Bütün erkekler böyle midir?

Cok sagolun çok teşekkür ediyorum

Ben çocuğumu asla ve asla anne babası sürekli gergin ortamda büyütmezdim.inanın bu herşeyden daha kötü.siz bu saatten sonra yanyana gelsenizde aranız hep gergin olacak çünkü eskiler ısıtılıp ısıtılıp tekrar gündeme gelecek ve bebek bunuda hissedecek.pskolojisi bozuk birey olarak büyüyecek.sırf analı babalı büyüsün diye çocuğunuzu harcamayın derim.Allah herkesin evladını kendisine bağışlasın.bence bebeğiniz sizin gerginliğinizi hissediyor ve rahatsızlığı bundan çnkü 6aylık bir bebek için şuan sadece annenin pskolojisi ve varlığı önemli.babayı çok aramazlar bu yaşta...nyse dedim ya herkesin doğrusu başka.inşAllah herşey gönlünüze göre olur

Bu daha eşinizi unutamadığınız anlamına geliyor hayırlısı olsun

Sizlik birsey kalmamış

Üzüldüm çocuğa umarım barışırsınız.

İşte o dedikleriniz olmasın ısıtılmış yemek tadı vermesin tamiri mümkünse olsun istiyorum bu sebeple aile danışmanına gidiyorum olmayacagına bilir gözüyle gördükten sonra ne diye cabalamadindiye anlamı var ve daha yeni yeni gidiyorjm zira zaten her koşulda halledilmeyen meseleleri sürekli karşımıza koyup duruyoruz bi arada olup hayatın 3 kisilik tadına varmak varken ...

Mecburiyet sebebini yazmışsın işte. Sen kendin hala mecbur olduğunu düşünüyorsun. Acaba o diyor mu "oğlum için mecburum" diye. Sanmıyorum..

Mecburiyet sebebini yazmışsın işte. Sen kendin hala mecbur olduğunu düşünüyorsun. Acaba o diyor mu "oğlum için mecburum" diye. Sanmıyorum..

farketmesi gerek ben boşansam yeniden evlensem bile bu çocuğun mecbur ki mecbur babası yine bu adam bu gerçeği ne yapsamda degistiremem kacsada değişmez üstüne gidecek olsam dahada ters tepecek zaten ama vicdanen rahat olmayacağını da bilmesi gerek şimdiden

Umarım barışırsınız..

hayatn gerçekleri bunlar.. tanışcak belki evlenecek snde kendine yeni hayat kurcaksın.. alışmaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…