((( surekli aynaya bakar oldum. sanki gun gectikce sisiyor. albumumde var 16 gunlukken bundan guzeldi ((
cnm canını sıkmak istemem ama masajla fln olcak iş değil.ben burnuma hiç masaj yapmadım elletmedi bile yani.5 ay olana kadar mükemmel bir burnum vardı. bildiğin deniz akkaya burnu.
benim burnumda da 5 ay sonra kıkırdağım kaymış(
sağdan bakınca süper. ama soldan bakınca minik yarım ay şeklinde bi tırnak büyüklüğünde bi kıkırdak kemik gibi yapı vardı. hemen doktoruma gittim. kıkırdağın kaymış dedi.onu bastırarrak eliyle oturttu ama aradan geçince yine kaydı.başkaları anlamıyor ama ben görüyorum yeter..
onu törpü ile düzelticekmiş, bakalım acısız ağrısız olcak diyor. güveniyorum :))
ama unutma müdahele için 6 ay dolması gerekiyor..
canım ilk olarak resimlerin boyutları farklı ikisi de farklı açıdan çekilmiş yani tam olarak aynı açıdan değil ve ikiside aynı uzaklıktan çekilmemiş biri daha yakın mesela...ayrıca estetik de burun zamanla çok değişim gösteriyor.sen olumlu düşün olumlu olsun..ve şunu da unutma hiçbir estetik bence mükemmel değildir.sadece eski burnunuzdan daha iyi bir görünüme kavuşursunuz o kadar.
örneğin benim 8 ağustosta ameliyatım var ve doktoruma dedim.ben sizden mukemmel yapın beni demiyorum sadece birazcık daha iyi bir görünüm istiyorum.kısacası beklenti çok çok önemli. lütfen sende sabret canım geçmiş olsun!
kıme amelıyat olcaksın acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?