Buruna kıkırdak ilavesi dışardan belli oluyormuş.

Ben de revizyon dusunuyorum yıgıt ozer tıftıkcıoglu mahvetti burnumu kıkırdak eklemek lazım olanlar tavsiye verebilir mi

Merhaba yag folgusunu nerede yaptırdınız burnunuza... Kemer kısmında mıydı...

Konu eski ama burnunda kıkırdak eriyenler ne yaptınız amelıyat oldunuz mu yada yag dokusu yaptıran var mı

Cnm rica etsem bana resim yollarmisin burnundan cünkü bende kikirdak ekletmeyi düsünüyorum
Malesef burnum gereksiz yere kücültüldü
Merhaba ben de 8 ay önce ilk burun ameliyatımı oldum ama hic memnun degilim.Önceki burnum kemerli ve uzun ucu düşük yamuk bir burundu.Ameliyattan sonra gittikce burnum kücülmeye basladı.Doktora kavisli ve ucu kalkık kücük bir burun yap demiştim fotolar gösterdim , ama kavisli yapmıcam dedi .Ameliyata girmeden önce burun ortasını olabildigince daraltın dedim , cünkü 30 yıldır karga gibi burunla yasayınca insan o an akıl edemiyo.Halbuki sadece kemerim alınsa biraz. Ve ucu da kaldırılsa yeterdi.Burun sırtımın daraltılmasına gerek yokmus hic.Doktor da daralttım yeterince dedi ama ateller cıkınca hic sislik yoktu burnumda.yani ince derili burnum var ve kemikliydi.O yüzden şişme yoktu pek baktım burun sırtım incecik kalmıs.İlk 2-3 ay kalkık kaldı biraz , sonra indi.Ve su an burnum ilk ameliyattan cıktıgım haline oranla yüzde doksan küçüldü.elmacık kemiklerim geniş ve oval bir yüze sahibim.Eni geniş bir yüz yani o yüzden burnum cok ince ve uzun oldu.Yüzüme de hic yakısmadı.Kücücük kaldı.Et yok burnumda , adam kıkırdak et ne varsa cok almıs.İlk başta avatar burnu gibi uzun ve düz olmasın demiştim doktora.Ama burnum öyle su an.Burun sırtım cok inik ve burun ucum da nokta kadar kaldı nerdeyse.Et kalmadı burnumda.ayrıca burun ucum da asagı inik.yüzüm güzel olmasa normalde hadi neyse dicem de gözlerim dudaklarım yüz hatlarım cok güzel ve burnum bozuyo su an.Yüzümün güzelligine gölge düşürüyo.Benim yüzüme giden burun kalkık ve kısa burun.son bir haftadır burun ucum iyice basıklastı ve yok olacak nerdeyse.2. Ameliyat düsünüyorum kesin yoksa psikolojim bozuldu cok.2. Ameliyat süreci daha zor cünkü tek kursunun kalıyo ve. İsabet atıs yapmalısın.Zaten kıkırdak kemik kalmadı burnumda.Ben kücük oldugu icin cok burun sırtımın bir tık genişlemesini ve ucunun kaldırılmasını, burun kanatlarının yani ucunun da genişlemesini istiyorum.dolgu yaptırsam mı diye düsündüm ama dolgudan sonra da ameliyat olma sansım gidicek.Doktor araştırma süreci, burnum istedigim görüntüde olcak mı olmucak mı süreci, ve su anki yasadıgım psikolojik cöküntü o kadar zor ki.Baska sıkıntılarım da var cok ciddi ama en önemlisi ve beni en cok yıkan bı.Cünkü görselligime takıntılı ve düskünüm.Psikolojimi maf ediy bu.Bazen ameliyat edilse de düzelmeyebiliyo cünkü bazı burun.Ve benim istedigim biraz büyümesi burnumun daha sıkıntılı.Acaba sen ameliyat oldun mu? Seninle aynı burnum nerdeyse.Burun sırtım hic yok dümdüz, burun ucumda kücücük kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…