- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.527
- 548
- 27
cok merak etmeyin derim. carpik iliski bizeneeeBizim sitede bi erkek vardı eşinden boşanalı 5 yıl oldu 2 de çocuğu var karısına çok yalvarmış ve dönmemiş bu adamda çok ağır bunalım yaşamış oturduğu binada annesi ve yengesi de oturuyor. Gel gelelim bi kızla tanışmış bu kız bunun evine amcasının oğluyla girip çıkmaya sabahlamaya başladı laf söz olmasın diye yanında amcasının ogluda geliyormuş. Bu arada bu adam hem karısı evine dönsün istiyor, hemde başka bir kadınla ilişki yaşıyor bunu da çocuğunun karısının evine getiriyor. Soruyorum DÜZGÜN BİR KIZ SEVGİLİSİNİN EVİNE GELİP SABAHLAR MI? bu adam bu arada 2 senelik evliymiş hatta dört aylık bi çocuğu da olmuş ona başka bir yerde ev açmış başını aşk için kapatmış ve bu adam yaşayan ölüyken bu kadın yaşayan ölüyü canlandırmış o yüzden eli öpülesi bir kızmış. Ve bu kız bakarmış hiç evlenmemiş ama ne hikmetse düğün dernek hiç bi saçma adetle uğraşmak istememişler. Kızlar bunlar 2 senelik evli diyorlar bu adamın annesi daha geçen yaz oğlum evlenmeyi düşünmüyor ilerde karşısına iyi birisi çıkarsa evlenecek diyordu, bu kadınla bu adam daha geçen yaz siteye gizli saklı giriyorlardı.. siz ne anlıyorsunuz bunlardan.
Hayir canim olurmu öyle şey insanların düzgün mu oynak mi olduğuna nasil karar vericez yoksa iyiki var böyle insanlar cevremizde de çok sukur sayelerinde uygarlık seviyemiz arşa cikacak arşaaaaDuzgun bir kiz bir adamin evine gelip sabahlarmi lafi ne kadar ayip sizene insanlarin hayatindan.
Bu sabahlarım diye yazan kızların çoğunda başka bir köşede hamileyim bekaretim gitti beni kandırdı diye yazıyor şuan.. ben ne anlatmak istedim sizler ne anlamışsınız benim anlatmak istediğim bambaşka birşey
Bu sabahlarım diye yazan kızların çoğunda başka bir köşede hamileyim bekaretim gitti beni kandırdı diye yazıyor şuan.. ben ne anlatmak istedim sizler ne anlamışsınız benim anlatmak istediğim bambaşka birşey
Senin üstüne vazife olmadığınıBizim sitede bi erkek vardı eşinden boşanalı 5 yıl oldu 2 de çocuğu var karısına çok yalvarmış ve dönmemiş bu adamda çok ağır bunalım yaşamış oturduğu binada annesi ve yengesi de oturuyor. Gel gelelim bi kızla tanışmış bu kız bunun evine amcasının oğluyla girip çıkmaya sabahlamaya başladı laf söz olmasın diye yanında amcasının ogluda geliyormuş. Bu arada bu adam hem karısı evine dönsün istiyor, hemde başka bir kadınla ilişki yaşıyor bunu da çocuğunun karısının evine getiriyor. Soruyorum DÜZGÜN BİR KIZ SEVGİLİSİNİN EVİNE GELİP SABAHLAR MI? bu adam bu arada 2 senelik evliymiş hatta dört aylık bi çocuğu da olmuş ona başka bir yerde ev açmış başını aşk için kapatmış ve bu adam yaşayan ölüyken bu kadın yaşayan ölüyü canlandırmış o yüzden eli öpülesi bir kızmış. Ve bu kız bakarmış hiç evlenmemiş ama ne hikmetse düğün dernek hiç bi saçma adetle uğraşmak istememişler. Kızlar bunlar 2 senelik evli diyorlar bu adamın annesi daha geçen yaz oğlum evlenmeyi düşünmüyor ilerde karşısına iyi birisi çıkarsa evlenecek diyordu, bu kadınla bu adam daha geçen yaz siteye gizli saklı giriyorlardı.. siz ne anlıyorsunuz bunlardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?