- 25 Ağustos 2018
- 211
- 58
- 18
- 34
- Konu Sahibi Julliannaa
-
Hiç haz etmem şiirden, çok ormantiğim:)
Hayat, gerçeğiyle erken tanıştırmış seni :) genelde evlenince büyü bozuluyor diyorlar :))
Geçmiş olsun :)Aynen bizimki biraz erken oldu. Sanki 30 yillik evli gibiyiz bi rahatlik bi bisilik :)
Nasil davrnmaliyim ne yapmaliyim sizce :) bi akil verin kendim isin icinden cikamiyorum cunkuGeçmiş olsun :)
Nasil davrnmaliyim ne yapmaliyim sizce :) bi akil verin kendim isin icinden cikamiyorum
Sen artık beni eskisi gibi sevmiyosooonnn diye bunaltma erkekler nefret eder bu cinslerden ona destek ol her daim yanında olduğunu hissettir :)
Allah korusun yaBenim üniversitede bir ilişkimiz hatirlattin. Durduk yerde bir soğuma uzaklaşma olmuştu. Ben sorunca tersliyor ve sacmalama diyordu. Sonra ailevi maddi sorunlarım var dedi ayrıldı. Oysa ki o aralar kafasını karıştıran biri varmış sonradan öğrendim. Umarım seninki böyle olmasın. O benim yanımda düşünceli ve suskundu. Hayirlisi hakkında
Biraz bunaltmış gibisin. ‘’Korkma bırakmam seni” neymiş? Sen korkma de, geç. Kimse yanında bağımlı, ezik tip istemez canın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?