butterfly burun Estetiği Ameliyatı

evet ikiside farkli bendede ayni oyle 5 sene oldu nerdeyse halen degismedi degisir degisir dediler daha yeni dedliler 1 yil surer dediler simdi 5 sene oldu halen ayni seni uzmek icin soylemiyorum ama bende oyleydi

Butterfly hepsını okuyamadımda soon durum nedır ? Bendede farklılık var soldan bıraz kemer vaer gıbı gorunuyor

kıkırdak kaymasının sebebi ne ki? 5 ay sonra nasıl değiştii??

canım ilk olarak resimlerin boyutları farklı ikisi de farklı açıdan çekilmiş yani tam olarak aynı açıdan değil ve ikiside aynı uzaklıktan çekilmemiş biri daha yakın mesela...ayrıca estetik de burun zamanla çok değişim gösteriyor.sen olumlu düşün olumlu olsun..ve şunu da unutma hiçbir estetik bence mükemmel değildir.sadece eski burnunuzdan daha iyi bir görünüme kavuşursunuz o kadar.
örneğin benim 8 ağustosta ameliyatım var ve doktoruma dedim.ben sizden mukemmel yapın beni demiyorum sadece birazcık daha iyi bir görünüm istiyorum.kısacası beklenti çok çok önemli. lütfen sende sabret canım geçmiş olsun!

şişlikler burnun her noktasında eşit olmadığı için bu şekilde bir görüntü oluşuyor. Endişelenmeyin zamanla oturacaktır. Hayırlı olsun :)

kıme amelıyat olcaksın acaba

bende bi kac seneye kadar ameliyat olmayi dusunuyorum ama boyle konulari okuyunca vazgeciyorum ya burnum istedigim gibi olmazda daha kotu olursa diye ufffff:18::18::18::18::18:

tesekkurler cnm. sonuc ii olur ıns. ben ankaradayım, ankarada olmayı dusunuyorum doktora karar veremedım henuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…