Butik Sabun yapıyorum Özel Günleriniz için Uygun fiyata hediyelikler buket sabunlar

böyle bir sepeti nekadara yapıyorsunuz banayoya süs için birşeyler istiyorum da

Merhaba bu sepetlerin fiyatı modele ve içindeki sabun adetine göre değişiyor pembe gibi yoğun olursa 40 mor olursa 30 demiştim ama bu fiyatlar örnekler için siz nasıl bişe istiyorsanız ona göre fyattada yardımcı olurum:) şu örneklerden beğendiklerinizi seçin yada sayfamdaki beğendiğiniz diğer modellerdende olabilir renk belirleyin ona göre bişe desem daha ii olacak hem sizin zevkiniz ve size özel olmuş olur sevgilerle:)

banyom siyah beyaz sizce hangi modeller olur banyo için düşünüyorum birde sepette kaç tane oluyor

7 tanenin altında az duruyo aslında en az 10 tane tercih edin bence uçuk renkler güzel durur gibi geldi siyah banyoda eflatun gibi model olarak melek koyalım açmış güller ve ortanalar var üstü incili onlardan ekleyebiliriz yani çiçekli kalpli ggösterdiğim tüm modelleri koyuyorum buketlere :) yaptığım bir model var akşam fotosunu eklicem açmamış goncagüllerden sadece bir buket oda çok hoş duruyor:)
Bide hasır sepet içinde çubuksuz duran modeller var onlarada bakabilirsiniz

Eveeet anneler günü siparişleri şimdiden başladı vazoda saksıda sepette bir buket sabun sizden annenize hemde hiç solmadan mis gibi kokarak hatıranız kalıcı olacak:) hadi hanımlar son saksılara başladım

Sipariş teslime hazır

Eklentiler

• $image.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 76
  • $image.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 71
Kına gecelerine hazırırızz keseli yada kutulu isme özel etiketli ve sevgiyle yapılmış mis kokulu sabunlar kına gecelerini bekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…