Burun zaman geçtşkçe değişiyor mu?

Alçı çıktığında burun şiş olur ki doğal olarak..sonradan şişmez burun :) tam tersi zamanla şişlik iner.. ayrıca dediğim gibi abartı bi şişlik değil bu siz farkdersiniz şiş olduğunu başkaları çok farketmez yani öyle aman allahım bir durum yok.. o yüzden rahat ol.. gerçi doktorun çok önemli bu konuda.. bazı arkadaşlarımı ameliyattan sonra gördüm de durumu vahim olanlar da wardı.. Sen doktorunu doğru seç yeter =) Nerede olacaksınız ameliyatı ?

ben ameliyat oldum bugün 6. günüm.pazartesi günü alçı çıkacak.çok merak ediyorum halimi..doktorum diyarbakırda tanınmış bir cerrah.irfan erdem.ona güvenerek burda yaptım..yoksa ben bursada yaşıyorum.tatilde eve gidince orda da yapabilirdim.şu an çok kalkık burnum.önüne bant takıyorum görüp moralim bozulmasın diye.umarım alçı alınınca biraz düşer...

Ben 2010 da oldum burun ameliyatımı, 2 sene dolacak 1 ay sonra. Burun değişiyor ama bunu kötü boyutta düşünme. İstisnai durumlar vardır tabikide, belki revizyona ihtiyaç olan burunlar. Ama şişlikler indikçe burun oturuyor, naifleşiyor. Benim şuan daha farklı bir sorunum var mesela. Burnumun şeklinden gayet memnunum ama sağ burun deliğimden %40 daha az nefes alabiliyorum gariptirki :) Perşembe günü kontrol olacağım.

bu siteye üye olmadan önce ikinci ameliyat aklımdan bile geçmiyordu..şimdi burnum alçıda ve herkes revizyondan bahsediyor..düşünmemeye çalışıyorum..ama neden bu kadar yüksek mi bu revizyon oranı hep sö konusu oluyor?

bu siteye üye olmadan önce ikinci ameliyat aklımdan bile geçmiyordu..şimdi burnum alçıda ve herkes revizyondan bahsediyor..düşünmemeye çalışıyorum..ama neden bu kadar yüksek mi bu revizyon oranı hep sö konusu oluyor?

Burnun alçıayken sen daha dur bakalım ne revızyonu duşunme oyle şeyler.Revizyonn sebebı genelde şeklının ıstenıldıgı gıbı olmaması,yada daha sonraan çokme olması falan ılla oyle olucak dıye bışey yok takıntı halıne getırmemek lazım.Benım daha 2,5 ay oldu başka doktorlardan fıkır almak ıçın goruşmye gıttım mesela çunku revızyon duşunmee başlamıştım.Ama konuşunca bıraz daha ıyı hıssettım kendımı.Mesela doktorum bana burnunun kuçulmesını ıstemıosan daha fazla masaj yapma dedı bende ıstemedıgım için yapmıyorum.r.Doktordan doktora degışıyo,alçıdayken kalkık gorunecek şiş gorunecek dokununca garıp hısseıceksın,alçıdan çıkınca gozlerın bırbırıne yakın gorunecek allahım noldum ben boyle dıceksın :)))ama zamanla ustten başlayark aşağı dogru ınıcek,ılk 3 ayda ust çeyrek 6 da dıger çeyrek 9 da burnun ucu,12 de alt kısmı odemlerden arınmış ve yuzune oturmuş olucak :))

Ben 2010 da oldum burun ameliyatımı, 2 sene dolacak 1 ay sonra. Burun değişiyor ama bunu kötü boyutta düşünme. İstisnai durumlar vardır tabikide, belki revizyona ihtiyaç olan burunlar. Ama şişlikler indikçe burun oturuyor, naifleşiyor. Benim şuan daha farklı bir sorunum var mesela. Burnumun şeklinden gayet memnunum ama sağ burun deliğimden %40 daha az nefes alabiliyorum gariptirki :) Perşembe günü kontrol olacağım.

bu 2 sene ıcınde ıyıce oturuyormu,yuzle butunleşiyormu burun benım sankı kendı burnum degılmış gibi yaklaşık 2,5 ay oldu.

benım 9 ay oldu ,ilk zamanlar şiştı tabı..sonrasında oturdu şekli ve sabıt kaldı,hala aynı..ama ucu ınermi düşermı bılmem umarım bişe olmaz:43:

benım 9 ay oldu ,ilk zamanlar şiştı tabı..sonrasında oturdu şekli ve sabıt kaldı,hala aynı..ama ucu ınermi düşermı bılmem umarım bişe olmaz:43:

pekı eskı burnun gıbı hıssedebılıyormusun yanı nasıl desem butunleştımı yuzunle boyle dokundugunda o sertlıkler gıttmı_

tabikide değişiyor benim 9 ay oldu ameliyat olalı ilk aylar burnum önden daha kalın duruodu şişliklerden dolayı burun ucum daha kalkıktı o halini daha çok beyeniodum açıkçası şimdi ise burnum önden incelme oldu çok fazla ama burnumun ucu biraz düştü bende revizyon düşünüyorum açıkçası

tabikide değişiyor benim 9 ay oldu ameliyat olalı ilk aylar burnum önden daha kalın duruodu şişliklerden dolayı burun ucum daha kalkıktı o halini daha çok beyeniodum açıkçası şimdi ise burnum önden incelme oldu çok fazla ama burnumun ucu biraz düştü bende revizyon düşünüyorum açıkçası

bence kalın ve çok kalkık burun hoş görünmüyor..benim de öyle olacak diye ödüö patlıyor hatta..alçıdan çıksın biraz incelsin sonrada hafif düşsün istiyorum.daha doğal bence:)) aynı eziyet bir daha çekilir mi iyi düşün derim:))

hımm nasıl sabrettın canım 9 ay ben 3 ayda ısyanlardayım panık yapmayım dımı eskı burnum gıbı esnek hale gelecek dımı ,şişlikler inecek dimi dımı :( uhhuhhuuuhuuhh :(((

hımm nasıl sabrettın canım 9 ay ben 3 ayda ısyanlardayım panık yapmayım dımı eskı burnum gıbı esnek hale gelecek dımı ,şişlikler inecek dimi dımı :( uhhuhhuuuhuuhh :(((

Bi de şey dıcem bu 9 ay suresınde aşağı ındımı senın ben ınsın dıye aşağık çekıodum çekmesem mı acaba ne kadar ındı yanı farkedılebılır bır ınış oldu mu :9 garıp bır soru oldu ama :)

Valla burun 1 seneye kadar değişiyor. Güzel yapıldıysa daha da güzelleşiyor. Bütün o sertlikler , hissizlikler, ucunun havada olması falan hep geçiyor...

Valla burun 1 seneye kadar değişiyor. Güzel yapıldıysa daha da güzelleşiyor. Bütün o sertlikler , hissizlikler, ucunun havada olması falan hep geçiyor...

Bana sankı hıc gecıcek gıbı gelmıyor bılıyormusun :( Dogallaşıyormu pekı aynı zamanda yuzunle adapte oluyormu,inceliyormu bıraz?
Ben on defas sorarım şimdi:)

Antipeciğim burnunu çok beğendim mükemmel olmuş maşallah
dr.un kim?

Canım doktorum Tuba Erdıgan aslında çok sevıyorum kendısını ayrılmış Bogazıcınden çokta ıyı yapmış bence.Çok sabırlı bana sabredebılıyor bazen arıyorum telefonla pat dıe:) 3 ayda 4 defa falan gıttım yanına,resmımı gonderdıgım butun doktorlarda soyledı yapılması gereken yapılmış dıe ama ben alışamadım ondan sorunum :(

Canım doktorum Tuba Erdıgan aslında çok sevıyorum kendısını ayrılmış Bogazıcınden çokta ıyı yapmış bence.Çok sabırlı bana sabredebılıyor bazen arıyorum telefonla pat dıe:) 3 ayda 4 defa falan gıttım yanına,resmımı gonderdıgım butun doktorlarda soyledı yapılması gereken yapılmış dıe ama ben alışamadım ondan sorunum :(

Çok enteresan bunca zamandır burdayım hiç bayan dr.ismi duymamıştım ilk defa bugün 2 tane bayan dr.öğrendim.Canım bence dr.burnunu çok güzel yapmış 41 kere maşallah dr.unda ellerine sağlık...birde şeker bir insan anladığım kadarı ile.Ama için ferah olsun çok başarılı bir ameliyat olmuş...şimdi gidip kendisini biraz araştırayım...

kızlar merhaba, bende 17.günümün içerisindeyim burun ameliyatı geçirdim. ama burnum sola meyilli duruyor. sol taraf daha şiş kemerde bir problem yok sadece kenarlarda var sol kenarı daha bombeli ve elime kemik geliyor. sağ taraf daha muntazam güzel bir kavis var. ya bu şişliktenmidir bilmiyorum belki 100 kere resim çektim baktım sol yan daha şiş ve sol burun kanadı daha hissiz. birde ameliyat sonrasında sağ tarafım daha hızlı iyileşti sol tarafım daha geç iyileşti acaba bu yüzdenmi çok moralim bozuk kızlar o yüzden kusura bakmayın böyle sorunlar yaşayan varmı :26:

kızlar merhaba, bende 17.günümün içerisindeyim burun ameliyatı geçirdim. ama burnum sola meyilli duruyor. sol taraf daha şiş kemerde bir problem yok sadece kenarlarda var sol kenarı daha bombeli ve elime kemik geliyor. sağ taraf daha muntazam güzel bir kavis var. ya bu şişliktenmidir bilmiyorum belki 100 kere resim çektim baktım sol yan daha şiş ve sol burun kanadı daha hissiz. birde ameliyat sonrasında sağ tarafım daha hızlı iyileşti sol tarafım daha geç iyileşti acaba bu yüzdenmi çok moralim bozuk kızlar o yüzden kusura bakmayın böyle sorunlar yaşayan varmı :26:

evet. burnumun sağı ile solu farklı. ucu yamuk. benimki geçmedi aynı aylardır. ama senin endişe etmen için çok erken daha 1 ay bile olmamış.

evet. burnumun sağı ile solu farklı. ucu yamuk. benimki geçmedi aynı aylardır. ama senin endişe etmen için çok erken daha 1 ay bile olmamış.

ya evet seninde enteresan gelmiyomu ben mesela ne olursa olsun yamuk durmaması gerektiğini düşünüyorum. Hani ne kadar şiş olursa olsun böyle olmaması gerekiyordu. Sonuçta şiştir geçer ama bana enteresan geliyo hani nekadar şiş olursa olsun böyle durur mu ya? o şişler inince burun ucu toparlanıcakmı yani bana biraz garip geliyor açıkçası :43:

Back
X