Şu düşünceye bayılıyorum.Kız öyle kendi halinde güzel denebilecek kız biraz cocuksu bi durus var ama benim alımlı çekici ve sirin olduğumu söylerler o kıza bakınca benim daha hoş olduğumu söyleyebilirim
Bosanma surecindeymissiniz zaten. Sadece bunu mahkemede lehinize kullanabiliriz. Onun disinda yapcak bisey yok.
Mahkemede kullanın derim. Adam daha boşanmadan turlara başlamış meşallahhh.
Resmi olarak boşanmamışsınız aynen mahkemede kullanMissCherryBlossom a katılıyorum +1
Bosanma surecindeymissiniz zaten. Sadece bunu mahkemede lehinize kullanabiliriz. Onun disinda yapcak bisey yok.
Mahkemede kullanın derim. Adam daha boşanmadan turlara başlamış meşallahhh.
Resmi olarak boşanmamışsınız aynen mahkemede kullanMissCherryBlossom a katılıyorum +1
Boşanmada 'sadakat' kalktı!Ben olsam sevinirdim mahkemede kullanacak malzeme çıktı diye. Ekran görüntülerini ve benzeri şeyleri hemen kaydedin. Ona hiç çaktırmayın. Ve doğru avukatınıza gidin.
Çocuğunu da silip atıyorsa kendi bilir. İleride görmek için köpek olursa oralı olmazsınız. Her köşe başında kadın/adam var ama evlat öyle değil. Çok geçmeden anlar.
Öffff aman ya.. Neyse öğrendiğim iyi oldu ileride neyin ne olacağı belli olmaz lazım bu bilgiler. Teşekkür ederim.Boşanmada 'sadakat' kalktı!
Yargıtay, "Boşanma davası açıldıktan sonra sadakat yükümlülüğü kalmaz" dedi. Karara göre boşanma sırasında başkalarıyla ilişki yaşayan eşler artık tazminat ve nafaka ödemeyecek.
Yargıtay, eşlerin boşanma davası açtıktan sonra da "sadakat" başta olmak üzere evlilik birliğinin devamıyla ilgili yükümlülüklerinin devam ettiğine ilişkin önceki içtihatlarını değiştirdi. Yargıtay 2. Hukuk Dairesi'nin ilke kararlarında "dava tarihinden sonra gerçekleşen olayların kusur belirlemesinde dikkate alınamayacağı" belirtildi.
Milliyet gazetesinden Kemal Göktaş'ın haberine göre, böylece özellikle uzun yıllar süren boşanma davaları süresince tarafları bağlayan sadakat yükümlülüğü de ortadan kalktı. Yeni içtihada göre, boşanma davası açıldıktan sonra tarafların başka kişilerle ilişki kurmaları nedeniyle tazminat, nafaka ve velayet konularında aleyhte karar verilmeyecek.
(devamı ve kaynak: http://www.radikal.com.tr/turkiye/bosanmada-sadakat-kalkti-1387380/ )
Eşinden boşanırken çocuğundan da boşanan ebeveyn zaten ikinci şansı, geri döndürmeye çalışılmayı hak etmiyordur bence.Öffff aman ya.. Neyse öğrendiğim iyi oldu ileride neyin ne olacağı belli olmaz lazım bu bilgiler. Teşekkür ederim.
Konu sahibi yine de tavrını bozmasın, bu işin peşinden koşmasın bence. Adam zaten gidiyorum dediğine göre gözü dışarıda. Oğlunu bırakmayı göze alıyorsa güle güle desin.
Ben de öyle düşünüyorum..Eşinden boşanırken çocuğundan da boşanan ebeveyn zaten ikinci şansı, geri döndürmeye çalışılmayı hak etmiyordur bence.
Şu düşünceye bayılıyorum.
Yani kız sizden güzel olsa sıkıntı yoktu da siz daha hoş olunca vauv.
Öyle olsa Adriana Lima aldatılmazdı der, uzaklaşırım.
Ama burda evliyken de görüşüyo olma ihtimalinden şüphelenmiş konu sahibi ben mi yanlış anladım? Ne ara bu kadar samimi oldular demiş belki boşanma aşamasından önce de görüşüyorlardı bazı kuvvetli bulgular hakim kanaatini bu yönde etkilerse kullanabilir konu sahibiBoşanmada 'sadakat' kalktı!
Yargıtay, "Boşanma davası açıldıktan sonra sadakat yükümlülüğü kalmaz" dedi. Karara göre boşanma sırasında başkalarıyla ilişki yaşayan eşler artık tazminat ve nafaka ödemeyecek.
Yargıtay, eşlerin boşanma davası açtıktan sonra da "sadakat" başta olmak üzere evlilik birliğinin devamıyla ilgili yükümlülüklerinin devam ettiğine ilişkin önceki içtihatlarını değiştirdi. Yargıtay 2. Hukuk Dairesi'nin ilke kararlarında "dava tarihinden sonra gerçekleşen olayların kusur belirlemesinde dikkate alınamayacağı" belirtildi.
Milliyet gazetesinden Kemal Göktaş'ın haberine göre, böylece özellikle uzun yıllar süren boşanma davaları süresince tarafları bağlayan sadakat yükümlülüğü de ortadan kalktı. Yeni içtihada göre, boşanma davası açıldıktan sonra tarafların başka kişilerle ilişki kurmaları nedeniyle tazminat, nafaka ve velayet konularında aleyhte karar verilmeyecek.
(devamı ve kaynak: http://www.radikal.com.tr/turkiye/bosanmada-sadakat-kalkti-1387380/ )
Evliyken arkadaşı olan biriyle, eşinden ayrıldıktan sonra ilişkiye başlayabilir insan. Hani bu durumda da evliyken ihanet olarak değerlendirilir mi, bilemem. Bence değerlendirilmez ama denemekten zarar gelmez tabii.Ama burda evliyken de görüşüyo olma ihtimalinden şüphelenmiş konu sahibi ben mi yanlış anladım? Ne ara bu kadar samimi oldular demiş belki boşanma aşamasından önce de görüşüyorlardı bazı kuvvetli bulgular hakim kanaatini bu yönde etkilerse kullanabilir konu sahibi
İşte bu açıdan demek istedim yani eğer içinde bi şüphe varsa kendinde bunu araştıracak güç buluyorsa araştırsın tabii yoksa dediğinize göre boşanmadan sonrası için zaten birşey yapamayacakEvliyken arkadaşı olan biriyle, eşinden ayrıldıktan sonra ilişkiye başlayabilir insan. Hani bu durumda da evliyken ihanet olarak değerlendirilir mi, bilemem. Bence değerlendirilmez ama denemekten zarar gelmez tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?