Burunlar kk değil ama güzeller ! Resimleri paylaşalim görelim

maniac

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2008
554
0
96
40
Diğer
burunlari ya estetikli ya kucuk olupta bas donduren kadinlari artik biliyoruz.
ya burunlari iri olupta hala kendilerine has guzellikleriyle bastan cikartan guzeller?

haydin onlari hep beraber gorelim.
unlu unsuz, resimleri paylasalim..

Son düzenleme:
gisele bundchen

deniz seki

berguzar korel binbirgece

pinar altug​

natalia doussopoulos, yabanci damat; yunan sarkici​

jessica szohr; gossip girl​

Son düzenleme:
güzel bi konu olmuşa.s
yalnız pınar altugun burnu estetik,kendi agzından duymasam ben de inanmazdım ama cnn türk te bir programda söyledi.

aa pınar altuğ'un burnu estetikli mi ben değil diye biliyordum bence dr çok başarılı çok doğal olmuş ve bence büyük bi burun da değil çok güzel kadın da güzel zaten.

Gerçekten hoş bir topik olmuş..

Aklınıza sağlık diyeyim önce:)

Her uzvun ayrı bir özen ve özellikle yaradıldığına inanıyorum tabi ki sağlıksal ve ileri derece ruhsal problemlere neden oluyorsa müdahele edilebilir lakin sırf estetik ve biraz daha güzel olma;enaniyeti doyurma amaçlı müdaheleler çok gerekli değil bence..

Karakteristik özelliklerimizi bozmamamız ve ruh ve bedenimize - tekrar ediyorum gerekli değilse-
acı çektirmememiz gerek...

:)

Kişi kendini bedenini - ten elbisesini- sevmeli; yüreği ve ruhuyla barışık olmalı değil mi..

Neyse gece gece edebiyat damarlarım kabardı:)

Ben de aklıma gelenleri eklerim inşaAllah..

tsk ederim canim benim..
aslinda evet cok haklisin bende bunun farkina vardim..(bende dusunuyordum vazgectim)..
insallah nefsime yenik dusmem birgun
insallah, cnm senden de birseyler bekliyoruz..

bende baktıkca burunları daha düzgün ve şekilli olsa nasıl olurlardı acaba diye düşünüyorum hep :uhm: büyük burunları büyük olarak göremiyorum hep küçük hayal ediorumm kaydirigubbakcemile3 hasta mıyım nee

Son düzenleme:
evet yaa bu bayanlar gerçekten çok hoşlar...büyük burunları da değişik bir hava katıyor...
bir kaç tane de benden

maniac cım niye vazgeçtin o kadar araştırma yaptıktan sonra sen ya :1shok:

Bence gördüğüm en kötü ünlü burnu sarah jesica parker'in ..Bu arada Tülin Şahin'in çok kilo verince sanki daha da büyük göründü...Bana öyle geliyo.Ellerine sağlık,ne hoş konu olmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…