Butik Sabun yapıyorum Özel Günleriniz için Uygun fiyata hediyelikler buket sabunlar

En farklı hediyelikler sizin olsun;) miktar artınca neredeyse yarı fiyatına geliyor kaçırmayın derim ;) :kkk::kkk::nazar:
$image.webp $image.webp $image.webp $image.webp $image.webp $image.webp $image.webp $image.webp

[ATTACH=CONFIG .!.:

Merhaba, hepsi birbirinden güzel tebrik ederim sizi.

Alıntıladığım resimlerdeki sabunların (küçük öpüşen çift, tüle sarılı gül) fiyatlarını öğrenebilir miyim? Tane olarak ne kadar 100 civarı alırsam indiriminiz olur di mi :) Düğünüm için çok güzel olabilir bu tarz sabunlar. Hem kalıcı hem de güzel kokulu :)

Merhana beğenmenize sevindim evet düğün için çok farklı ve kullanışı olan bir hediyelik fiyatları özelden yazdım 100 adet için tabiki indirimli oluyor;)
Merhaba, hepsi birbirinden güzel tebrik ederim sizi.

Alıntıladığım resimlerdeki sabunların (küçük öpüşen çift, tüle sarılı gül) fiyatlarını öğrenebilir miyim? Tane olarak ne kadar 100 civarı alırsam indiriminiz olur di mi :) Düğünüm için çok güzel olabilir bu tarz sabunlar. Hem kalıcı hem de güzel kokulu :)

çok beğendim...ama fiyatlarıyla yazarsanız daha iyi olur...kızımın kına gecesi için düşünüyorum da:))

Merhaba beğenmenize çok sevindim ;) Fiyatlar modele miktara kutulu yada keseli olmasına kadar değişiklik gösterdiği için özelden yardımcı oluyorum :)
çok beğendim...ama fiyatlarıyla yazarsanız daha iyi olur...kızımın kına gecesi için düşünüyorum da:))

Back
X