butterfly burun Estetiği Ameliyatı

butterfly

Guru
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
6.171
6
358
:sinifsinif: kızlar sislikler indikce sag ve sol profilden burnum farklı görünmeye basladı. resimleri ekliyorum:sinifsinif:
bu arada ameliyatımdan 24 gün gecti. sislikler indikce kemer ortaya cıkıyor gibi

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ışıklar aynı açıyla gelmiyo oyüzden sanırım bi fark yok gibi geldi bana.
yada sen çok evham yapıyo olabilirsin.
bi eğrilikmi var yoksa burun delikleriyle ilgili bi farklılıkmı bu?

Canım bence daha ameliyatın yeni olmuş sayılır :)doktorlarında dediği gibi gün geçtikce burnun yerine oturucak

Sağdan görünümü çok güzell duruyorr..
ama sağdaki burun kenarları şişlik onlarda inicek yavaş yavaş inşallahh..opuyorumnanaktan

bunlar aynı açıyla çekilmemiş o yüsden ne desem yalan olur

bide arka fonu beyaz olan fotonda kemikten eser yok çok güzel duruyo canım. diğer fotonda daha küçük oldugundan heralde bi fark göremedim ben

bır taraf cok guzel dıger tarafta kemık var gıbı yada sıslıktır o ınerr....

canım sanırım kemer var dediğin kısım sol taraf bence orada biraz fazlalık var kemerde istersen doktorunla konuş belki de kalıcı bişi değildir.biraz açık konuşmuş olabilirim ama bence hakkını ara tatlım.onun haricinde burun ucun harika olmuş.Dilerim diğer pürüz de geçici bişidir.

Burun gerçek şeklini toplam 6 ay gibi alır o yüzden çok erken :)bence harika olucak zaman geçtikce şeklini alınca

canım daha şişlerin var ve sağ tarafta farklı sol tarafta farklı yoğunlukta. Ondan öyle görünüyor. Benim sağ burun ucum sol tarafımdan daha şiş mesela. Ama bu zamanla geçer. Daha çoook değişecek burnun,sabırla bekle.Şuan endişelenecek bişey yok bence.Daha rahat olkaydirigubbakcemile5

Ah canım hıc uzulme ben 2. ayımdayım.Son 1,5 aya kadar onden sola kayıktı burnum kımse farketmıodu ama ben frkedıodum aynada ınceleyınce ama sıslıklerım bıras ınınce duseldı.ınmelerını bekle odemlerın canım

canım moralini bozmak istemem ama sağ estetil güzel ama sol eğri kötü görünüyor.gerçekten farklı ama belki daha bir tarafta ödemler inmemiştir git doktorunla bir görüş.ben de estetik amliyet geçirdim bi tarafımın dikişleri geç düştü iz kaldı sandım neydeyse diğerinden 1 ay sonra düzeldi.korkma düzelebilir.

((( surekli aynaya bakar oldum. sanki gun gectikce sisiyor. albumumde var 16 gunlukken bundan guzeldi ((

canım moralini bozma yaaaa..sen gayet güzelsn..burnunda zamanla oturucak gayet güzel olucak..senın yarın kadar güzelleşle zten yaşadn ihihihihmujk

:sinifsinif: kızlar sislikler indikce sag ve sol profilden burnum farklı görünmeye basladı. resimleri ekliyorum:sinifsinif:
bu arada ameliyatımdan 24 gün gecti. sislikler indikce kemer ortaya cıkıyor gibi

aynen benimde böyle sağdan farklı soldan farklı,benimde sağdan daha pürüzsüz soldan kemik yeri hala belli gibi bi garip.ben ameliyat olalı 3 ay olmak üzere.yakında kontrole gittiğimde soracağım şeylerden birisi bu..

canım moralini bozma yaaaa..sen gayet güzelsn..burnunda zamanla oturucak gayet güzel olucak..senın yarın kadar güzelleşle zten yaşadn ihihihihmujk
tskler canımopuyorumnanaktan

3 ay mı:sinifsinif: bende 1 aya kadar büyük cogunlukta iyilesir diyordum. bosuna 6 ay gecsin demiyorlar galiba

bencede daha sisler var su an pek birsey anlamazsin zamanla guzellesecek bence amam su anda guzel gule gule kullan canim

bende tik oldu sürekli aynaya bakıyorum. is yerinde sırf aynaya bakmak için gidiyorum.:sinifsinif: :kedi:

canım valla aynı sorun bende de var 4 aya giricek ama sagdan farklı soldan farklı.. doktoruma sordum bugün sol tarafın tam oturdu sagda oturcak diyor.. nerde çok uğraş gösterdiyse orasının şişliği yavaş yavaş inermiş .. 6 ayı bekle diyor yani.. ya inmezse nolucak bilmiyorum :/

cuma günü doktoruma gittim. burnuna güzel masaj yapamamıssın dedi. ameliatsiz insan burnunda burnuna dokununca deri kalkar emeliyattan sonra masaj yapilmazsa yapisir sislikler duzensiz iner dedi. bi hastam geldi 4 ayi gecmesine ragmen hala burnu oturmamisti masaji dogru yapmak gerek dedi.

ve kizlar dun esim gordu burnumu ilk kez gordu. kendisi asker begenmedi ( eski burnu daha guzeldi cok sis dedi. (( 32 gun oldu ameliyat olali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…