• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BÜTÜN ANNE ADAYLARI HEPİMİZİN ANNELER günü KUTLU OLSUN CANLARIM

herkesin anneler günü kutluyorum arkadaşlar inşallah herşey gönlünüzden geçtiği gibi olur...

mayıs ayı girdi geçenlerde sordum eşime anneler günü hangi gün die oda mayısın 2.haftasıydı galiba dedi..vee kulağımda bi ses hiç bi zaman unutamayacağım bi ses geçen sene anneler günü küvezin camını açtım ve kuzumun ağlama sesini duydum hemşireye söyledim imkansız dedi gelin dinleyin dedim aa evet ses gelior...bana hediye vermişti oğlum ilk defa sesini duymuştum...şimdi anneler günü gelmiş neyime diorum..ben mezarlıkta olacağım...daha fazla yazamıcam.

şerife offffffffffff çok kötü yaaaa Allahım işallah tez zamanda bu acıları unutturcak bebeklerle dolar kucağımız:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım benım ya.........uzulme olacak inş ...........pes etmek yok...........guzel duşun canım...ama anneler gunu geldımı ben huzunlenırım hep annam sağ olsaydı ona hedıyeler alsam sarılsam..........ama işte hayat.............ben ondort yaşımdayken kaybettım annemı ..çok acı kaybetmek..............herkesın annesını öpuyorum...........anne adaylarını ve aday adaylarını da...........inş o gun gelecek burda beraber kutlamalar yapacağız kızlar.........rabbım herkesın yuzunu guldursun..........anne anne dıye bacaklarınıza sarılan bebişlerınız olsun inş

canım anneni 14 yaşındayken kaybetmene üzüldüm, duygulandım, ağladım, benim annem aizheimer hastası yanında olduğumun farkında bile değil, senağlama beni tanımıyor bile, annem küçük bir çocuk gibi, sürekli gülen yüzlü bir melek gibi, sürekli korunmaya muhtaç... senağlama ama en azından hayatta diye avunuyorum... sevgiler

Kızlar hepimiz bu yolda emek veriyoruz acılar çekiyoruz belkide bu yolda doğaldan hamile kalıp anne olanalardan daha çok hakkediyoruz bu günü çünkü bi çocuk sahibi olabilmek için bi çok acıya katlanıyoruz bi sürü fedakarlık yani işallah seneye kalmaz hepimiz bebeklerimizle kutlarız bu günü işallah.......... kısaca

HEPİMİZİN ANNELER günü KUTLU OLSUN CANLARIM

burda açılmış en güzel başlık bu bence.... çok duygulandım.... senağlama
her türlü acıya razıyım yeterki, sonu güzel olsun... Anne olmayı isteyen herkese bu güzel , bu benzersiz, bu tarifsiz duyguyu en kısa zamanda tatmalarını diliyorum...

bir tatlı hayal bebeğim, senle yaşamak
beklemek, özlemek
hasretlik çekmek, umuda gülmek
bir tatlı hayal bebeğim, bir ömrü seninle geçirmek...
HAYALLERİMİZİN GERÇEĞE DÖNÜŞMESİ DİLEĞİYLE...

Canım hiç üzülme ben inanıyorum hepimiz burdaki bütün anne adyalrı b,i gün bizede anne diyecek çocuğumuz olcak Allahın izniyle işallah bak forumda eskiler maşşallah hepsi ya doğurmuş yada yeni hamile yada nebilim son aylarda bizlerde böle olcaz canım sabır:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Kızlar hepimiz bu yolda emek veriyoruz acılar çekiyoruz belkide bu yolda doğaldan hamile kalıp anne olanalardan daha çok hakkediyoruz bu günü çünkü bi çocuk sahibi olabilmek için bi çok acıya katlanıyoruz bi sürü fedakarlık yani işallah seneye kalmaz hepimiz bebeklerimizle kutlarız bu günü işallah:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: ......................kısaca

HEPİMİZİN ANNELER günü KUTLU OLSUN CANLARIM

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

a.s.a.s.a.s.a.s.

Canım coook tesekkurler hepımız bırer anne adayıyız unutmayalım a.s.a.s.a.s.a.s.

Back
X