Benimde vurur her türlü ayakkabı, geçenlerde aldığım çizme bile topuğundan vurdu düşünün yani, ayakkabı bile değil. Ayakkabı vurmaması için silikon parçalar satılıyor. Onlardan almak lazım ben iki kat yarabandı ile bir nebze engelliyorum.
silikon-jel ayakkabı destekleri var, ayağınızın neresini vuruyorsa ayakkabının orasına yerleştirebiliyorsunuz ve yastık görevi görüyor. bunu bi deneyebilirsiniz..
Ayakkabınızı suyla ıslatın iyice, musluğun altınada tutabilirsiniz sonra poşete koyup buzluğa koyun 1 gün beklesin, esnediğini ve topuğunuza vurmadığını göreceksiniz.
tşkler inşallah işe yarar nerden alabiliriz*
tşkler inşallah işe yarar nerden alabiliriz*
silikon-jel ayakkabı destekleri var, ayağınızın neresini vuruyorsa ayakkabının orasına yerleştirebiliyorsunuz ve yastık görevi görüyor. bunu bi deneyebilirsiniz..
Ayakkabılarını akşam alıyorsun değil mi?
Benim sadece gündüz aldığım ayakkabılar ayağıma vuruyor, dert etmiştim bi' ara kendime. Meğer ayaklar şişiyormuş gün içinde, o yüzden akşam almak en rahatı.
slm kızlar. başlıgımdada belirtigim gibi bütün ayakkabılar ayagımı vuruyor en çokda topugum. yani hani babet giyiyorum topugumun üst kısmı ayakkabının bitiş kısmı ayagımı feci şekilde vuruyo. düzgün yürümemi engelliyo ben hep spor giyemem ki dimi amatopukluda giymek istiyorum. onuda geçtim babette bile vuruyo. bunun bi çaresi varmı? sabahdan akşama kadar deli gibi gezmek istiyorum ama daha 2 saat sonra bakıyorum agrıdan topallıyorum inşallah bi çaresi vardır. yardımcı olun kızlar???
Eee ayakkabıları genelde gündüz giyeceğimize göre, akşam aldığımız ayakkabı gündüz giyince yine vurmayacak mı? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?