:) ben bir an önce olsun diyorum. çünkü gün geçtikçe kriterlerim artıyor. mesela mezun olduğumda o kadar seçici değildim. asker polis farketmezdi.ama şimdi doğu görevimi de yaptım. dogu görevi olmayan biri olsun diyorum. karşıma hep subay-astsubaylar çıkıyor.o yüzden keşke bir an önce evlensem de kriterlerim daha fazla artmasa.baslıgı kendim attım zannettim , bende 28 yaşındayım , 5 yıllık öğretmenim , bekarım:))))
bana da cok baskı var ama olmayınca olmuyor işte..
Olmayinca olmuyor canim.bende 25 yasinda tanistim.27 yasinda evlendim.Bende lögretmendim..aslinda ögretmenler daha kolav evleniyorlar..bilirsin genel mantik Türkiyde söyledir.kiz ariyorum ögretmen olsun...her neyse saka bir yana..benim kardesimde 30 yasinda..hala bekar.nisanlandi iki kere..gene olmadi...
evlilik her sey degil.yeterki dogru insan olsun.o insan olunca her sey kendiliginden gelisiyor..insan anlamiyor bile..tikir tikir ilerliyor..birde canim neden doguda tek kaliyorsun.bende igdirda yaptim.kesinlile ev arkadasim vardi..il sene iki kisi kaldik.son senemde üc kisiydik..
esra erola mı gitsek:)))) şaka yapıyorumaynı konudan bende muzdaripim ankaradayım çevre yok tanıştıran yok hep hayaller yarım kalıyor bendse yanlızım ama şöyle korruyan kollayan seven birini bulamadım ısınamadım kimseye ve aretık umudumda kalmadı bide artık kız gösteren komşu teyzelerde kalmadı
aslında ben de öyle düşünüyodum ama bekar olunca herşey yapılmıyo. mesela akşam vakti bir işim olsa çıkamıyorum. erkek arkadaşı edinsem,sadece arkadas ama...o da yan gözle bakıyoewlenenlerin başı göge erdi yaa bekarlıgın kıymetini bill bacım erkegin kulu kölesi oluyorsun...
evlenmek için evlenme .tamam anlıyorum evlenmek istiyorsun ki haklısında bu konuda .ama yanlış bir kişiyle yapıcağına hiç yapma .ben mesela eşim karşıma çıkmasaydı hala bekardım .çünkü istediğim gibi biri çıkmıyordu karşıma .istediğimi bulunca evlendim .
sana değer veren seni koruyan seni seven birini bulunca evlen .o öğretmen arayan teyzelere yem olma derim ben .tabi bu benim düşüncem hayat senin hayatın sonuçta en iyisni sen bilirsin .
yorum için teşekkürler. yüreğime su serptingülse birsel'İN BİR LAFI VAR BİLİRMİSİN BİLMEM olumuyorsa ,olmuyor fazla zorlamayacaksın , bence isabetli karar vermişsin aile önemli , kendini evlenmeye aşka yoğunlaşdırırsan asla gelip seni bulmaz aşk insanı nezaman bulur belli olmaz , planlı programlı ve herkes gibi olmak yorucu , ne güzel işin var sağlıklısın , evlenlerin çoğu dertli , dert mi istiyorsun bence bunun keyfini çıkar !!
2. sevgilim bana o anlattığınız tanımda biri. ayrıldığımız halde hala arıyor beni. svdiğini biliyorum ama ailesine sinir oluyorum. ailesi tam bir sömürücü.tamam belki aynı şehirde yaşamayacağız ama onun ailesi telefonla bile benim morelimi bozar diye düşünüyorum. ama ailesini görmeyince o çok iyi biriydi.
bak canım ailesinin görgülü olması çok önemli .5 kuruş için takla atan insanlarla hiç muhattab olma bile .aile çok önemli birşey .bütün paranı bir adamın eline sayıcaksan neden çalışıyorsun o zaman ?bu şekilde mutlu olunmaz .bence bekle .mutlaka çıkar karşına uygun biri .yaşım geçiyor diye düşünme artık bu yaşlarda hatta 30 larda evleniyor okumuş kızlar .bence doğru evlilik önemli .yoksa evlenirsin ne var ki evlenmekten kolay ne var şu dünyada .
çok doğru söyledingünümüzde evlenmek çok kolay bir iş ara bakim hemen bulabiliyormusun !!ietrafta kişiliksiz erkek çok ,ecele etme, evlenecek ve kişilikli olan etrafında dolansın sen birirnin etrafında dolanma, kolay elde edilen ,kolay vazgeçilendir ,
çok doğru söylüyorsun. aileyle evlenmiyorsun lafı çok yanlış bir kere. aile o kadar önemli oluyor ki.onun ailesi o kadar beni üzecek sonra da bayramlarda gelmemizi bekleyecek.öyle bir aileye de ben gitmem. hem ailesi iyi hem evleneceğim insan iyi,4 4lük bulamam belki ama belki 4 3lük bulurum. çünkü ben de 4 4lük değilimdir. ama ailem de görgülü bir ailedir. en azından bana değer veriyor. onun ailesi ona değer bile vermiyor. ailesine düşkün olmadığını söylüyordu ama tatillerde ailesinin yaşadığı şehre gidiyor.demekki aile atılmıyormuş. o kadar kolay değil aileyi silip yeni aile kurmak.
Su topiclerde gezin bak canim, esinden,
Esinin ailesinden ne cok ceken, mutsuz olan var.
Allah karsisina hayirlisini cikarsin.
Evlilik gun gelir mutsuzliktan cendere olur.
Ailesiyle sorun yasayip mutsuz olacagini gorup ayrildiysan,
Bilincli davranmissin.
Cok insan aman aliesiyle evlenmiyorum diyip sonra neler yasiyorlar.
Umarim aradigini bulur mutlu olursun
ayrıldım ama inşallah hem ailesi iyi hemde kendisi iyi birini bulurum. 4,4lük aramıyorum. sonuçta herkesin kusuru vardrSu topiclerde gezin bak canim, esinden,
Esinin ailesinden ne cok ceken, mutsuz olan var.
Allah karsisina hayirlisini cikarsin.
Evlilik gun gelir mutsuzliktan cendere olur.
Ailesiyle sorun yasayip mutsuz olacagini gorup ayrildiysan,
Bilincli davranmissin.
Cok insan aman aliesiyle evlenmiyorum diyip sonra neler yasiyorlar.
Umarim aradigini bulur mutlu olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?