- Konu Sahibi drdepresyon
Eski yazılarımı okuyanlar bilirler arkadaşlar 4 yıllık 3 yaşında kız çocuğu sahibiyim,nişandan beri eşimin kuzenleri bana çok sataştı sonunda küstüm eşimde görürse konuşuyor ama eşimin anne-baba ve kardeşleri hergün onlarla içiçe sürekli resim çektirip nete koyuyorlar bizi değil onları tercih ediyorlar özellikle eşimin kardeşleri bana tavır alıyorlar
eşim için üzülüyorum ailede dışlanmış pozisyonda oldu benim için onlarla tartıştı,biz haklıyız ama onlar çoğunluk olduğu için biz haksız olduk ,eşimm arada laf vuruyor kimsemiz kalmadı falan diye,kuzenleriyle birlikte büyümüş ama onlar ilk günden bana görümcelik yapmasalardı böyle olmaz benim de ailem var onlar hiç böyle yapmıyor,çok üzülüyorum ben şimdi ailenin kötü geliniyim barışsam dilleri durmayacak biliyorum
eşimin eski nişanlısıylada sorun yaşamışlar,kız bunu ifade etmiş çok kere
sizce ne yapmalıyım
eşim için üzülüyorum ailede dışlanmış pozisyonda oldu benim için onlarla tartıştı,biz haklıyız ama onlar çoğunluk olduğu için biz haksız olduk ,eşimm arada laf vuruyor kimsemiz kalmadı falan diye,kuzenleriyle birlikte büyümüş ama onlar ilk günden bana görümcelik yapmasalardı böyle olmaz benim de ailem var onlar hiç böyle yapmıyor,çok üzülüyorum ben şimdi ailenin kötü geliniyim barışsam dilleri durmayacak biliyorum
eşimin eski nişanlısıylada sorun yaşamışlar,kız bunu ifade etmiş çok kere
sizce ne yapmalıyım