Canım sen bu kadar bilgiyi nasıl öğrendin?Yorulmadınmı?Herkesin kendi hayatı bence sende kendi hayatına bak.Sen olayın neredindesin biye bu kadar araştırma yaptın ve burda görmek istediğin yorum ne?Bizim sitede bi erkek vardı eşinden boşanalı 5 yıl oldu 2 de çocuğu var karısına çok yalvarmış ve dönmemiş bu adamda çok ağır bunalım yaşamış oturduğu binada annesi ve yengesi de oturuyor. Gel gelelim bi kızla tanışmış bu kız bunun evine amcasının oğluyla girip çıkmaya sabahlamaya başladı laf söz olmasın diye yanında amcasının ogluda geliyormuş. Bu arada bu adam hem karısı evine dönsün istiyor, hemde başka bir kadınla ilişki yaşıyor bunu da çocuğunun karısının evine getiriyor. Soruyorum DÜZGÜN BİR KIZ SEVGİLİSİNİN EVİNE GELİP SABAHLAR MI? bu adam bu arada 2 senelik evliymiş hatta dört aylık bi çocuğu da olmuş ona başka bir yerde ev açmış başını aşk için kapatmış ve bu adam yaşayan ölüyken bu kadın yaşayan ölüyü canlandırmış o yüzden eli öpülesi bir kızmış. Ve bu kız bakarmış hiç evlenmemiş ama ne hikmetse düğün dernek hiç bi saçma adetle uğraşmak istememişler. Kızlar bunlar 2 senelik evli diyorlar bu adamın annesi daha geçen yaz oğlum evlenmeyi düşünmüyor ilerde karşısına iyi birisi çıkarsa evlenecek diyordu, bu kadınla bu adam daha geçen yaz siteye gizli saklı giriyorlardı.. siz ne anlıyorsunuz bunlardan.
Konu sahibi olaya nerede dahil olacak diye bekledim, olmadı.
Belki de adama ilgisi vardır.
Düzgün kız kıstası bana da tuhaf geldi.
Kimsenin evini didiklemeye hakkımız yok açıkcası kim nerde sabahlarsa sabahlasın.
Şule nin katilinden ne farkı var bu zihniyetin.Dedikodu mu yapacağız hayırdır? Konuyla alakanız nedir, sizi ilgilendiren burada nedir? Şule Çet cinayetinin davası görüldü bugün daha hala bilmem kim kimin evinde sabahlamış da, eee ne oluyor sabahlıyorsa yani? Ayıptır, yazıktır, günahtır ya. Hiç mi vicdanınız sızlamıyor?
adamlar 2 miymiş ben daha orayı bile anlamamışım yavvSonuna kadar okudum sizi ilgilendiren kısmına gelmek için...
İki adam var ortada 5 yıllık evli 2 yıllık evli 2 çocuklu 1 çocuklu falan tam anlamadım ama zorlamaya da çalışmadım çünkü gerek yok.
o plazanın önünden geçerken burnum sızlıyor aklıma geliyor olay.umarım cezalarını en ağırından bulurlar adalet şaşmaz umarımŞule nin katilinden ne farkı var bu zihniyetin.
Orada ne işi var, ne giydi, neden öyle dedi cinayete tecavüze kılıf bulma çabası.
Ve en acısı burada bunları söyleyen yine bir kadın, sırf dedikodu uğruna tanımadığı insanları karalayabiliyor. Gercekten çivisi çıktı bu ülkenin
kendisi pofidik ayıcığına sarılmış amaaaaDüzgün bir İNSAN istediği eve girer çıkar, istediği yerde kalır da; başkasının evine girip çıkanı takip etmez, kimsenin hayatına burnunu sokmaz.
Kimin kiminle yattığına kafa yoracağınıza kendinize bakın.
Umarım adalet sistemimiz bu sefer bizi yanıltır, çok ümitsizim. Tüm gün okudum gelişmeleri boğazım düğüm düğüm. Tüm sinirimi buradan çıkarmamak için zor tutuyorum kendimi, aynı leş düşünce bu dao plazanın önünden geçerken burnum sızlıyor aklıma geliyor olay.umarım cezalarını en ağırından bulurlar adalet şaşmaz umarım
Bizim sitede bi erkek vardı eşinden boşanalı 5 yıl oldu 2 de çocuğu var karısına çok yalvarmış ve dönmemiş bu adamda çok ağır bunalım yaşamış oturduğu binada annesi ve yengesi de oturuyor. Gel gelelim bi kızla tanışmış bu kız bunun evine amcasının oğluyla girip çıkmaya sabahlamaya başladı laf söz olmasın diye yanında amcasının ogluda geliyormuş. Bu arada bu adam hem karısı evine dönsün istiyor, hemde başka bir kadınla ilişki yaşıyor bunu da çocuğunun karısının evine getiriyor. Soruyorum DÜZGÜN BİR KIZ SEVGİLİSİNİN EVİNE GELİP SABAHLAR MI? bu adam bu arada 2 senelik evliymiş hatta dört aylık bi çocuğu da olmuş ona başka bir yerde ev açmış başını aşk için kapatmış ve bu adam yaşayan ölüyken bu kadın yaşayan ölüyü canlandırmış o yüzden eli öpülesi bir kızmış. Ve bu kız bakarmış hiç evlenmemiş ama ne hikmetse düğün dernek hiç bi saçma adetle uğraşmak istememişler. Kızlar bunlar 2 senelik evli diyorlar bu adamın annesi daha geçen yaz oğlum evlenmeyi düşünmüyor ilerde karşısına iyi birisi çıkarsa evlenecek diyordu, bu kadınla bu adam daha geçen yaz siteye gizli saklı giriyorlardı.. siz ne anlıyorsunuz bunlardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?