butterfly burun Estetiği Ameliyatı

tatlım bana da doktorum hiç önermiyor masaj yapmayı =( aklım karışıyor yapsam mı yapmasam mı gerçi dün tam 4 ay oldu.. hala sag tarafımda şişliğim var ben panik yapıyorum doktorum ise burnunu çok güzel korumuşsun çok güzel oturuyor 6ay sonra gör sen burnunu diyor.. senin daha 32 gün olmuş canım.. 32 günde benim çok kötüydü sivilceler yaglı cilt şişlikler.. sen hiç kafana takma..ayrıca bende fotolarımı koyarım görürsün bende ki şişliği aradaki farkı..

benimde sevgilim öyle sanmasın diye askere gitmeden oldum.. ilk görene çok farklı gelir zaten burun..ki senin burnun daha oturmadı o yüzden hiç takma kafana canım..benimde annem hiç beğenmemişti ayıptır ama domuz burunlu oldun diyip duruyordu ama şimdi hoşuna gidiyor

canım sen benim profilimden burnumun resimlerine baktin mi? senin 1 aylik burnunla karsilastirirmisin sislikler nasil?

canım senin burnun çoook güzel olmuş görmemiştim o fotoları.. önden bi yamukluk yok bence.. benim hala sağ tarafta şişlik olunca sol tarafa yamuk duruyor.. senin de bi tarafının şişlikleri inmiş diğer tarafında kalmış o da zamanla iner.. hiç sıkma canınıı

nerde daha cok işlem yapıldı ise o orası daha gec iyileşiyo ve daha farklı gorunuyo normal endişelenme cnm ...

bi yamukluk olup doktor masaji iyi yapmadin diyip isin icinden cikar diyede korkuyorum en son gittigimde azarladi duzgun yapamamissin diye

evet gizemcim ama ablanın burnuna cok işlem yapılmıstı. o yüzden sisliklerin inmesi baya zaman aldı. benim o kadar işlem yapılmadı genelde yapılan işlemler saglık için olanlardı

cnm canını sıkmak istemem ama masajla fln olcak iş değil.ben burnuma hiç masaj yapmadım elletmedi bile yani.5 ay olana kadar mükemmel bir burnum vardı. bildiğin deniz akkaya burnu.
benim burnumda da 5 ay sonra kıkırdağım kaymış(
sağdan bakınca süper. ama soldan bakınca minik yarım ay şeklinde bi tırnak büyüklüğünde bi kıkırdak kemik gibi yapı vardı. hemen doktoruma gittim. kıkırdağın kaymış dedi.onu bastırarrak eliyle oturttu ama aradan geçince yine kaydı.başkaları anlamıyor ama ben görüyorum yeter..
onu törpü ile düzelticekmiş, bakalım acısız ağrısız olcak diyor. güveniyorum :))
ama unutma müdahele için 6 ay dolması gerekiyor..

Ben resimlerden birşey anlayamadım yaf.. Ama bence acele etme en az altı ay geçecek otursun burun rahat bırak bence sen masaj falan yapmıyormusun mutlaka ihmal etme masaj yap burnuna. bak değşikliği farkedeceksin tabi doktorun sana anlattığı şekilde yapmalısın..yerimseniben

canim albumde resimlerim var. 10 gun sonra 2 ay olacak o zaman yeni resierde ekleyecem. yavas yavas sislikler iniyor. ama kavisli deil hala. belkide duz olacak kavis olmayacak daha anlayamadim.

illeanaa insallah seninde burnundaki kayma sorunun duzelir. o kadar emek, stres, bekleyis sonunda bunu hak ediyoruz

kemikli gözükse bile çok güzel bir burun burun ucu düşük olmadığı sürece kemerli ayrıca kavisli olmayan burunları beğeniyorum hoşuma gidiyor..

CAnım merhaba,
Çok başarılı bir ameliyat olmamış, bence böyle bir kavisten ziyade düz burun daha iyi benimki dümdüz ama hafif ucu kalkık olduğundan kavisli gibi görünüyor.

ilk fotoda kemik var gibi görünüyor ancak 24 gün daha çok erken ödemlerden dolayı da böyle görünüyor olabilir.. biraz daha zaman gecsin ozaman daha net anlaşılacakdır bence..

canım bana odemlerden dolayı oyle gorunuyormus gıbı geldı daha yenı bır burun sonucta benımde ılk baslarda vardı sısler 2. ayım oldu bayagı farkı gorebılıyorum sende bır bucuk aydan ıtıbaren bayagı degısıklıkler gorecegıne emınım bellı bır zaman sonra gun gectıkce ınıyor....

tatlım bır tanesınde sıslık var hafıf...
ama amelıyatın yemıymıs..bır arkadasımda olmustu amelıyat...sureklı burnuna masaj yapıyordıu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…