Burunlar kk değil ama güzeller ! Resimleri paylaşalim görelim

baş döndürücü müyüm bilmem ama koca burunlu fakat güzel olduğumu düşünüyorum. siz ne dersiniz:)

Eklentiler

• $eso sarışın.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 778
  • $esso.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 655
sarışın olanın kafa kısmı paris hiltona aittir bu arada:) gördüünüz gibi saçıma photoshop yaptım ama burnuma asla:) sizce ameliyat olmalı mıyım?

sarışın olanın kafa kısmı paris hiltona aittir bu arada:) gördüünüz gibi saçıma photoshop yaptım ama burnuma asla:) sizce ameliyat olmalı mıyım?

bence hıc gerekk yokk canımm sen burnunla guzelsin hoş bir yuzun var

bence de estetik yaptırmana gerek yok.. gayet güzel bir kızsın.. bu arada saçlarını da değiştirme.. paris hilton saçındansa kendi saçın daha hoş duruyor.. gözlerinin güzelliğini ortaya çıkarıyor..

burun ucu cok hafif toplatılabilir azcıkta kemerden alsalar tamam işde opuyorumnanaktan

baş döndürücü müyüm bilmem ama koca burunlu fakat güzel olduğumu düşünüyorum. siz ne dersiniz:)

bencede guzelsin canim,
yani dogru dusunuyorsun..

ne kucuk burunlu ama senden guzel olmayanini gordum.. yani kucuk burun illaki guzellestirecek diye birsey yok..
gayet hos ve guzelsin.
burnunu yaptirsan belkide yaptirmis olanlara benzeyip suuanki farkli yuzunden eser kalmiyacak ..

Gerçekten 1 2 isim dışında bunlar zaten yüzleriyle orantılı burunlar çok küçük değil ama tam oturmuş ve normal boyuttalar yani hiç birine bakınca aa burnu büyük demiyoruz ki demekki zaten burunları güzel o yüzden kendileri güzel..
burnu gerçekten büyük olup da güzel olan var mı sizce?? bu göreceli bi kavram tabii ki ama yüzüne bakar bakmaz burun dikkati çekmiyorsa zaten büyük burunlu değildir.

Berrak tüzünataç
Bayılıyorum bu kıza burnu öyle mini mini değil ama bi o kadarda güzel. Normaldede kemerli ya da büyük burunların bazıları çok hoş duruyor sahidende ayrı bi hava katıyor yüze.
lolalucy canım senin burun yüz gayet güzelllll.

berrak tüzünataçın burnu oldukca da kücük ve güzel bence, öyle burnum olsa bende yaptırmazdım

ya kızlar benim burnum bu koyduğunuz ünlülerin ki gibi olsaydı inanın yaptırmazdım ben doğallıktan yanayım zaten küçücük burunda yaptırmadım zatende yinede dediğim gibi abrtılıcak bişey olmasaydı hiç düşünmezdim

Vay be ...Beğendim topiği ama canlarım şimdi kişi kendini psikolojik açıdan kötü hissediyor ve sürekli olarak bunu düşünüyorsa yaptırmalı diyorum Ki ben de şuan doktor arama aşamasındayım sadece korkuyorum acı çeker miyim diye canım çok tatlı zira :kedi: gisele bundchen
burnunda da estetik var.Netten arattırırsanız görebilirsiniz güzelliğimiz daim olsun efem sevgiler sositososito

http://farm1.static.flickr.com/227/470424707_e7f2cba576.jpg

Son düzenleme:
kızlarr ammada yaptınız yani berrah tüzünataç ve beren saatin burunlarının neresi büyük allah aşkına.
o burunları daha kçük düşünemiorum bülent ersoyunki gibi bi burun olur heralde daha miniği.;ikisininde burnu çok güzl ve tam o yüze göre hele berrakınki çok güzel ve karakterstik de.yani böyle burnu olupda amalyt olmayı düşünen bile sçmalıo demektir ya
bidee burnuu yaptırmalımıyım diyen arkadaş: cnm bence gözlerin yüz şekln dudklr çenen falan gayet güzl maş.ama burnunada kçk bi müdahaleyle ucu düzeltilrse hç fena olmazsüppper ötesi olur o güzelm yüzünü ortaya çkarır.bu şeklde dkkt burna gidio diğer gzllklerni kapatıo bence.svgilerr

Berrak tüzünataçın burnuna bi parantez açıyorum yeterince izah edemedim sanırım ben sadece hani o güzel olmak adına ünlülerin yaptıkları nokta büyüklükteki burunlar kadar mini olmasada gayet güzelll demek istemiştim büyük değil yani okeyto?j

Berrağın burnu çok büyük değil ama yandan bakıldığında ucu düşük :S ama gzl tabi o ayrı :) Bereninde yandn yüzüne göre uzun ve büyük duruyor .. ama bence burun ister küçük olsun ister büyük olsun şekli qzl olsun arkadaşlar bakınız kristenında yandan burnu büyük yüzüne qöre ama şekli çok hoş ..çeneside çok çıkık mış

jennifer love hewitt.in de burnu biraz uzun ama hiç de kötü durmuyor yüzüne uyumlu.

the closer dizisinin başrol oyuncusu kyra sedgwick de burnu uzunca olanlardan.ama ona da yakışıyor bence.

seinfeld ve the new adventures of old christine dizisinden Julia Louis-Dreyfus onun da pek küçük olmayan bir burnu var ama hayatından memnun görünüyor:)

ve penelope cruz =) burun ucu biraz düşük..ama en çok beğenilen kadınlar arasında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…