Bütün bunlardan ne anlamak lazım..

Ne diyorsun sen,bir haddini bilmeyi öğren.
Düzgün bir kız sevgilisinin evinde sabahlarmıymış?
Evet sabahlar,sabahladım. Şimdi ben düzgün bir kız olmuyor muyum? En azından vasıfsız,insanların işine gücüne burnunu sokmayı seven ve kapı/bina gözetleyen biri değilim.
Dışarıdan düzgün görünümlü annesinden zar zor izin alan kızlar günlük kiralık evlerde ne naneler yiyor bir bilsen,bir haddini bil.
Sende boşanır boşanmaz adama aşık olmuşsun.
Düzgün bir kız boşanmış,sevgilisi olan bir adama aşık olur mu?
Fitneliği bir kenara bırakıp,haddinizi bilin artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konu için WhatsApp ta grup kurup bol bol dedikodu yaptığınızı düşünüyorum. En iyisi siz dedikodunuza ordan devam edin zira burdan size ekmek çıkmaz

Eskiden bizimkiler diye bir dizi vardi orda bir sabri bey vardi binaya kim girer cikar bakardı o geldi aklima nedense...
Kendine yapilmasini istemedigin birseyi baskasina yapma....

Sizi ilgilendirmeyen ayrıca genel geçer ahlak kuralları vardır ki buda o kurallara aykırı bir davranış zaten bunu da biliyorsun daha niye gereksiz laf arayışındasınız acaba ? İşiniz yok galiba

Düzgün bir kız sevgilisinin evine gelip sabahlar, canı ister sevgilisiyle aynı eve de çıkar. Size ne?

Sana ne namus bekçisi? Sabahlarım. Belki sevgilim son günlerini yaşıyor kanser. Ya da belli bir ücret karşılığında ders veriyorum.
Benim derdim seni mi gerdi?
Sen evvela kendine sahip çık, başkası şurada dursun.

Bu sabahlarım diye yazan kızların çoğunda başka bir köşede hamileyim bekaretim gitti beni kandırdı diye yazıyor şuan.. ben ne anlatmak istedim sizler ne anlamışsınız benim anlatmak istediğim bambaşka birşey

Değişik :) yahu başta sanane sonra bizene işin mi yok takip ediyosun.! Ayrıca öyle düzgün kız sabahlara kadar sevgilisinin evinde sabahlarmı deme bu kimseyi ilgilendirmez sende bilemezsin ne olup bittiğini kendin günaha giriyon bizide ortak etme yani.

Sizi hiç ilgilendirmiyor kim kiminle nerede ne yapmış, medeni durumu neymiş.
Kendi evinizle ailenizle ilgilenin lütfen.
DÜZGÜN İNSANLAR başkalarının hayatını değil kendi hayatını yaşar. Rahat bırakın insanları.

Başörtülüyüm. (Baş kapatmak belirtildiği için yazdım) Sevgilimin ya da arkadaşlarımın evinde çok sabahladım üniversite zamanında. Hala da müsaitlik olur gider kalırım arkadaşlarımda.

KİME NE?

cok merak etmeyin derim. carpik iliski bizeneee

Size tavsiyem duyduğunuza inanmayın gördüğünüzünde yarısına inanın en iyisi perdeni çek otur bacım

Nasrettin hocaya yolda bir tepsi baklava gördük. Götürüyorlardı.. banane demiş.. ama sizin eve demişler.. size ne demiş..

Sayın meraklı komşu hanım bütün bunların sizi ilgilendirmediğini anlamanız lazım. Ve evet bir kız iste sevgilisinin evinde sabahlar isterse günlerce kalır ve hala sizden bin kat daha düzgün bir hanım kız olur.

Bi şey sorucam ama çok önemli...
Size ne ?

Duzgun bir kiz bir adamin evine gelip sabahlarmi lafi ne kadar ayip sizene insanlarin hayatindan.
Hayir canim olurmu öyle şey insanların düzgün mu oynak mi olduğuna nasil karar vericez yoksa iyiki var böyle insanlar cevremizde de çok sukur sayelerinde uygarlık seviyemiz arşa cikacak arşaaaa
Keske vaktinizi böyle boş şeylere harcamasaniz

Evliyim. Bir oğlum var. İşimde gücümdeyim. Bahsettiğiniz durum sizin hastalıklı düşünceniz.
"Sabahlamayan" bir sürü kızımız istismar ediliyor, öldürülüyor. Laflarınızı tartarak konuşun.

Aynı kafadan devam. Aynı şeyleri söylemek için kaç konu daha açacaksınız? Kendi derdinize çözüm aramak yerine millete laf ettikçe buradan destek alamazsınız. Hepimiz kadınız, farklı farklı hayatlarımız var, ama birbirimize saygı duyuyoruz, duymalıyız. Neyse anlatsam da anlamayacaksınız.

Senin üstüne vazife olmadığını
Allah aşkına işin mi yok burda dedikodu yapmaya çalışıyorsun

Ne yapacağız aradaki 7 farkı mı bulacağız ?Ayrıca kim kime,kim nereye girdi anlayamadım.

Ne kadar tehlikeli bir insansiniz siz. Ipe goturur dediklerinden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…