benm ayağımada yeni aldığım ayakkabıların hepi ama hpsi vurur.bu güne kadar ayağıma vurmayan ayakkabı olmaddızamanla alışıyor ama acıtıyor bir süre çözümü var mı bilmiyorum.
silikon tabanlar var topuk kısmına konuluyor ve ayağınızı vurmuyor ben kullanıyorum memnunum
bunlar boy uzatıcı silikon tabanlarmı cnm
ahh ahh aynı şeyleri bende yaşıyorum.... ne giysem vuruyor. açık, kapalı, farketmez... en kaliteli deri ayakkabıyı aldım yine vuruyor....
nedenide ayaklarım kemikli bir yapısı var... ondan vuruyor.
slm kızlar. başlıgımdada belirtigim gibi bütün ayakkabılar ayagımı vuruyor en çokda topugum. yani hani babet giyiyorum topugumun üst kısmı ayakkabının bitiş kısmı ayagımı feci şekilde vuruyo. düzgün yürümemi engelliyo ben hep spor giyemem ki dimi amatopukluda giymek istiyorum. onuda geçtim babette bile vuruyo. bunun bi çaresi varmı? sabahdan akşama kadar deli gibi gezmek istiyorum ama daha 2 saat sonra bakıyorum agrıdan topallıyorum inşallah bi çaresi vardır. yardımcı olun kızlar???
ayyyy benim kızkardeşimde böyle kremler jeller bantlar bilmemneler..
resmen acı çekiyo kız kıvranıyo...
spor ayakkabı bile aynı...
bide çok büyük ayakları 41 numara...
ortopedik ayakkabı aldı en son onunla biraz daha rahat...
Masallah! boyu uzun galiba...:)
slm kızlar. başlıgımdada belirtigim gibi bütün ayakkabılar ayagımı vuruyor en çokda topugum. yani hani babet giyiyorum topugumun üst kısmı ayakkabının bitiş kısmı ayagımı feci şekilde vuruyo. düzgün yürümemi engelliyo ben hep spor giyemem ki dimi amatopukluda giymek istiyorum. onuda geçtim babette bile vuruyo. bunun bi çaresi varmı? sabahdan akşama kadar deli gibi gezmek istiyorum ama daha 2 saat sonra bakıyorum agrıdan topallıyorum inşallah bi çaresi vardır. yardımcı olun kızlar???
kızlar aynı dertten bende muzdaribim ayaklarım 35,5 buçuk kızlar yaaaa:) Allahım şükürler olsun şu halime ama el kadar aayklarım yahuuu:) doğru düzgün hiç biryerde ayakkabı bulamıyorumm ve ayakkabı giymekten nefret eder oldum her ayakkabı ayağımı vuruyor yaa inanın bazen bu yüzden dışarı çıkmak bile çok zor geliyor yaa ağlıyorum resmen ayağımın arka kısımlar parçalanıyor su toplamasını geçtim direk parçalanıyornapıcaz eeyy kk hatunlarıııııııııııııııııııı yokmu derdimize derman olucak cannımm hanımlarrrr:)
1.78 de boyu var hatunun....
canim bak.. ben turkcede ismini bilemdigim, bir bant turunun resmini cekdim senin icin.
36 buyuk geliyorsa ayakkabinin topuk kizminina bunu yapisdir. Bir nefi yardimci oluyor
Ayrica topuklarinin parcalanmazsina, su toplamazsini engeler. Ayrica topugundan agrimaz.
Mutalaka turkiyede bu bant vardir.. zaten cogu urunler, hersey turkiyeden yurt disina gelir.
umarim bulur ve faydasini gorursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?