Ah ah..Nedir burnumuzdan çektiğimiz,ya da burnumuzun bizden çektiği nedir: )
Benim de eski burnum hafif eğriydi, şuan dikkatli bakinca yine hafif eğri duruyo uç kısmı. Ödemdir diye düşünüyorum,yüksek ihtimalle seninki de öyle.
Tecrübelilerden cevap gelirse çok süper olacak
1 ayı geçti benim burnum hala şiş tabi ama hep aynı sankiBenim de ameliyat olmadan önce burnum eğriydi. Bantlar alındıktan sonra da yine biraz eğrilik vardı. Ameliyat olalı 1 ay olmak üzere ve etrafımdakiler ilk zamana göre şişlerimin baya azaldığını, eğriliğin ise tamamen düzeldiğini söylüyorlar. Bence şişlikle alakalı bir durum olabilir yani ödemler azaldıkça eğrilikte düzeliyor sanırım.
Aynı sorunları ben de yaşıyorum. Bugün 4. günüm. Bir ayda da geçmemesi kötüymüş ama ya..Selam,
Burun için açtıgım bilmem kaçıncı konum,
Ameliyat olanlar bilir en ufak birşeyi kafaya takıyoruz :)
Eskiden ameliyat olmuş burnunda ilk aylarda asimetri olup sonradan geçen arkadaşlar var mı ?
Burun deliklerimde bi asimetri var alttan baktıgımda iki burun deligimde aynı ama önden resim çektigimde bi farklılık var burun kanatlarımdan mı ? İki delik arasındaki kıkırdaktanmı ? Yoksa ödemlerden mi ? Anlayamıyorum, içerden bi tarafı hala şiş burnumun birde eski burunum biraz egriydi şimdide öyle meyilli sanki ödemlerle mi alakalı acaba ? Baştan Böyle durum yaşayıp sonra burnu oturan var mı ? Yoksa böyle geldi böylemi gider ?
Herkes için aynı olmayabilirAynı sorunları ben de yaşıyorum. Bugün 4. günüm. Bir ayda da geçmemesi kötüymüş ama ya..
Eğer burnunuz kalın deriliyse ödemler geç iner haliyle o eğrilikte geç düzelir diye tahmin ediyorum. Benim burnum ince deriliymiş biraz daha hızlı toparlıyo. Bende ilk zamanlar düzelmicek diye çok korkmuştum yakınlarım da direk senin burnun yine eğri olmuş felan diyorlardı. Ama çok şükür düzeldi sizin de düzelir bence panik yapmayın :)1 ayı geçti benim burnum hala şiş tabi ama hep aynı sanki
Evet kalın derili umarım dedıgınız gıbı olur :) cok teşekkürlerEğer burnunuz kalın deriliyse ödemler geç iner haliyle o eğrilikte geç düzelir diye tahmin ediyorum. Benim burnum ince deriliymiş biraz daha hızlı toparlıyo. Bende ilk zamanlar düzelmicek diye çok korkmuştum yakınlarım da direk senin burnun yine eğri olmuş felan diyorlardı. Ama çok şükür düzeldi sizin de düzelir bence panik yapmayın :)
Selam,
Burun için açtıgım bilmem kaçıncı konum,
Ameliyat olanlar bilir en ufak birşeyi kafaya takıyoruz :)
Eskiden ameliyat olmuş burnunda ilk aylarda asimetri olup sonradan geçen arkadaşlar var mı ?
Burun deliklerimde bi asimetri var alttan baktıgımda iki burun deligimde aynı ama önden resim çektigimde bi farklılık var burun kanatlarımdan mı ? İki delik arasındaki kıkırdaktanmı ? Yoksa ödemlerden mi ? Anlayamıyorum, içerden bi tarafı hala şiş burnumun birde eski burunum biraz egriydi şimdide öyle meyilli sanki ödemlerle mi alakalı acaba ? Baştan Böyle durum yaşayıp sonra burnu oturan var mı ? Yoksa böyle geldi böylemi gider ?
1 ayı geçti benim burnum hala şiş tabi ama hep aynı sanki
Henüz iyileşmemiştir diyorsunuz yani :)Öncelikle geçmiş olsunnn :) Benim hiç masajsiz kendi kendine geçti kuzum ama çok hafif kaldı asla belli olmuyor çok dikkatli baksan anca. Sanırım ödem ınip, kıkırdak ve kemik oturunca genelde düzeliyor. Iyilesmemis bir şeyin güzel görünmesi zor zaten kuzum :)
Henüz iyileşmemiştir diyorsunuz yani :)
İnşallah öyledir,
Tek korkum bastan beri var bu asimetri :/
İlk uyandıgımda butun yuzum şiş oluo galiba iyi duruo ama sonradan cozutuyor sankiKız ben saat başı fotoğraf çekip karşılaştiriyordum o derece takmıştım ama 3 Ay sonunda bıraktım çünkü bir şişer bir iner hep farklı sonra bir baktım takmayinca oturdu kendi kendinetaktikca takıyor insan bilirim
İlk uyandıgımda butun yuzum şiş oluo galiba iyi duruo ama sonradan cozutuyor sanki
Bende yapıyorum o fotograf cekme işini ama aynadan bakıyorum resimdeki kadar kötü durumda degil,
Beyin yakıyor :)
Bide fotografları arka kameradan deniyim bakalımFotoğraf olayı balık gözü efektinden dolayı kötü çıkıyor ve olduğundan büyük cikartiyor :) arka kamera biraz daha gerçeğe yakın çeker :) Hiç takma takmayı bırakınca bir bakmışsın iyilesmissin geçmiş gitmisss
Bide fotografları arka kameradan deniyim bakalım
Şimdi denedim gerçekten daha iç acıcı cıktımHadi bakalımtekrar geçmiş olsun
Benimde foto da güzel çıkıyo gerçekte kötü nasıl yapıcaz bu işleriŞimdi denedim gerçekten daha iç acıcı cıktım
Yine bi yamukluk var ama ön kameradan cıktıgı kadar rahatsız edici degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?