bütün ayakkabılar ayagımı vuruyor.

tkgrck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
1.669
5
66
Konya
slm kızlar. başlıgımdada belirtigim gibi bütün ayakkabılar ayagımı vuruyor en çokda topugum. yani hani babet giyiyorum topugumun üst kısmı ayakkabının bitiş kısmı ayagımı feci şekilde vuruyo. düzgün yürümemi engelliyo ben hep spor giyemem ki dimi ama topukluda giymek istiyorum. onuda geçtim babette bile vuruyo. bunun bi çaresi varmı? sabahdan akşama kadar deli gibi gezmek istiyorum ama daha 2 saat sonra bakıyorum agrıdan topallıyorum inşallah bi çaresi vardır. yardımcı olun kızlar???

Son düzenleme:
valla ayak yapısıyla alakalı o. benim ayağımı spor ayakkabı bile vurur 1 saatten fazla hiç yürüdüğümü bilmem

gerçektenmii yaa. ben benimkine garip diyodum ama biz hiç normal insanlar gibi yürüyemicezmi.

offf aynen yaaa, en rahat spor ayakkabı bile bi yerinden vurur fazla yürüyüce. ama ayaklarım taraklı ondan sanıyorum. yapacak bişey yok. ama şu ayakkabı jelleri varmış, denenebilir.

offf aynen yaaa, en rahat spor ayakkabı bile bi yerinden vurur fazla yürüyüce. ama ayaklarım taraklı ondan sanıyorum. yapacak bişey yok. ama şu ayakkabı jelleri varmış, denenebilir.

ya benim ayağım öle taraklıda değil ama ya babetin bileği yada üstü vurur. normal ayakkabıda serçe parmağım vurur vururda vurur. silikon tabanlık sanırm jel dediğin ben yanlış anlamadım dimi? Eğer oysa ben onu kullanıyorum sadece tabanı rahat ettiriyor ayakkabı yine vuruyor

ben kendi adıma şimdiye kadar 1 tanesi hariç vurmayan babet görmedim.
arkadaşlarımında aldıkları hep vururdu.
ayakkabı ayağa alışıncaya kadar mecbur bantlarla peçetelerle idare ediyorum.
2-3 güne düzeliyor zaten.

Benimde vurur her türlü ayakkabı, geçenlerde aldığım çizme bile topuğundan vurdu düşünün yani, ayakkabı bile değil. Ayakkabı vurmaması için silikon parçalar satılıyor. Onlardan almak lazım ben iki kat yarabandı ile bir nebze engelliyorum.

benim de spor topuklu farketmiyor istisnasız her ayakkabı ya arkadan ya serçe parmaktan vuruyor bi çıkarıyorum kan içinde kalmış
taraklı da değil anlamadım ki basma şeklinden mi kaynaklanıyordur nedir

benim de spor topuklu farketmiyor istisnasız her ayakkabı ya arkadan ya serçe parmaktan vuruyor bi çıkarıyorum kan içinde kalmış

belki normal numarandan küçük ayakkabılar seçiyosundur bi şekilde canım.

yok canım yaa numaram dogruda benimde ayagım taraklı ondan galiba. hadi serce parmagı ondan agrıttı şişirdi diyelim arka tarafı nie vuruyo sinie oluyorum artık serce parmakla bişekilde yürüyorum ama öbürüyle olmuyo.

yok canım yaa numaram dogruda benimde ayagım taraklı ondan galiba. hadi serce parmagı ondan agrıttı şişirdi diyelim arka tarafı nie vuruyo sinie oluyorum artık serce parmakla bişekilde yürüyorum ama öbürüyle olmuyo.

benim ayağımda öyle aynı. tek vurmayan sandalet. yazın rahat ediyorum.
kışın da rahat çizme buluyorum. yazlık ayakkabıların hepsi vurur. vurmayan hiç ayakkabım olmadı

nasıl bişe bu jel canım nasıl kullanılıyor.?

silikon-jel ayakkabı destekleri var, ayağınızın neresini vuruyorsa ayakkabının orasına yerleştirebiliyorsunuz ve yastık görevi görüyor. bunu bi deneyebilirsiniz..

Ayakkabınızı suyla ıslatın iyice, musluğun altınada tutabilirsiniz sonra poşete koyup buzluğa koyun 1 gün beklesin, esnediğini ve topuğunuza vurmadığını göreceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…