Herzaman m8 yapicaz yoksa bidefami anlamadim ruyadami yol gosteeiyoLa ilahe İlalah tevhid kalesidir.Esmalar ise bu kale içindeki saraylar olarak düşünün.Bizim önce tevhid kalesine girip Rabbimize sığınmamız gerekiyor.Direk esmalardan başlayamıyoruz.Zaman içinde okumanız gereken zikir size rüyada öğretiliyor.
Çok esma okuyanlarda zaman içinde bazı manevi ruhsal sıkıntılar oluşabiliyor ve bunu çözmeside kendi imkanında olmadığından okudugu esmayı bırakıyor,başka esmaya geçiyor.
Sizin eşinizle probleminiz de olabilir,başka konularda problemlerinizde olabilir.Zaman içinde rabbim size yol gösterip yardım edecektir.
allah razı olsun canım benım ınsallah yapıcam suanda olmak uzere hamıleyım ama buda dusuyor bu ıkıncı dusugum ...rabbım ınsallah sesımı duyar saglıklı hayırlı evladım olur....ınsallah sızde bana dua edınManevi yardım almak,Allah'a sevgili olmak.Peygamberimiz Hz.Muhammed Mustafa(S.A.V) Efendimizin sevgisini kazanmak istiyorsak. En önemli ama en önemli şeyi prensip edinelim. Fatiha suresinin 4. ayetini hayatımıza sokalım.YALNIZ SANA İBADET EDER VE YALNIZ SENDEN YARDIM İSTERİZ. Olay budur.Hacıya hocaya muskacıya üfürükçüye medyumlara gidip yanlışlara girmeyelim.Hem paranızı kaybeder,hemde günaha girersiniz.Allah aşkına diyorum ,ne derdiniz varsa Rabbinizden isteyin.Derdi veren O,alacak olan da O. Hayatın bir imtihan olduğunu unutmayalım. Yazılarıma inşallah devam edeceğim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?