Bütün erkekler aynı mı

anlatankus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2025
58
55
3
Merhaba arkadaşlar
Aldatmayla biten bir ilişkim oldu yakın zamanda. Hiç beklemediğim şekilde 2. kişiliğini farkettim gibi bi durum.
Benim sorum şu. İnstagramda aşkım kapışmak denen biri var izleyen var mı ? Önceden çok abartılı bulurdum ama şimdi dibine kadar haklı olduğunu düşünüyorum. Kendi abilerinizden babalarınızdan örnek vermeyin erkeklerin aile hayatı çok başka oluyor zaten. Varsa 2. kişiliklerini göremezsiniz. Sizce bütün erkekler aldatır mı ve hepsinin beyinleri orasında mı çalışıyor. Tabirim için kusura bakmayın sizlerin görüşlerini çok merak ediyorum. Bu devirde adam gibi adam kaldı mı 😔

Merhaba arkadaşlar
Aldatmayla biten bir ilişkim oldu yakın zamanda. Hiç beklemediğim şekilde 2. kişiliğini farkettim gibi bi durum.
Benim sorum şu. İnstagramda aşkım kapışmak denen biri var izleyen var mı ? Önceden çok abartılı bulurdum ama şimdi dibine kadar haklı olduğunu düşünüyorum. Kendi abilerinizden babalarınızdan örnek vermeyin erkeklerin aile hayatı çok başka oluyor zaten. Varsa 2. kişiliklerini göremezsiniz. Sizce bütün erkekler aldatır mı ve hepsinin beyinleri orasında mı çalışıyor. Tabirim için kusura bakmayın sizlerin görüşlerini çok merak ediyorum. Bu devirde adam gibi adam kaldı mı 😔
Evet hepsi aynı. Torna tezgahında tek kalıptan üretiyoruz hepsini. Farklı renklere boyuyoruz ki kadınlar farklı sansın. 😂😂😂

Erkekte aldatıyor, kadın da aldatıyor. Bunun cinsiyetle bir akakası yok, karekter meselesi.
çok doğru tamamen erkekleri gömmeyi amaçlamamıştım aslında ama instagramdaki o adamın söylediği seyler belki yaşadığım travmadan kaynaklı bana çok doğru geliyor artık. Sen hiç izledin mi o adamın gönderilerini

Merhaba arkadaşlar
Her kadın nasılki aynı değilse erkeklerde değil.

amin canım ne güzel dua etmişsin en beğendiğim cevap bu oldu. 💗 Dalga geçenlere de benim duam dalga geçtikleri şeyi yaşasınlar.
Bazı agresif yorumlara çok takılma bence, bazen de komiklik olsun diye söyleniyor keşke kimsenin acısı hafife alınmasa ama🙏🏻

Back
X