Doğuma Hazırlık Butikbebe adlı siteden uzak durun!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

tutawua

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
985
171
123
Sevgili anneler ben yandım siz de yanmayın. 1 ay önce 6 adet ürün siparişi verdiğim site 22 gün boyunca siparişimi kargolamadı. Sürekli talepte bulundum ve ancak 3 hafta sonra 2 adet ürünü temin edemediğini söyledi. Ürünleri iptal ettiler. Kalan ürünlerim de 1 hafta sonra gönderildi ancak 2 tanesi bambaşka şeyler aldığımla alakası yok ve bedenleri farklı!!! Gerçekten şaka gibiler. Hiçbir şekilde muhattap bulamıyorsunuz telefonda arayınca 10 dk bekliyorsun filan tam bir fiyasko! Gelen ürünler de vasat kalitede. Sakın ucuz diyip te bence alışveriş yapmayın hakkımı helal etmiyorum!

Gecmis olsun oncelikle.Ilk bebegimde bende o siteden baya alisveris yapmistim ama oyle bi sorunum hic olmadi.Hersey bir hafta icinde kargolanip geldi.Zamanla bozuyorlar demek ki...

Bende 130 TL lik alışveriş yaptım bir ayı geçti yollamadılar. İptal edin dedim, kargo çıktı fatura kesildi edemeyiz. Siz teslim almaz geri yollarsınız dediler. Bir haftadır kargo falan geldiği yok. Sözde faturayı bana mail atmışlar. İki ürün iptal edilmiş. Kargo ücretsizdi kargoya para yazılmış.

Daha evvel iki parça daha ürün almıştım onları yollamışlardı ama. Artık bu ürünlerden hiç umudum yok

Bence surekli rahatsiz edin hakkınızın peşinden koşun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…