Bütün bunlardan ne anlamak lazım..

Abjj

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
89
26
38
Bizim sitede bi erkek vardı eşinden boşanalı 5 yıl oldu 2 de çocuğu var karısına çok yalvarmış ve dönmemiş bu adamda çok ağır bunalım yaşamış oturduğu binada annesi ve yengesi de oturuyor. Gel gelelim bi kızla tanışmış bu kız bunun evine amcasının oğluyla girip çıkmaya sabahlamaya başladı laf söz olmasın diye yanında amcasının ogluda geliyormuş. Bu arada bu adam hem karısı evine dönsün istiyor, hemde başka bir kadınla ilişki yaşıyor bunu da çocuğunun karısının evine getiriyor. Soruyorum DÜZGÜN BİR KIZ SEVGİLİSİNİN EVİNE GELİP SABAHLAR MI? bu adam bu arada 2 senelik evliymiş hatta dört aylık bi çocuğu da olmuş ona başka bir yerde ev açmış başını aşk için kapatmış ve bu adam yaşayan ölüyken bu kadın yaşayan ölüyü canlandırmış o yüzden eli öpülesi bir kızmış. Ve bu kız bakarmış hiç evlenmemiş ama ne hikmetse düğün dernek hiç bi saçma adetle uğraşmak istememişler. Kızlar bunlar 2 senelik evli diyorlar bu adamın annesi daha geçen yaz oğlum evlenmeyi düşünmüyor ilerde karşısına iyi birisi çıkarsa evlenecek diyordu, bu kadınla bu adam daha geçen yaz siteye gizli saklı giriyorlardı.. siz ne anlıyorsunuz bunlardan.

Amca oğluyla gelip kaliyormusdan sonrasini anlamadim kim 2 senelik evliymis kim bas kapatmis neymis

Sevgilisinin evin de sabahlamasi düzgünlukle alakası yok olabilir neden olmasın ama adam hala evliyse ve onunla ilişki yasiyorsa o adam düzgün degildir

Reactions: 000
Bende bunu yazacaktım.

Birde düzgün bir kiz ifade çok cahilce edilmiş bir kelime. İnsanlar önce kendilerini duzeltse hiç fena olmaz.
Konu sahibi olaya nerede dahil olacak diye bekledim, olmadı.
Belki de adama ilgisi vardır.

Düzgün kız kıstası bana da tuhaf geldi.
Kimsenin evini didiklemeye hakkımız yok açıkcası kim nerde sabahlarsa sabahlasın.

Reactions: 000
Sevgilisinin evinde sabahlayan Kızlar, ileride onlarla evlenip çocuk doğuramaz mı? Hiçbir şey yapmasa bile düzgünlük ölçütünüz bu mu yani???

Ne cahil düşünce o öyle bir de büyük yazmışsınız hem de kadınsınız yazık diyorum

Umarım kınadığınızla sınanmazsınız

Anlayamadığım 2 şey var;
1. Siz bu adamdan mı hoşlanıyorsunuz bu kadar kafanıza takılmış.
2. Hoşlanmıyorsanız neden özel hayatı sizi bu kadar ilgilendiriyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…