başaramamış böle katı iltihap gibi birşey olmuş o haldeydi.fakat bu aralar bi pembe maske aldım %50 küçüldü hepsi yarısı yok oldu artık inşallah hepsi giidcek yavaş yavaş