- Konu Sahibi pinkgirl16
-
3 hafta önce ben revizyon oldum kaburgamdan kikirdak eklendi, ilk defa duydum disardan belli oldugnu:18:
benim anlamadığım burnun kemer kısmınıa ekleniyosa yanlarına kadar yayıyo mu nasıl yapıyo yani seninkini nasıl yaptı. uzun ince bir hat şeklinde mi döşüyalar kemik üstüne
benim anlamadığım burnun kemer kısmınıa ekleniyosa yanlarına kadar yayıyo mu nasıl yapıyo yani seninkini nasıl yaptı. uzun ince bir hat şeklinde mi döşüyalar kemik üstüne
slm arkadaşlar revizyon olmayı düşünüyorum. Bir KBB uzmanıyla görüştüm buruna kıkırdak ilave ettirmek istiyorum. çökme var burnumda bana sakın yaptırma derin ince dışardan belli olur dedi. lütfen yardım edin. ekleyenler ne kadar süredir ameliyat olduklarını da yazarlarsa sevinirim. belli olursa bi de onun için uğraşmayalım
hic alakasi yok yani o zaman revizyon ameliyatlarinda hastalarin burunlarina eklenen kikirdaklar niye disardan gorulmuyor?
bence bir ''estetik ve rekonstruktif'' cerrahina danisin kbbciye degil
gittiğim kursta burnuna kıkırdak eklenerek estetik olmuş bir kız var, demese kimse anlayamaz. öylesine düzgün yapılmış ki ben şahsen anlayamadım bile. hem de hiç adı sanı duyulmamış bir doktora yaptırmış.
gittiğim kursta burnuna kıkırdak eklenerek estetik olmuş bir kız var, demese kimse anlayamaz. öylesine düzgün yapılmış ki ben şahsen anlayamadım bile. hem de hiç adı sanı duyulmamış bir doktora yaptırmış.
bencede Kbb ciden değil estetik cerrahtan bilgi al... [/QUOTE
ee bu forumda en çok abartılan doktor emre ilhan kbbci ben ne yapim ? anlamadım gitti
slm arkadaşlar revizyon olmayı düşünüyorum. Bir KBB uzmanıyla görüştüm buruna kıkırdak ilave ettirmek istiyorum. çökme var burnumda bana sakın yaptırma derin ince dışardan belli olur dedi. lütfen yardım edin. ekleyenler ne kadar süredir ameliyat olduklarını da yazarlarsa sevinirim. belli olursa bi de onun için uğraşmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?