Bütün erkekler mi böyle ?

Julliannaa

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2018
211
58
18
34
Arkadaşlar merhaba size danışmak istediğim bir konu var sadece konuyla alakali yazarsaniz sevinirim.
Benim 5 aylik bir iliskim var sevgilim ilk zamanlarda benim ustume cok duserdi, siirler okurdu her zaman yanimda neseli olurdu, sarilir operdi guzel sozler soylerdi. Son 2 haftadir tam tersiymis gibi hissediyorum sanki beni eskisi gibi sevmiyor boyle sarilip kokumu icime cekmiyor eskisi gibi guzel seyler soylemiyor. Neyse bunu kendisine anlattim, O ben hala eskisi gibi sviyorum falan diyor ama benim icim rahat etmiyor tekrar ufak biseyden tartisma cikiyor, bana bagiriyor ben de diyorum ki bak iste eskiden bagirmazdin diyorum son 4 gundur boyleyiz hergun bu konuyu aciyorum sen kafanda kuruyorsun, takıntılısın seni istiyorum ben seviyorum sevmesem ailemle tanistirmazdm sen korkuyosun birakirim diye ama ben birakmam seni diyor.
Acaba ben mi cok buyutuyoum maddi skntılarım var evle ilgili sorunlarim var diyor ondandir diyor. Sizce Ona karsi nasil davranmaliyim ? O nasıl yaklaşıyorsa öyle mi yoksa kendimi geri mi çekmeliyim ?

Benim içimden sarılmak öpmek geliyor o kendini uzak tutunca üzülüyorum haliyle biz surekli sarilir operdik birbirmizi hic ayrilmazdik .. Ama dediginz gibi yapicam kızlar bir daha konuyu açmicam nomal davranicam bakalim ne olucak

Zaten artik basim agrimaya basladi tartismak istemiyorum dedi. Ama nasil duzelir mi sizce ne yapmam lazim biraz daha ilgili olmasi icin :/

Bukadar takılmayın yahu, hangimizin ilişkisi ilk aylardaki gibi ki? Elbette eskiyeceğiz Kötü alıştırdık bu kızıda diyodur seninki. Boşver birlikte hoş vakit geçiriyorsanız gerisi zaten gelir. Hep mıçmıç olmak işe yarar değil..

Benim üniversitede bir ilişkimiz hatirlattin. Durduk yerde bir soğuma uzaklaşma olmuştu. Ben sorunca tersliyor ve sacmalama diyordu. Sonra ailevi maddi sorunlarım var dedi ayrıldı. Oysa ki o aralar kafasını karıştıran biri varmış sonradan öğrendim. Umarım seninki böyle olmasın. O benim yanımda düşünceli ve suskundu. Hayirlisi hakkında

Allah korusun ya

Biraz bunaltmış gibisin. ‘’Korkma bırakmam seni” neymiş? Sen korkma de, geç. Kimse yanında bağımlı, ezik tip istemez canın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…