BÜTÜN AİLE BİZİ DIŞLIYOR

drdepresyon

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
306
20
318
Çorum
Eski yazılarımı okuyanlar bilirler arkadaşlar 4 yıllık 3 yaşında kız çocuğu sahibiyim,nişandan beri eşimin kuzenleri bana çok sataştı sonunda küstüm eşimde görürse konuşuyor ama eşimin anne-baba ve kardeşleri hergün onlarla içiçe sürekli resim çektirip nete koyuyorlar bizi değil onları tercih ediyorlar özellikle eşimin kardeşleri bana tavır alıyorlar
eşim için üzülüyorum ailede dışlanmış pozisyonda oldu benim için onlarla tartıştı,biz haklıyız ama onlar çoğunluk olduğu için biz haksız olduk ,eşimm arada laf vuruyor kimsemiz kalmadı falan diye,kuzenleriyle birlikte büyümüş ama onlar ilk günden bana görümcelik yapmasalardı böyle olmaz benim de ailem var onlar hiç böyle yapmıyor,çok üzülüyorum ben şimdi ailenin kötü geliniyim barışsam dilleri durmayacak biliyorum
eşimin eski nişanlısıylada sorun yaşamışlar,kız bunu ifade etmiş çok kere
sizce ne yapmalıyım

yapacak bir şey yok, herkesle iyi olmak ister insan da olmuyorsa olmuyordur yani.
ailesi de kendi bilir, size karşı tavır alan onlar, siz ne yapabilirsiniz ki, haklı iken gidip özür dileyecek haliniz yok ya.

nekadar fena insanlar ya...eşinlede bu duygularını paylaş...
yapacak birşey yok..

ben tam anlayamadım 4 yıllık olan ne 3 yaşındaki çocuğun önceki eşinden mi 2. evliliğn olacağı için mi istenmeyen gelin konumundasın

çok ta tınnnnnnnnnn sizde kendi aileniz arkadaşlarınızla olun..Şu amele siteye resim koyup nispet yapmayı da anlayamıyorum..Kapatın görmeyin engelleyin..

Bence sevinmelisin baştan yüzlerini Görmüş oldun.

Eşin için üzülme eşinin verdiği Değeri verselerdi sana böyle yapmazlardı.

Boşver sende onlara tavır al

Eski yazılarımı okuyanlar bilirler arkadaşlar 4 yıllık 3 yaşında kız çocuğu sahibiyim,nişandan beri eşimin kuzenleri bana çok sataştı sonunda küstüm eşimde görürse konuşuyor ama eşimin anne-baba ve kardeşleri hergün onlarla içiçe sürekli resim çektirip nete koyuyorlar bizi değil onları tercih ediyorlar özellikle eşimin kardeşleri bana tavır alıyorlar
eşim için üzülüyorum ailede dışlanmış pozisyonda oldu benim için onlarla tartıştı,biz haklıyız ama onlar çoğunluk olduğu için biz haksız olduk ,eşimm arada laf vuruyor kimsemiz kalmadı falan diye,kuzenleriyle birlikte büyümüş ama onlar ilk günden bana görümcelik yapmasalardı böyle olmaz benim de ailem var onlar hiç böyle yapmıyor,çok üzülüyorum ben şimdi ailenin kötü geliniyim barışsam dilleri durmayacak biliyorum
eşimin eski nişanlısıylada sorun yaşamışlar,kız bunu ifade etmiş çok kere
sizce ne yapmalıyım
böyle insanlara en iyi cevap onları hiç umursamadan hayatınıza devam etmek sanırım.kendinize onlar dışında bir çevre kurmaya çalışın.dertleri ne?eşinizde kuzenlerin birinin gözü mü vardı?aklıma bu geldi nedense.

4 yıllık evliyim 3 yaşında bir kızım var,aslında esas problem kv,bizi yönetmeye çalışır yapamayınca kardeşlerine yeğenlerine şikayet eder onlar eşimi arar anneni üzme dediğini yap vb...,herşeyimize sert bir şekilde karıştılar,benim herşeyimle dalga geçtiler
uzak olduğum için mutluyum ama eşimi dışlıyorlar o da bana kinlenir mi,evliliğim etkilenir mi ona üzülüyorum

Back
X