bütün arkadaşlarım evlendi ama ben hala bekarım:(

sedef_35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
271
2
46
İstanbul
çok dertliyim çok...28 yaşındayım.5 yıllık öğretmenim.şimdiye kadar 2 sevgilim oldu. ilki 2 yıl sürdü. ailesi çok iyiydi.annesi ve babasıyla çok iyi anlaşıyordum. ama beni 2. yılın sonunda ilk sevgilim beni başka bir kızla aldattı. 2 sevgilimle ise ilişkim 1 yıl sürdü. çok iyi bir insandı ama ailesi yüzünden bitti. çünkü annem onun ailesini istemiyordu. her konudan benim ailem onun ailesini uyumsuz buluyordu. karşı taraf değil düğün yapmayı istemeye bile gelmeyeceklermiş. nedeni benim ailemin çok uzak bir şehirde oturması ve babasının sağlık durumunun da istemeye gelmeye elvermemesi. düşünün beni istemeye gelmeyecekler. düğün yapmayacaklar ama biz ne yaparsak yapacağız...her türlü lükse para harcayan ama sürekli benimkinden para isteyen bir aile.böyle düşünen bir aile. onu ailesine sinir olduğum için bıraktım.onun ailesini kafama takmaktan hasta oldum. sonunda bıraktım ve kurtuldum. ve artık evlenmek istemiyorum diyorum kendi kendime. ama etrafımda bir baskı var.bu güzellikle sen nasıl evde kalıyorsun anlamıyorum diyorlar bana. etrafımdaki söylentilere aldanmadan yaşamaya çalışıyorum

bu işler nasip kısmet..

herşeyin bir zamanı var ..

hayırsız olacağına hiç evlenme daha iyi..

her zaman rabbimden hayırlısını iste.

milletin lafınıda takma sürekli konuşurlar bitmezki
onlar diyor diye önüne çıkanla evlenecek değilsin ya

Demek ki bundan öncekiler hayırlı değilmiş.
Kısmetin vaktini bekliyordur. İşin gücün var, ee güzelmişsin de, takma kafana milletin laflarını.
Rabbim her şeyin hayırlısını versin...

ben de öyle düşünüyorum

Demek ki bundan öncekiler hayırlı değilmiş.
Kısmetin vaktini bekliyordur. İşin gücün var, ee güzelmişsin de, takma kafana milletin laflarını.
Rabbim her şeyin hayırlısını versin...

Allah çirkin sansı versin diyorlar ya gerçekten doğru bir söz. üniverstedeyken herkes ben mezun olur olmaz evlenirim diye düşünüyormuş.ama yanıldılar. ben sadece mezun olur olmaz göreve başladım sadece. bekar olduğumu duyanlar çok şaşırıyor. keşke evlensem de şaşırmasalar ama olmuyor iştebende sorun olduğunu düşünmüyrm.

Son düzenleme:
konuyu okumadım. başlığa yorum yapıyorum. kıymetini bil bekarlığın.. bekarlık sultanlıktır. (bugün eşime o kadar sinirliyim ki)

mutsuz bi evlilikten daha iyidir ewlenmemek,,en azından doğru insanı bulana kadar...

O ne demiş bu ne demiş umursama.Ne varmış yaşında.ben d 28 yaşındayım 4 yıllık evliyim şimdi sorsan evlenmemiş olmayı dilerdim.Neden sorunlar yüzünden mi hayır tabiki sorunlarım var ama farklı bir hayat istiyordum.Yurt dışına çıkıp orda master yapacaktım evlendim.Seçimler bu yönde ilerledi.Ama hayırlısı buymuş demekki.Senin de karşına biri çıkar ve şu anda daha iyi düşünüp seçim yaparsın aile de çok önemli!

Şaşırdım doğrusu okuyan kişiler o kadar düşkün olmaz evliliğe.(.yanlış anlaşılmak istemem çünkü daha çok kariyer olur planda)Kaç yaşında bitirdin okulu?Aksine benim lise arkadaşlarım bile hala bekar:)onların yerınde olmak isterdim

evlenilcek kişiyi buluyoruz hayırsız çıkıyor,ailesi hayırlı oluyor. ama hayırlı birini bulunca da ailesi hayırsız oluyor. bir bulamadım orta yolu

okulu 22 yaşımda bitirdim. 23 yaşımda doğuya atandım.kariyerim zaten var. ayrıca tezli yüksek lisans da yapıyorum. insana asıl koyan tek başıma elalemin memleketlerinde çalışmak. evde tek kalıyorum. zilim çalınca korkuyorum.hayatımda biri olsaydı bu korkuları yaşamazdım belki. herşeyi geçtim akrabalarım sürekli bana birilerini buluyo. ben kendim tanışmak istiyorum. görücü usulüne karşıyım.

Son düzenleme:

En güzel.Ben 24 te evlendim kuru bir lisans diplomam var.Sen kariyerini de yapıyorsun.Simdi tam zamanı hayırlı biri çıkar inş.

2 yıl örgün öğretim sonra evlendim hamıe hamle acık oğretimden devam.4 yıla tamamladım oyzüden ben de cok acele ettim evlilik için ki hiç evlenmem diyordum:)

baslıgı kendim attım zannettim , bende 28 yaşındayım , 5 yıllık öğretmenim , bekarım:))))
bana da cok baskı var ama olmayınca olmuyor işte..

Olmayinca olmuyor canim.bende 25 yasinda tanistim.27 yasinda evlendim.Bende lögretmendim..aslinda ögretmenler daha kolav evleniyorlar..bilirsin genel mantik Türkiyde söyledir.kiz ariyorum ögretmen olsun...her neyse saka bir yana..benim kardesimde 30 yasinda..hala bekar.nisanlandi iki kere..gene olmadi...

evlilik her sey degil.yeterki dogru insan olsun.o insan olunca her sey kendiliginden gelisiyor..insan anlamiyor bile..tikir tikir ilerliyor..birde canim neden doguda tek kaliyorsun.bende igdirda yaptim.kesinlile ev arkadasim vardi..il sene iki kisi kaldik.son senemde üc kisiydik..

öncelikle arkadaşlara katılıyorum.evlenmiş olmak için evlenilmemeli.doğru insan olmalı.onun da ne zaman geleceği belli değil tabii.görücü usulüne karşıyım demişsiniz.bence en güzel yöntem.bir deneyin derim ben.etrafımda her iki türlü de evlenen insanlar var.ama en çok görücü usulü evlenenler memnun hallerinden.zaten tanışır tanışmaz evlenecek değilsiniz ya.muhakkak flört döneminiz olur.allah size ve sizin gibilere hayırlısını versin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…