Bütün bunlardan ne anlamak lazım..

Canım sen bu kadar bilgiyi nasıl öğrendin?Yorulmadınmı?Herkesin kendi hayatı bence sende kendi hayatına bak.Sen olayın neredindesin biye bu kadar araştırma yaptın ve burda görmek istediğin yorum ne?

Dedikodu mu yapacağız hayırdır? Konuyla alakanız nedir, sizi ilgilendiren burada nedir? Şule Çet cinayetinin davası görüldü bugün daha hala bilmem kim kimin evinde sabahlamış da, eee ne oluyor sabahlıyorsa yani? Ayıptır, yazıktır, günahtır ya. Hiç mi vicdanınız sızlamıyor?

Sizin gibilere hep imrenmişimdir. Demek ki ne kadar dertsiz bi hayatları var ki insanlarla uğraşıyorlar diye..

Benim bu olaydan anladığım, insanların üstüne vazife olmayan konularda yorum yapmasının ne kadar gereksiz olduğu.
Düzgün kız tanımınıza tek kelime edemiyorum zira düzgün bir kelime bulamadım bu berbat tanımı yorumlamaya

Reactions: 000

Bu kadar didikledigine göre adama ilgisi var.

Şule nin katilinden ne farkı var bu zihniyetin.
Orada ne işi var, ne giydi, neden öyle dedi cinayete tecavüze kılıf bulma çabası.
Ve en acısı burada bunları söyleyen yine bir kadın, sırf dedikodu uğruna tanımadığı insanları karalayabiliyor. Gercekten çivisi çıktı bu ülkenin

Sonuna kadar okudum sizi ilgilendiren kısmına gelmek için...
İki adam var ortada 5 yıllık evli 2 yıllık evli 2 çocuklu 1 çocuklu falan tam anlamadım ama zorlamaya da çalışmadım çünkü gerek yok.
adamlar 2 miymiş ben daha orayı bile anlamamışım yavv

Ya cok komik . Hic bir sey anladim. Dedektif hafiye birak bu isleri

o plazanın önünden geçerken burnum sızlıyor aklıma geliyor olay.umarım cezalarını en ağırından bulurlar adalet şaşmaz umarım

kendisi pofidik ayıcığına sarılmış amaaaa

o plazanın önünden geçerken burnum sızlıyor aklıma geliyor olay.umarım cezalarını en ağırından bulurlar adalet şaşmaz umarım
Umarım adalet sistemimiz bu sefer bizi yanıltır, çok ümitsizim. Tüm gün okudum gelişmeleri boğazım düğüm düğüm. Tüm sinirimi buradan çıkarmamak için zor tutuyorum kendimi, aynı leş düşünce bu da

Bunlardan SANANEEEEE

Siz cok mu duzgunsunuz? Ne kadar ayip bir de koca koca harflerle yazmissiniz!

Konu başlığınız “Bütün bunlardan ne anlamak lazım..” ;aşağıda ki parağrafı okuyarak ne anlamanız gerektiğini bulacaksınız .

Birgün Nasreddin Hoca eve doğru yürüyormuş, bir arkadaşı arkadan seslenmiş "Aman hoca gördün mü biraz önce geçen helva kazanı ağzına kadar doluydu". Hoca istifini bozmadan "Bana ne" demiş. Arkadaşı, "Ama hoca helva kazanı sizin eve gidiyordu, buna ne dersin?" demiş; hoca yine istifini bozmadan "O zaman sana ne?" demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…